View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
revish kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:07 am Post subject: A60 HELP! |
|
|
Cau siemensmaniaci, potebuju pomocz se sie A60.
Koupil jsem novou baterku a tel mi i po uplnem nabiti hlasi, ze je baterka vybita. pritom pri mereni napeti na baterce mi merak ukazuje,ze ma predepsane napeti a pri nabijeni se tel tvari jako ze se nabiji.nevite vcem muze byt problem???poradte mi please. |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:51 pm Post subject: Re: A60 HELP! |
|
|
revish wrote: | Cau siemensmaniaci, potebuju pomocz se sie A60.
Koupil jsem novou baterku a tel mi i po uplnem nabiti hlasi, ze je baterka vybita. pritom pri mereni napeti na baterce mi merak ukazuje,ze ma predepsane napeti a pri nabijeni se tel tvari jako ze se nabiji.nevite vcem muze byt problem???poradte mi please. |
Chyba by mala byť v baterke, tak ju reklamuj, však je nová. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
revish kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 7:56 am Post subject: |
|
|
Baterka je O.K. vcera jsem s tim phonem trochu laboroval a zatim je to O.K. uvidim jak se to bude tvarit pozdeji. Kazdopadne Dik.
Jo...a nevis jestli a jakym zpusobem se daj do toho phonecku dostat hry a nejake ty zvuky ci obrazky?je na to nejaky softik doporucis mi neco?dik. |
|
Back to top |
|
 |
czend@ badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:25 pm Post subject: |
|
|
revish wrote: | Baterka je O.K. vcera jsem s tim phonem trochu laboroval a zatim je to O.K. uvidim jak se to bude tvarit pozdeji. Kazdopadne Dik.
Jo...a nevis jestli a jakym zpusobem se daj do toho phonecku dostat hry a nejake ty zvuky ci obrazky?je na to nejaky softik doporucis mi neco?dik. |
jesi myslis java hry tak ty tam nedostanes protoze A60ka javu nema, a jinak obrazky a mid tam das pomoci dataexchangesoftwaru  _________________ c60ka, ktera uz po me prezije asi vse... - bejvavalo, ted jedu na mpx200 s Widlema 2002 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|