View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
smallbox kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:40 pm Post subject: S55 a GPRS a JIMM |
|
|
Asi uz to tu nekdy bylo takze se predem omlouvam. Muzete nekdo poradit jak nakonfigurovat S55 pro GPRS?? Operator Oskar. Nepotrebuji WAP (drahe ) staci GPRS Internet, kamaradka chce provozovat ICQ (JIMM) u S55 a nedari se nam spravne nakonfigurovat founa. JIMM je podle mne nakofigurovany dobre. Oskar sice posila kofiguracni sms ale ne pro S55. |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:35 am Post subject: Re: S55 a GPRS a JIMM |
|
|
smallbox wrote: | Asi uz to tu nekdy bylo takze se predem omlouvam. Muzete nekdo poradit jak nakonfigurovat S55 pro GPRS?? Operator Oskar. Nepotrebuji WAP (drahe ) staci GPRS Internet, kamaradka chce provozovat ICQ (JIMM) u S55 a nedari se nam spravne nakonfigurovat founa. JIMM je podle mne nakofigurovany dobre. Oskar sice posila kofiguracni sms ale ne pro S55. |
zavolej na operatora a ten ti posle v smskach jak to nastavit.. nenastavi se to samo ale je tam postup.
uz jsem to psal
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=5939&highlight=
melo by tam byt vse.. snad _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
djgate kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 8:59 am Post subject: |
|
|
uz to mas vyresene? Ja jen ze kamos ma S55 a bezi mu tam jimm tak bych zjistil co a jak nastavit |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|