Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pikec začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 16, 2005 8:33 pm Předmět: CF 62 Siemens AeroOff |
|
|
Zdravím jak to odstraním?Mám FW21 CZ.prográmek Siemens AeroOff & Java Enabler nejde.A patch je jen na FW12.Díky za radu nebo aspoň odkazy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jan.oplustil badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 1:15 am Předmět: Re: CF 62 Siemens AeroOff |
|
|
pikec napsal: | Zdravím jak to odstraním?Mám FW21 CZ.prográmek Siemens AeroOff & Java Enabler nejde.A patch je jen na FW12.Díky za radu nebo aspoň odkazy  |
Já jsem u CF62 FW14 CZ použil uvedený prográmek opačně: Když políčku "Disable aero off" zaškrtnu, nic se nestane. Když ho pak vypnu, Aero check se deaktivuje. Prostě fungije mi to přesně opačně než na starší C55, u které jsem to používal původně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 19, 2005 7:28 am Předmět: Re: CF 62 Siemens AeroOff |
|
|
jan.oplustil napsal: | pikec napsal: | Zdravím jak to odstraním?Mám FW21 CZ.prográmek Siemens AeroOff & Java Enabler nejde.A patch je jen na FW12.Díky za radu nebo aspoň odkazy  |
Já jsem u CF62 FW14 CZ použil uvedený prográmek opačně: Když políčku "Disable aero off" zaškrtnu, nic se nestane. Když ho pak vypnu, Aero check se deaktivuje. Prostě fungije mi to přesně opačně než na starší C55, u které jsem to používal původně. |
Moc díky jedeto:Doufám že jsem nic nezblbnul ten Enable DES jsem nechal zaškrtlý a ten Disable AeroCheck jsem odškrtl.Šlape tak moc díky!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|