View previous topic :: View next topic |
Taky vám to vadí ? |
Ano |
|
61% |
[ 8 ] |
Ne |
|
38% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 13 |
|
Author |
Message |
Haldy pisatel

Joined: 26 Mar 2004 Posts: 278 Location: Roznov p. Radh. / Brno
698.10 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 10:36 am Post subject: Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65) |
|
|
Kdyz dam nastaveni vyzvaneni a hlasitost tak se mi vzdy prehrava nejake puvodni vyzvaneni od Siemensu, co tam bylo jako original. Zkousel jsem to na C65 u vice firmwaru (ted mam fw41) a vsude se to chova stejne. Vadi mi to kvuli tomu, ze kdyz si nastavim vlastni vyzvaneni, tak kazde ma jinou uroven hlasitosti. V moji stare ME45 bylo vse OK (nastavil jsem si vlastni melodii a pri nastavovani hlasitosti jsem ji taky slysel). Chova se to stejne u cele rady x65 ? Doufam ze to Siemens nekdy opravi - s prichodem dalsiho fw. _________________
Mobilní historie: Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite) |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:29 am Post subject: |
|
|
No zas az tak mi to nevadi az na hlasitost pri volaniach to zvonenie fakt mohlo byt neco ineho a ne hentaka PUCOVINA ,,, _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 11:54 am Post subject: Re: Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65) |
|
|
Haldy wrote: | Kdyz dam nastaveni vyzvaneni a hlasitost tak se mi vzdy prehrava nejake puvodni vyzvaneni od Siemensu, co tam bylo jako original. Zkousel jsem to na C65 u vice firmwaru (ted mam fw41) a vsude se to chova stejne. Vadi mi to kvuli tomu, ze kdyz si nastavim vlastni vyzvaneni, tak kazde ma jinou uroven hlasitosti. V moji stare ME45 bylo vse OK (nastavil jsem si vlastni melodii a pri nastavovani hlasitosti jsem ji taky slysel). Chova se to stejne u cele rady x65 ? Doufam ze to Siemens nekdy opravi - s prichodem dalsiho fw. |
Tak si najeď normálně na tvé melodie, pust si ji .. a mačkej nahoru nebo dolu.. Když to chceš detailně tak najeď uplně dolů na nulovou hlasitost .. a počítej kolikrát zmáčkneš nahoru a takovou hlasitost si pak nastav .. prosté  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:12 pm Post subject: Re: Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65) |
|
|
Mark Pawl wrote: | Haldy wrote: | Kdyz dam nastaveni vyzvaneni a hlasitost tak se mi vzdy prehrava nejake puvodni vyzvaneni od Siemensu, co tam bylo jako original. Zkousel jsem to na C65 u vice firmwaru (ted mam fw41) a vsude se to chova stejne. Vadi mi to kvuli tomu, ze kdyz si nastavim vlastni vyzvaneni, tak kazde ma jinou uroven hlasitosti. V moji stare ME45 bylo vse OK (nastavil jsem si vlastni melodii a pri nastavovani hlasitosti jsem ji taky slysel). Chova se to stejne u cele rady x65 ? Doufam ze to Siemens nekdy opravi - s prichodem dalsiho fw. |
Tak si najeď normálně na tvé melodie, pust si ji .. a mačkej nahoru nebo dolu.. Když to chceš detailně tak najeď uplně dolů na nulovou hlasitost .. a počítej kolikrát zmáčkneš nahoru a takovou hlasitost si pak nastav .. prosté  |
Máš recht , ale potěšilo by, kdyby to bylo přímo v nastavení hlasitosti . |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 1:21 pm Post subject: Re: Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65) |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Mark Pawl wrote: | Haldy wrote: | Kdyz dam nastaveni vyzvaneni a hlasitost tak se mi vzdy prehrava nejake puvodni vyzvaneni od Siemensu, co tam bylo jako original. Zkousel jsem to na C65 u vice firmwaru (ted mam fw41) a vsude se to chova stejne. Vadi mi to kvuli tomu, ze kdyz si nastavim vlastni vyzvaneni, tak kazde ma jinou uroven hlasitosti. V moji stare ME45 bylo vse OK (nastavil jsem si vlastni melodii a pri nastavovani hlasitosti jsem ji taky slysel). Chova se to stejne u cele rady x65 ? Doufam ze to Siemens nekdy opravi - s prichodem dalsiho fw. |
Tak si najeď normálně na tvé melodie, pust si ji .. a mačkej nahoru nebo dolu.. Když to chceš detailně tak najeď uplně dolů na nulovou hlasitost .. a počítej kolikrát zmáčkneš nahoru a takovou hlasitost si pak nastav .. prosté  |
Máš recht , ale potěšilo by, kdyby to bylo přímo v nastavení hlasitosti . |
jj, co se dá dělat no ... snad v nějakým z bližších fw si už uvědomí co potřebujem  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
AlonX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:22 pm Post subject: Help! |
|
|
Mam podobnej problem u nastaveni vyzvaneni u sms. At dam jakoukoliv hlasitost porad mi to zvoni stejne potichu Ale kdyz je tam standartni nastaveni tak je tam nejaka melodie co zahraje stupnovane az se vystupnuje nahlas, ale jak to mam udelat s kratkou melodii????? |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:33 am Post subject: Re: Help! |
|
|
AlonX wrote: | Mam podobnej problem u nastaveni vyzvaneni u sms. At dam jakoukoliv hlasitost porad mi to zvoni stejne potichu Ale kdyz je tam standartni nastaveni tak je tam nejaka melodie co zahraje stupnovane az se vystupnuje nahlas, ale jak to mam udelat s kratkou melodii????? |
Siemens má tu blbou nevýhodu, že kvůli jakési blbé ochraně tvého sluchu (dřív to nebývávalo a taky mě to štve) má jákýkoliv zvuk (příchozí sms či hovor) ze začátku postupně zesilovaný. Takže když tam dáš jedno píp, tak jej skoro neuslyšíš. Originální zvuk jsou 3 píp a když si od telefonu trošku dál, tak slyšíš jenom dvě.
Když si tam chceš dat kratší zvuk, tak to vyřeš tak, že v nějakém audio editoru (adobe audition, goldwave,...) si před to vyzvánění přidáš krátkou mezerku (cca 2s) _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
AlonX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 4:02 pm Post subject: :-( |
|
|
To snad ne Tak to je pekne blby a nestastny reseni!! S tim se asi nesmirim Doufam, ze brzo nekdo neco vymysli nejakej patch. Jo diky moc za radu hned to pujdu vyzkuset tak snad to nejak zvladnu |
|
Back to top |
|
 |
AlonX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 5:54 pm Post subject: ? |
|
|
Nevis prosim te kde bych si mohl stahnout nejakej ten programek, kterej si napsal?? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|