View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:01 pm Post subject: Clir? |
|
|
Caffte ludkovia.Xcel som sa spytat ci nepoznate nahodou program PAVOUK.Vraj pomocou neho sa da zistit po pripojeni MT na PC cislo volajuceho i napriek tomu ze pouziva Clir.Kamos cosi mal ale nextiac on prisiel.
Dik za kazde info. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:44 pm Post subject: |
|
|
Hmm,to by mohol byt zaujimavy program..  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:52 pm Post subject: |
|
|
IMHO se při CLIRu číslo volajícího v signalizaci nepřenáší, takže mi není jasný, z čeho by to ten program zjištoval...podle mě je to blbost  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Little_S čestný člen

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | IMHO se při CLIRu číslo volajícího v signalizaci nepřenáší, takže mi není jasný, z čeho by to ten program zjištoval...podle mě je to blbost  |
neda mi to, musim zareagovat...
bolo by trosku nerealne aby sa v nejakom standarte ako GSM povolilo neprenasanie cisla....tam sa skor spolu s cislom prenasa aj informacia, ci je aktivne CLIRko, CLIPko a podobne srandicky
nie som v tomto nejaky "odbornik", tak ma opravte ak sa mylim _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Back to top |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Joined: 18 Sep 2004 Posts: 207 Location: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:14 pm Post subject: |
|
|
Little_S wrote: | busch wrote: | IMHO se při CLIRu číslo volajícího v signalizaci nepřenáší, takže mi není jasný, z čeho by to ten program zjištoval...podle mě je to blbost  |
neda mi to, musim zareagovat...
bolo by trosku nerealne aby sa v nejakom standarte ako GSM povolilo neprenasanie cisla....tam sa skor spolu s cislom prenasa aj informacia, ci je aktivne CLIRko, CLIPko a podobne srandicky
nie som v tomto nejaky "odbornik", tak ma opravte ak sa mylim |
jj, souhlasím s Little_S, protože podle mě v tý signalizaci jsou nějaký bity, který nesou informaci o volajícím. V GSM by bylo hrozně složitý ten signál modifikovat, aby se ty bity úplně odstranili. PČR taky může zjistit tvoje číslo, ikdyž použiješ zamezení identifikace _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:28 pm Post subject: |
|
|
Opravud se mi nechtějí hledat a pročítat specifikace, ale mám za to, že když v mbilu zvolíte CLIR, tak se samozřejmě vaše číslo "odešle" a síť ho zná, ale poslední článek před vaším mobilem (BTS nebo MSC? ) ho ze signalizace odstraní. Kdyby to tak nebylo, tak by asi těžko ta služba k něčem byla, kdyby závisela jenom na dobrovolnosti, jestli terminál uposlechne nastavení, že ač číslo volajícího zná, tak ho nezobrazí. To že třeba policajti číslo vidí, je asi dané nastavením sítě, kdy při volání na určité čísla (158, 112 atd) se číslo zobrazí, nehledě na nastevní CLIRu... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
moje_mc60 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:14 pm Post subject: |
|
|
dobre, to jo, ale podle mě by TEORETICKY takovej program existovat moh...  _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
moje_mc60 wrote: | dobre, to jo, ale podle mě by TEORETICKY takovej program existovat moh...  |
Hádat se s tebou nebudu, ale opravdu nechápu, jak by ten program aspoň teoreticky mohl fungovat... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
moje_mc60 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:20 pm Post subject: |
|
|
ČISTĚ TEORETICKY: pokud bts odstraní bity z tý signalizace, možná by šlo donutit tel, aby zjistil, jak ty bity vypadali a pak by moh z bin čísla vygenerovat tel. číslo. Je to jenom moje teorie, tak fakt nevim,jo? Taky se nechci hádat..  _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Back to top |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:27 pm Post subject: |
|
|
u nas na Slovensku existovalo take ze "anticlir" poznal som par ludi ktory to mali ale neviem ci sa to dalo aktivovat alebo ako to ziskali ale vtedy videli aj cislo volajuceho s clirom,tusim to bolo v euroteli  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:28 pm Post subject: |
|
|
moje_mc60 wrote: | ČISTĚ TEORETICKY: pokud bts odstraní bity z tý signalizace, možná by šlo donutit tel, aby zjistil, jak ty bity vypadali a pak by moh z bin čísla vygenerovat tel. číslo. Je to jenom moje teorie, tak fakt nevim,jo? Taky se nechci hádat..  |
Emh, tak to asi ne...prostě jak to tam jednou není, tak smůla...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
funak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 1:22 pm Post subject: |
|
|
zyggurat wrote: | u nas na Slovensku existovalo take ze "anticlir" poznal som par ludi ktory to mali ale neviem ci sa to dalo aktivovat alebo ako to ziskali ale vtedy videli aj cislo volajuceho s clirom,tusim to bolo v euroteli  |
no jasne a nad tym anticlirom bol nejaky extra CLIR, ktory ked si pouzil, tak ho "nerozlomil" ani anticlir.. no a potom uz bol koniec rozpravky
ziskat cislo volajuceho ak ma zapnuty clir _nemoze_ ziskat bezny clovek.. urcite ho nema ani riaditel eurotelu _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
zyggurat začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
funak wrote: | zyggurat wrote: | u nas na Slovensku existovalo take ze "anticlir" poznal som par ludi ktory to mali ale neviem ci sa to dalo aktivovat alebo ako to ziskali ale vtedy videli aj cislo volajuceho s clirom,tusim to bolo v euroteli  |
no jasne a nad tym anticlirom bol nejaky extra CLIR, ktory ked si pouzil, tak ho "nerozlomil" ani anticlir.. no a potom uz bol koniec rozpravky
ziskat cislo volajuceho ak ma zapnuty clir _nemoze_ ziskat bezny clovek.. urcite ho nema ani riaditel eurotelu |
ja sa tu s tebou nebudem hadat ale srandu si nerobim s tym anticlirom  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|