clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - problém s M55

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

problém s M55

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RespectX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2005 9:14 pm    Předmět: problém s M55 Odpovědět s citátem

Exclamation Přehrál jsem si originální firmware 10 na M55 a nahrál nějaké patche.
Od té doby se nemůžu dostat do složky "Pictures", jakmile se o to pokusim, telefon zabzučí, jakoby se rozlije display a vypne se.Nastartovat ho jde potom zase normálně.
Pokoušel jsem se nejdříve složku odstranit (v telefonu samotném, ale i přes kabel), jenže nejde to. Jakmile na tuto složku kliknu nebo ji označím, telefon se opět vypne.
Zkoušel jsem i přehrát firmware (veri 7,10,11 i 91), ale telefon po přeflashování není funkční - BLUESCREEN.Když obnovím zálohu, tak mám zase stejný problém.
Nevíte někdo, co s tím? Think
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2005 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musis tel odblokovat - po nahrati nejakeho noveho fullflashe.
circulus
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2005 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak si přehrával ten firmware ? Winswupem, nebo V-Klayem fullflash ? V případě cizí fullflash se musí ještě telefon odblokovat. Další postup je, že tam nahraješ firmware, nedáš žádné patche a telefon vyzkoušíš. Pokud jede, tak se můžeš pokusit aplikovat patche. Podle popisu to vypadá, že ten patch byl určený pro jiný firmware. Po aplikaci patche, je třeba foun vyzkoušet, pokud nejede jak má, tak se patch zruší. A v případě že VKlay zařve při aplikaci patche, že data nesedí, tak je dál zbytečné patch aplikovat. Pokud sis udělal zálohu svojí (ta co tam byla ještě před nahráním toho fw10) čisté fullflash, tak ji tam vrať a začni od začátku.

jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 22, 2005 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když máš bluescreen, tak je telefon funkční, akorát jakoby nemáš obraz Musíš buď nahrát svoji zálohu EEProm, nebo to opravit přes contrast tool

C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
RespectX
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 10:03 am    Předmět: díky Odpovědět s citátem

vyzkouším to a pak dám vědět, jak jsem dopadl.....jen tu svou zálohu fullflash nemám, spadl mi compík a já neměl zazálohováno, ale to by nemělo vadit.
Potom dám vědět, jak jsem dopadl. Angel

---je to O.K. !!! Přeflashoval jsem ho, nahrál svou EEPROM a uz to jede! Díky Applause
frana
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

91.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 31, 2005 5:22 pm    Předmět: dalsi Odpovědět s citátem

já sem zase po aplikace něčeho (dával jsem tam víc patchů najednou) zjistil že když v card exploreru vlezu do nějaký složky - třeba do pictures a dám zpět, objevim se v menu (přitom bych měl bejt ve výběru CA). mám taklový podezření že to byl jeden z patchů na zvětšení místa
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: