Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 4:01 pm Předmět: Clir? |
|
|
Caffte ludkovia.Xcel som sa spytat ci nepoznate nahodou program PAVOUK.Vraj pomocou neho sa da zistit po pripojeni MT na PC cislo volajuceho i napriek tomu ze pouziva Clir.Kamos cosi mal ale nextiac on prisiel.
Dik za kazde info. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 4:44 pm Předmět: |
|
|
Hmm,to by mohol byt zaujimavy program..  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 5:52 pm Předmět: |
|
|
IMHO se při CLIRu číslo volajícího v signalizaci nepřenáší, takže mi není jasný, z čeho by to ten program zjištoval...podle mě je to blbost  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Little_S čestný člen

Založen: 29. 05. 2004 Příspěvky: 733 Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E
4261.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 5:59 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | IMHO se při CLIRu číslo volajícího v signalizaci nepřenáší, takže mi není jasný, z čeho by to ten program zjištoval...podle mě je to blbost  |
neda mi to, musim zareagovat...
bolo by trosku nerealne aby sa v nejakom standarte ako GSM povolilo neprenasanie cisla....tam sa skor spolu s cislom prenasa aj informacia, ci je aktivne CLIRko, CLIPko a podobne srandicky
nie som v tomto nejaky "odbornik", tak ma opravte ak sa mylim _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Založen: 18. 09. 2004 Příspěvky: 207 Bydliště: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 6:14 pm Předmět: |
|
|
Little_S napsal: | busch napsal: | IMHO se při CLIRu číslo volajícího v signalizaci nepřenáší, takže mi není jasný, z čeho by to ten program zjištoval...podle mě je to blbost  |
neda mi to, musim zareagovat...
bolo by trosku nerealne aby sa v nejakom standarte ako GSM povolilo neprenasanie cisla....tam sa skor spolu s cislom prenasa aj informacia, ci je aktivne CLIRko, CLIPko a podobne srandicky
nie som v tomto nejaky "odbornik", tak ma opravte ak sa mylim |
jj, souhlasím s Little_S, protože podle mě v tý signalizaci jsou nějaký bity, který nesou informaci o volajícím. V GSM by bylo hrozně složitý ten signál modifikovat, aby se ty bity úplně odstranili. PČR taky může zjistit tvoje číslo, ikdyž použiješ zamezení identifikace _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 6:28 pm Předmět: |
|
|
Opravud se mi nechtějí hledat a pročítat specifikace, ale mám za to, že když v mbilu zvolíte CLIR, tak se samozřejmě vaše číslo "odešle" a síť ho zná, ale poslední článek před vaším mobilem (BTS nebo MSC? ) ho ze signalizace odstraní. Kdyby to tak nebylo, tak by asi těžko ta služba k něčem byla, kdyby závisela jenom na dobrovolnosti, jestli terminál uposlechne nastavení, že ač číslo volajícího zná, tak ho nezobrazí. To že třeba policajti číslo vidí, je asi dané nastavením sítě, kdy při volání na určité čísla (158, 112 atd) se číslo zobrazí, nehledě na nastevní CLIRu... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Návrat nahoru |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Založen: 18. 09. 2004 Příspěvky: 207 Bydliště: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 8:14 pm Předmět: |
|
|
dobre, to jo, ale podle mě by TEORETICKY takovej program existovat moh...  _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 8:40 pm Předmět: |
|
|
moje_mc60 napsal: | dobre, to jo, ale podle mě by TEORETICKY takovej program existovat moh...  |
Hádat se s tebou nebudu, ale opravdu nechápu, jak by ten program aspoň teoreticky mohl fungovat... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Návrat nahoru |
|
 |
moje_mc60 pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 9:20 pm Předmět: |
|
|
ČISTĚ TEORETICKY: pokud bts odstraní bity z tý signalizace, možná by šlo donutit tel, aby zjistil, jak ty bity vypadali a pak by moh z bin čísla vygenerovat tel. číslo. Je to jenom moje teorie, tak fakt nevim,jo? Taky se nechci hádat..  _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 9:27 pm Předmět: |
|
|
u nas na Slovensku existovalo take ze "anticlir" poznal som par ludi ktory to mali ale neviem ci sa to dalo aktivovat alebo ako to ziskali ale vtedy videli aj cislo volajuceho s clirom,tusim to bolo v euroteli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Zaslal: ne leden 30, 2005 10:28 pm Předmět: |
|
|
moje_mc60 napsal: | ČISTĚ TEORETICKY: pokud bts odstraní bity z tý signalizace, možná by šlo donutit tel, aby zjistil, jak ty bity vypadali a pak by moh z bin čísla vygenerovat tel. číslo. Je to jenom moje teorie, tak fakt nevim,jo? Taky se nechci hádat..  |
Emh, tak to asi ne...prostě jak to tam jednou není, tak smůla...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Návrat nahoru |
|
 |
funak začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 1:22 pm Předmět: |
|
|
zyggurat napsal: | u nas na Slovensku existovalo take ze "anticlir" poznal som par ludi ktory to mali ale neviem ci sa to dalo aktivovat alebo ako to ziskali ale vtedy videli aj cislo volajuceho s clirom,tusim to bolo v euroteli  |
no jasne a nad tym anticlirom bol nejaky extra CLIR, ktory ked si pouzil, tak ho "nerozlomil" ani anticlir.. no a potom uz bol koniec rozpravky
ziskat cislo volajuceho ak ma zapnuty clir _nemoze_ ziskat bezny clovek.. urcite ho nema ani riaditel eurotelu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po leden 31, 2005 4:51 pm Předmět: |
|
|
funak napsal: | zyggurat napsal: | u nas na Slovensku existovalo take ze "anticlir" poznal som par ludi ktory to mali ale neviem ci sa to dalo aktivovat alebo ako to ziskali ale vtedy videli aj cislo volajuceho s clirom,tusim to bolo v euroteli  |
no jasne a nad tym anticlirom bol nejaky extra CLIR, ktory ked si pouzil, tak ho "nerozlomil" ani anticlir.. no a potom uz bol koniec rozpravky
ziskat cislo volajuceho ak ma zapnuty clir _nemoze_ ziskat bezny clovek.. urcite ho nema ani riaditel eurotelu |
ja sa tu s tebou nebudem hadat ale srandu si nerobim s tym anticlirom  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|