clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65)

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  

Taky vám to vadí ?
Ano
61%
 61%  [ 8 ]
Ne
38%
 38%  [ 5 ]
Total Votes : 13

Author Message
Haldy
pisatel
pisatel

698.10 SMM
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 10:36 am    Post subject: Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65) Reply with quote

Kdyz dam nastaveni vyzvaneni a hlasitost tak se mi vzdy prehrava nejake puvodni vyzvaneni od Siemensu, co tam bylo jako original. Zkousel jsem to na C65 u vice firmwaru (ted mam fw41) a vsude se to chova stejne. Vadi mi to kvuli tomu, ze kdyz si nastavim vlastni vyzvaneni, tak kazde ma jinou uroven hlasitosti. V moji stare ME45 bylo vse OK (nastavil jsem si vlastni melodii a pri nastavovani hlasitosti jsem ji taky slysel). Chova se to stejne u cele rady x65 ? Doufam ze to Siemens nekdy opravi - s prichodem dalsiho fw.

Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 11:29 am    Post subject: Reply with quote

No zas az tak mi to nevadi az na hlasitost pri volaniach to zvonenie fakt mohlo byt neco ineho a ne hentaka PUCOVINA ,,,

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
View user's profile Send private message
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 11:54 am    Post subject: Re: Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65) Reply with quote

Haldy wrote:
Kdyz dam nastaveni vyzvaneni a hlasitost tak se mi vzdy prehrava nejake puvodni vyzvaneni od Siemensu, co tam bylo jako original. Zkousel jsem to na C65 u vice firmwaru (ted mam fw41) a vsude se to chova stejne. Vadi mi to kvuli tomu, ze kdyz si nastavim vlastni vyzvaneni, tak kazde ma jinou uroven hlasitosti. V moji stare ME45 bylo vse OK (nastavil jsem si vlastni melodii a pri nastavovani hlasitosti jsem ji taky slysel). Chova se to stejne u cele rady x65 ? Doufam ze to Siemens nekdy opravi - s prichodem dalsiho fw.

Tak si najeď normálně na tvé melodie, pust si ji .. a mačkej nahoru nebo dolu.. Když to chceš detailně tak najeď uplně dolů na nulovou hlasitost .. a počítej kolikrát zmáčkneš nahoru a takovou hlasitost si pak nastav .. prosté Smile

siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 1:12 pm    Post subject: Re: Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65) Reply with quote

Mark Pawl wrote:
Haldy wrote:

Tak si najeď normálně na tvé melodie, pust si ji .. a mačkej nahoru nebo dolu.. Když to chceš detailně tak najeď uplně dolů na nulovou hlasitost .. a počítej kolikrát zmáčkneš nahoru a takovou hlasitost si pak nastav .. prosté Smile

Máš recht wink , ale potěšilo by, kdyby to bylo přímo v nastavení hlasitosti Confused .
Back to top
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 22, 2005 1:21 pm    Post subject: Re: Nastaveni vyzvaneni na C65 (mozna cele rade x65) Reply with quote

Mr. Hahn alias ConPower wrote:
Mark Pawl wrote:
Haldy wrote:

Máš recht wink , ale potěšilo by, kdyby to bylo přímo v nastavení hlasitosti Confused .

jj, co se dá dělat no ... snad v nějakým z bližších fw si už uvědomí co potřebujem Pray

kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 7:22 pm    Post subject: Help! Reply with quote

Mam podobnej problem u nastaveni vyzvaneni u sms. At dam jakoukoliv hlasitost porad mi to zvoni stejne potichu Sad Ale kdyz je tam standartni nastaveni tak je tam nejaka melodie co zahraje stupnovane az se vystupnuje nahlas, ale jak to mam udelat s kratkou melodii?????
Back to top
Nakashi
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 6:33 am    Post subject: Re: Help! Reply with quote

AlonX wrote:
Mam podobnej problem u nastaveni vyzvaneni u sms. At dam jakoukoliv hlasitost porad mi to zvoni stejne potichu Sad Ale kdyz je tam standartni nastaveni tak je tam nejaka melodie co zahraje stupnovane az se vystupnuje nahlas, ale jak to mam udelat s kratkou melodii?????

Siemens má tu blbou nevýhodu, že kvůli jakési blbé ochraně tvého sluchu (dřív to nebývávalo a taky mě to štve) má jákýkoliv zvuk (příchozí sms či hovor) ze začátku postupně zesilovaný. Takže když tam dáš jedno píp, tak jej skoro neuslyšíš. Originální zvuk jsou 3 píp a když si od telefonu trošku dál, tak slyšíš jenom dvě.
Když si tam chceš dat kratší zvuk, tak to vyřeš tak, že v nějakém audio editoru (adobe audition, goldwave,...) si před to vyzvánění přidáš krátkou mezerku (cca 2s)

C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540)
Back to top
AlonX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:02 pm    Post subject: :-( Reply with quote

To snad ne Sad Tak to je pekne blby a nestastny reseni!! S tim se asi nesmirim Crying or Very sad Doufam, ze brzo nekdo neco vymysli nejakej patch. Jo diky moc za radu hned to pujdu vyzkuset tak snad to nejak zvladnu
Back to top
AlonX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 28, 2005 5:54 pm    Post subject: ? Reply with quote

Nevis prosim te kde bych si mohl stahnout nejakej ten programek, kterej si napsal??
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum