Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Janinus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 6:47 pm Předmět: help me |
|
|
Poraďte mi někdo, prosím, kde co mám nastavit. Siemens sx 1 jsem kupoval asi před třemi dny a hned (po nabití) jsem ho zkoušel spárovat s Philips Bluetooth HSBX.
Vypadá to, že obě zařízení se spárovala, ale nějak mi nefungujou hovory do sluchátka... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 6:51 pm Předmět: Re: help me |
|
|
Janinus napsal: | Poraďte mi někdo, prosím, kde co mám nastavit. Siemens sx 1 jsem kupoval asi před třemi dny a hned (po nabití) jsem ho zkoušel spárovat s Philips Bluetooth HSBX.
Vypadá to, že obě zařízení se spárovala, ale nějak mi nefungujou hovory do sluchátka... |
Jake ma to sluchatko BT profily?Mas nasaveny parovani bez autentifikace?Kdyztak bych tu popsal jak probiha sparovani s moji BT B-Speech PLUS tam je to obdobne!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 6:52 pm Předmět: Re: help me |
|
|
Janinus napsal: | Poraďte mi někdo, prosím, kde co mám nastavit. Siemens sx 1 jsem kupoval asi před třemi dny a hned (po nabití) jsem ho zkoušel spárovat s Philips Bluetooth HSBX.
A pro priste kdyz jako nazev topicu das!!!jen!! HELP ME tak by ti nemusel nikdo odpovedet!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|