Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 1:12 am Předmět: M 55 kompletne strateny...?! pls help |
|
|
m55 fw11
nieco sa mi podarilo - nahral som loader px5amd a patchol bootcore, konecne s telefonom aspon nieco komunikuje (freia)spravil som read vsetkeho co tam je ( pre istotu )
otazka je to tu dost chaoticky popisane, niekde to ide niekde nie
s telefonom mi momentalne idu 2 programy co su odskusane freia a v_klay, da sa na m55 patched bootcore fw11 zmenit IMEI ?
ono v telefone su vazne 2 to viem a nebude to hadzat wrong software alebo crc error ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 1:38 pm Předmět: |
|
|
trochu som pokrocil, ..uz len to imei |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 1:55 pm Předmět: |
|
|
brutalware2 napsal: | trochu som pokrocil, ..uz len to imei |
Nemáš starší zálohu FF s tvým IMEI? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 3:00 pm Předmět: |
|
|
ne ne asi sme sa nepochopili to svoje imei tam mam a stale funkcne=telefon nehlasi ziadnu chybu, a mam aj zalohu vsetkeho(ff,eeprom),
len to svoje imei chcem zmenit na nejake ine |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 3:36 pm Předmět: |
|
|
brutalware2 napsal: | ne ne asi sme sa nepochopili to svoje imei tam mam a stale funkcne=telefon nehlasi ziadnu chybu, a mam aj zalohu vsetkeho(ff,eeprom),
Tohle je urcite proti prirucce, nemuzu si to odpustit. A jinak jsi v pohode? IMEI nelze zmenit. Lze odblokovat na vsechny operatory ale nelze zmenit. Vis jaky by to byl neporadek, kdyby nekdo mel imei 11111.. zavolal s vytazenou sim na polici, udelal si z nich srandu a pak zase zmenil IMEI! _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Založen: 18. 09. 2004 Příspěvky: 207 Bydliště: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 8:19 pm Předmět: |
|
|
Johny007 napsal: | brutalware2 napsal: | ne ne asi sme sa nepochopili to svoje imei tam mam a stale funkcne=telefon nehlasi ziadnu chybu, a mam aj zalohu vsetkeho(ff,eeprom),
Tohle je urcite proti prirucce, nemuzu si to odpustit. A jinak jsi v pohode? IMEI nelze zmenit. Lze odblokovat na vsechny operatory ale nelze zmenit. Vis jaky by to byl neporadek, kdyby nekdo mel imei 11111.. zavolal s vytazenou sim na polici, udelal si z nich srandu a pak zase zmenil IMEI! |
Jj, souhlasím s Johnym007. Je to proti uživatelský příručce... A proč si myslíš, že je v návodech napsáno např. ´´změňte imei na svoje původní, které najdete pod bateriií´´ Asi proto,aby ti tf fungoval, že? Možná by to nějak šlo, nevím po tom jsem se nikdy nepídil,protože je mi jedno, jaký imei mám v tf. Nechápu ale proč to chceš měnit?!  _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 8:29 pm Předmět: |
|
|
To meneni slo pry jen u starych Siemensu. Proste vyrobni cislo nejde zmenit a hotovo. Tak si tam dej svoje co mas pod baterkou a uz se nepokousej delat blbiny. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 8:53 pm Předmět: |
|
|
klasika flame hned.. hm, tak nejake vysvetlivky
prirucku som cital sorry nepostrehol som tam ze by bolo nieco proti ak hej, pozriem si ju znovu..
a moj dovod, vzdy je lepsie ked sa da zmenit si imei ked kupis telefon ( nie v obchode ) tak si nemozes byt isty povodom, kludne sa moze stat ze je z vlamacky a prides on, (osobne som raz o jeden prisiel ale to iba preto ze som nemal na trium kabel.. ) inak som menil imei vzdy.. pre istotu.
Mne skor islo o to - imei je v telefone vo fullflashi a v eeprom ( ako som sa tu docital ) takze ked nahram fullflash aj eeprom z ineho telefonu, mal by som teoreticky mat aj imei toho telefonu ( ibaze by bol ten imei ulozeny v telefone este 3ti krat o com sa nikto nezmienil ) tak dufam ze som to uviedol na spravnu mieru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Založen: 18. 09. 2004 Příspěvky: 207 Bydliště: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 9:35 pm Předmět: |
|
|
ok, ale tady jde o to, že v příručce je psáno, aby ses pokusil najít odpověď v článcích a na fóru. :o _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 26, 2005 9:43 pm Předmět: |
|
|
moje_mc60 napsal: | ok, ale tady jde o to, že v příručce je psáno, aby ses pokusil najít odpověď v článcích a na fóru. :o |
ja som sa o to pokusil a tam dolu je moj vyklad toho co som pochopil = ze v tel je imei 2x v eeprom etc... a keby nahram oboje z ineho telefonu aj flash aj eeprom tak by to malo ist a malo by to zmenit imei.. to som chcel vedet ci som to dobre pochopil,... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 9:03 am Předmět: |
|
|
Ako tu uz bolo spominane,u starych modelov slo zmenit IMEI na ine cislo,ale u novych to uz nejde. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 27, 2005 12:30 pm Předmět: |
|
|
Johny007 napsal: | brutalware2 napsal: | ne ne asi sme sa nepochopili to svoje imei tam mam a stale funkcne=telefon nehlasi ziadnu chybu, a mam aj zalohu vsetkeho(ff,eeprom),
Tohle je urcite proti prirucce, nemuzu si to odpustit. A jinak jsi v pohode? |
Jezis ale ja to myslel tak, ze moje pripominka je proti prirucce. Jako ze to "A jinak jsi v pohode", ale nemohl jsem si to odpustit. Jeho dotazy mi az tak nevadi, uz jsem si zvykl odpovidat 4x na to same. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|