View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 11:26 am Post subject: Rada pro krokodýla ... |
|
|
Jde jen o jednu věc .. sehnat co nejvíce vecí ke stažení .... zde je to skvělé .. rady .. firmwary .. návody .. dokonce již zmiňované recenze.. Ale co tu chybí ! Symbian... Java ... ---->>> appl .... games ... Melodie ... tohle lidi 6erou a chcouto .. ale 90% lidí za to nechce dát ani korunu .. a vzláště když některé smyb appl stojí 35eur .. Nevím proč ale připadá mi to dost zvrhlé .. taky by mě štvalo kdybych se staral o tak super stránky jako jsou tyhle a někdo by se domlouval na spolupráci jiných .. ale v dnešní době to tak už je .. je spoustu stránek dobrých > lepší .... a strašně špatných .. a ty špatné potřebují vylepšit a shnat nové věci .. proto se shánějí zdroje .. ať je to kde je to .. A jestli to chceš udělat jako za komunistů .. vyberte si denska máme auto zn. škoda červené, a červené .. .. červené .. prosím vyberte si ...
Díky .. musel sem se k tomu vyjádřit .. Protože mě to docela rozčiluje když někdo se snaží omezit byď i projekt v počátcích .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 11:35 am Post subject: |
|
|
Projekt postavený na warezu dnes nevydrží dýl než pár měsíců, takže je to škoda práce. A zvláště když jej autor tak viditelně inzeruje na silně navštěvovaném fóru a tak na sebe upozorňuje.  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 12:15 pm Post subject: Re: Rada pro krokodýla ... |
|
|
madmike wrote: |
Díky .. musel sem se k tomu vyjádřit .. Protože mě to docela rozčiluje když někdo se snaží omezit byď i projekt v počátcích .. |
Díky, rady nepotřebuji. Nechci nikoho a nic omezovat, ale proč se to řeší tady na SM, to je má jediná výtka. Pokud to někdo chápe jinak... bohužel.
Ať si vybere každý to co mu vyhovuje, ale ať je to fér.
Repliky používám často, ale jak je vidět tak jsi to absolutně nepochopil.
A nemotej sem komunisty a nějaké staré časy , vůbec nevíš o čem mluvíš, to si vyprošuji. Říká ti něco pojmy jako nekalá soutěž, zneužití informací ... to je výdobytek porevolučních dob a žádných starých pořádků.
Ale tyto stránky , ani žádně jiné zájmové, nejsou postavené na hospodářských základech, ale na kamarádství, slušnosti a sounáležitosti, kde platí odvěká pravidla slušného chování.
Na mnohých fórech jsou daleko přísnějí pravidla a za to co bylo předvedeno jsou naprosto nekompromisní vyhazovy.
To tu zavádět nechcem, proto jsem "pouze" upozornil, ale určitě neomezoval. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 12:26 pm Post subject: Re: Rada pro krokodýla ... |
|
|
madmike wrote: | Jde jen o jednu věc .. sehnat co nejvíce vecí ke stažení .... zde je to skvělé .. rady .. firmwary .. návody .. dokonce již zmiňované recenze.. Ale co tu chybí ! Symbian... Java ... ---->>> appl .... games ... Melodie ... tohle lidi 6erou a chcouto .. ale 90% lidí za to nechce dát ani korunu .. a vzláště když některé smyb appl stojí 35eur .. Nevím proč ale připadá mi to dost zvrhlé .. taky by mě štvalo kdybych se staral o tak super stránky jako jsou tyhle a někdo by se domlouval na spolupráci jiných .. ale v dnešní době to tak už je .. je spoustu stránek dobrých > lepší .... a strašně špatných .. a ty špatné potřebují vylepšit a shnat nové věci .. proto se shánějí zdroje .. ať je to kde je to .. A jestli to chceš udělat jako za komunistů .. vyberte si denska máme auto zn. škoda červené, a červené .. .. červené .. prosím vyberte si ...
Díky .. musel sem se k tomu vyjádřit .. Protože mě to docela rozčiluje když někdo se snaží omezit byď i projekt v počátcích .. |
Nějak nechápu o co ti jde? Java, melodie, Symbianové programy a hry tady být zadarmo nemůžou to je snad jasné. Ale to je tak všechno, co z tvého přízpěvku chápu :/ _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 12:32 pm Post subject: |
|
|
Aha mnozí nebudou vědět proč to vše, takže zde je odkaz na původní:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7178 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 12:53 pm Post subject: |
|
|
Jojo, souhlas s Krokodylem. Taky pracuju na jednech strankach a taky me mrzi a stve, kdyz si tam nekdo dela nabor pro vlastni projekty zamerene stejne. Nejak mizi zakladni slusne chovani:-/ |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 1:01 pm Post subject: |
|
|
až pochopíte co je to rozvoj a vývoj společnosti pak sem něco pište .. protože se zdá že ste stále nic nepochopili .. jo za ti komunisty se omlouvám .. ale opravdu mě to rozčiluje .. když ty stránky udělá nědko chytře mohou fungovat dýl než by kdo čekal .. _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 1:06 pm Post subject: |
|
|
jo a ještě něco .. pokud se vám nelíbí cizí projekt tak se do něj nepleťte !
