View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 5:23 pm Post subject: CZ a SK - radenia mien v zozname |
|
|
Narazil som na takýto problém:
Mám patch od Karciho na CZ/SK usporiadanie písmen na klávesoch (už to robí aj nová verzia V_klay). Problém je v tom, že mená začínajúce na "CH" radí medzi "C". Príklad:
Takto - nesprávne to radí:
Capko
Chabina
Cigán
A takto- správne by to malo byť:
Capko
Cigán
Chabina
Neviete niekto poradiť čo s tým ??? V Nokiách pomohlo napísať meno s prvými dvomi veľkými písmenami (nie Chabina ale CHabina), v Siemense sa to takouto fintou nepodarilo správne zaradiť. _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:33 pm Post subject: Re: CZ a SK - radenia mien v zozname |
|
|
Gohomo wrote: | Narazil som na takýto problém:
Mám patch od Karciho na CZ/SK usporiadanie písmen na klávesoch (už to robí aj nová verzia V_klay). Problém je v tom, že mená začínajúce na "CH" radí medzi "C". Príklad:
Takto - nesprávne to radí:
Capko
Chabina
Cigán
A takto- správne by to malo byť:
Capko
Cigán
Chabina
Neviete niekto poradiť čo s tým ??? V Nokiách pomohlo napísať meno s prvými dvomi veľkými písmenami (nie Chabina ale CHabina), v Siemense sa to takouto fintou nepodarilo správne zaradiť. |
No co ti poviem, vyskusal som si to a fakt mas pravdu. Ale dost by som sa cudoval, ak by to malo cokolvek do cinenia s mojim patchom, ja len jednoducho zmenim priradenie pismen na klavesy a nerobim nic so zoradovanim mien v adresari... to musi byt nejako inac (ne)podporovane vo firmware.
Len tak mimochodom, pred aplikaciou toho patchu ti to vari zoradovalo tak ako chces? |
|
Back to top |
|
 |
karci (člen klubu SM) začátečník

Joined: 17 Dec 2004 Posts: 60 Location: Bratislava - prdel pri Modre
61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 4:35 pm Post subject: neviem preco ma to vykoplo |
|
|
a dalo ako neprihlaseneho pri odpovedi hore... |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:11 pm Post subject: |
|
|
Telefon v podstatě neumí Ch jako takové, ale jenom C-h a to je před C-i atd. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:13 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Telefon v podstatě neumí Ch jako takové, ale jenom C-h a to je před C-i atd. |
To se řadí podle anglický abecedy.... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 5:25 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Telefon v podstatě neumí Ch jako takové, ale jenom C-h a to je před C-i atd. |
To se řadí podle anglický abecedy.... |
...Neboli  |
|
Back to top |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:53 pm Post subject: Re: CZ a SK - radenia mien v zozname |
|
|
Anonymous wrote: | Gohomo wrote: |
Mám patch od Karciho na CZ/SK usporiadanie písmen na klávesoch |
No co ti poviem, vyskusal som si to a fakt mas pravdu. Ale dost by som sa cudoval, ak by to malo cokolvek do cinenia s mojim patchom, ja len jednoducho zmenim priradenie pismen na klavesy a nerobim nic so zoradovanim mien v adresari... to musi byt nejako inac (ne)podporovane vo firmware.
Len tak mimochodom, pred aplikaciou toho patchu ti to vari zoradovalo tak ako chces? |
Karci, neviním Teba resp. Tvoj patch. Ja som to napísal preto, že to teoreticky mohlo súvisieť. Inak si myslím, že ak sú v mobile od výrobcu originálne zaradené iné jazyky, malo by byť súčasťou toho aj radenie dľa príslušnej abecedy. Nechcem Siemens spochybňovať, som s ním veľmi spokojný ale táto vec mi vadí. Neviem ale neadlo by sa to vyriešiť patchom ?? _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|