Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vauren kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 5:25 pm Předmět: problem s češtinou a přesvětlením |
|
|
Koupil jsem SX1, casto zamrzal, byl jsem v servisu, tam preinstalili software, zamrzal vic, znovu servis, vymenili control board. Po obnove ze zalohy jsem zjistil dva problemy. 1: Mobil je jakoby silene pesvetleny 2: ac mam nastavenou cestinu, mobil je v anglictine i po restartu. Verze firmware je 14.
Tusite, prosim, nekdo, co delam spatne, bo mne opet ceka navsteva servisu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so únor 12, 2005 3:44 pm Předmět: |
|
|
Možná ti pomůže "Master reset".Jinak si třeba nahoď FW14CZ zde ze SM.Další věc je ta,že jestli si obnovoval z MMC karty,tak pokud tam neni stejnej FW jako při záloze,tak ti mohou nastat komplikace.V tom jinym FW může být určitej zápis na jinym místě a pak to nesedí a chová se to nekorektně.Teda u mne z FW13 na 14 a obnově z MMC je vše ok,ale bacha na to.Nejlepší je obnova jen z PC kde si obnovíš kontakty a důležitá SMS/MMS a vše ostatní si nastavíš znovu.
Co se jazyka týče,tak u FW13 jsem měl občas problém že se mi taky nenastavila CZ.Tam stačilo jen změnit na Eng restert a pak zase na CZ a restart. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vauren kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 9:32 am Předmět: |
|
|
Skvele, ta cestina funguje, diky moc. Zalohoval jsem z PC. To s tim presvetlenim nevyresil ani master reset, asi znovu zabehnu do servisu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

4261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 8:02 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš servis blízko tak tam skoč.Nastavovat kontrast jsi už skoušel?Nedovedu si dost dobře představit "přesvětlení" které nejde upravit kontrastem..... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 9:26 pm Předmět: |
|
|
Nastavenim kontrastu to jde, ale musim ho posunout az na konec, abych mel kontrast takovy, jako mam na druhe sx1 uprostred. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

4261.00 SMM
|
Zaslal: út únor 15, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
Aha,pokud máš možnost srovnání kontrastu s jinou SX,tak to potom asi jedině servis,pokud onen Trojhmat nezabírá... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|