Porotože díky tovým lidem jako jste vy, ruší perfektní weby kde byli jen odkazy .. nebo je špatě pochopené recenze .. Neberte to vezlém ale buzerovat něčí projekt není správné !  _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 1:13 pm Post subject: |
|
|
madmike wrote: | jo a ještě něco .. pokud se vám nelíbí cizí projekt tak se do něj nepleťte !
Porotože díky tovým lidem jako jste vy, ruší perfektní weby kde byli jen odkazy .. nebo je špatě pochopené recenze .. Neberte to vezlém ale buzerovat něčí projekt není správné !  |
bože, chlape, přečetl sis tu odkazovanou diskusi????? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 1:15 pm Post subject: |
|
|
madmike wrote: | jo a ještě něco .. pokud se vám nelíbí cizí projekt tak se do něj nepleťte !
Porotože díky tovým lidem jako jste vy, ruší perfektní weby kde byli jen odkazy .. nebo je špatě pochopené recenze .. Neberte to vezlém ale buzerovat něčí projekt není správné !  |
Ježiš ty si snad nečet co jsem napsal, nikdo žádný cizí projekt nebuzeruje. A navíc jak myslíš že to dopadne, když ten projekt bude prezentovat na takto velkém fóru.
Viz velmi čerstvý případ: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=69102 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 1:46 pm Post subject: hmm |
|
|
Tak díky, že se mého projektu držíš!! Ale kvůli takové blbosti nemusíte rozpoutávat velké forum. Sic nevim co je na tomto tak špatné!! Chápu když s i tu dělám reklamu. Ale když se pokouším rozvíjet download symbian her tak je to v prospěch všech. Navíc co se týče toho že by projekt měl spadnout tak je to nemožné. Na svých stránkách sx4u mám pouze odkazy, které jsou deně testované jestli jsou funkční. A omluvte, že porušuji vámi zadané předpisy. Jen mě zarazilo, že když hledám pomoc (od které je toto forum), že mi sami moderátoři zakkážou ji hledat!! Toť pouze můj názor!! Ale můžu bejt rád že jste mi nesmázli členství!!! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 2:20 pm Post subject: Re: hmm |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | Tak díky, že se mého projektu držíš!! Ale kvůli takové blbosti nemusíte rozpoutávat velké forum. Sic nevim co je na tomto tak špatné!! Chápu když s i tu dělám reklamu. Ale když se pokouším rozvíjet download symbian her tak je to v prospěch všech. Navíc co se týče toho že by projekt měl spadnout tak je to nemožné. Na svých stránkách sx4u mám pouze odkazy, které jsou deně testované jestli jsou funkční. A omluvte, že porušuji vámi zadané předpisy. Jen mě zarazilo, že když hledám pomoc (od které je toto forum), že mi sami moderátoři zakkážou ji hledat!! Toť pouze můj názor!! Ale můžu bejt rád že jste mi nesmázli členství!!! |
To mě zarazilo taky!
" Kdyby každý neuměl číst a uměl psát nikdy by me nenapadlo, že bude světová válka . Kdyby každý uměl jen číst a neuměl psát, tak jak by se dozvěděl o světové válce ?? "
Ernest Hemingway
Títo si to přeberte jak chcete .. prostě nemám rád narážky na cizí projekty .. TEČKA .. podporuju každý návrh a projekt co kdo vymslí . _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 2:36 pm Post subject: Re: hmm |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | Tak díky, že se mého projektu držíš!! Ale kvůli takové blbosti nemusíte rozpoutávat velké forum. Sic nevim co je na tomto tak špatné!! Chápu když s i tu dělám reklamu. Ale když se pokouším rozvíjet download symbian her tak je to v prospěch všech. Navíc co se týče toho že by projekt měl spadnout tak je to nemožné. Na svých stránkách sx4u mám pouze odkazy, které jsou deně testované jestli jsou funkční. A omluvte, že porušuji vámi zadané předpisy. Jen mě zarazilo, že když hledám pomoc (od které je toto forum), že mi sami moderátoři zakkážou ji hledat!! Toť pouze můj názor!! Ale můžu bejt rád že jste mi nesmázli členství!!! |
Takže na rozdíl od MADMIKE jsi snad pochopil o co mi šlo. Hledat pomoc a hledat pomoc o tom to je. Nikdo nemá nic proti tvému projektu, ale komunikuj o něm jinde než tomto fóru, už pro vlastní bezpečnost projektu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 2:57 pm Post subject: Re: hmm |
|
|
madmike wrote: |
Títo si to přeberte jak chcete .. prostě nemám rád narážky na cizí projekty .. TEČKA .. podporuju každý návrh a projekt co kdo vymslí . |
A dost, co furt komu podsouváš nějaké narážky na projekt, kde a jaké???? Ty to směřuješ úplně někam jinak co s původním záměrem mého příspěvku nemá ale ani trochu společného.
Nejdřív ...stará doba..., teď zas ...narážky... .
"Bojuj za svobodu, ale nech ostatní svobodnými a nenuť jim tu svou."
Jirka Balcar - Krokodýl _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 3:05 pm Post subject: |
|
|
MAZAT MAZAT A ZAMYKAT  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|