View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 9:17 pm Post subject: |
|
|
Siemensu sa poslednu dobu dari v divizii bateriek uz prekonal vstkych vyrobcov v chybnych baterkach jedina odpoved reklamacia
Tento problem som mal aj ja osobne aj vela dalsich ludi osobne som vyreklamoval tri MT vsetky vymenena baterka .
No ajtak ta akoze nova baterka mi vydrzi 2 dni ale dost volam pisem SMS kedze to mam za dara ORANGE SK a hram JAVA hry dost casto WORMS , SIEM 3D RAlly atd.
Dufam ze to tyzden bez MT vydrzis  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 9:26 pm Post subject: |
|
|
Je pravda, že mi drží tak 1-3 dny, ale vůbec mi to nevadí. Přes noc ho hodím na nabíječku a jsem v pohodě. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 9:28 pm Post subject: |
|
|
Ehm, proč je tady další diskuze o výdrži baterky? Moderátoři všech zemí, spojte se  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:15 pm Post subject: |
|
|
No tych diskusii je tu naozaj hodne a zrejme opodstatnene lebo ked kazdy piaty telefon rady X65 ma neco posahaneho najcastejsie baterku !!
To je uz vykon SIEMENS sa tentoraz prekonal (super baterky boli napr. v A50 ta vydrzala vsetko) nevim v akej P... sa tie baterky vyrabaju teraz ale toto je uz vrchol .
Mna osobne dojalo uz len to ze ako si firma ako SIEMENS moze takto vazit zakaznikou !!! Ved to co mi urobili z baterkou vyzera asi tak ked ju hodin pod autobus . Ja obycajny clovek si predstavujem vymenu baterky ze mi ju daju novu v tej krabicke a ne takto !! Mal som si stazovat .
Napiste pls. aka je zaruka na baterku mala by 2 roky alebo ne  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:39 pm Post subject: |
|
|
no baterka tak 1-3 dny pri vela pouzivani tak 1-2 dny |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|