View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kazanvanhyena kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:38 am Post subject: 1)Agile Messenger problém 2)přetahat kontakty z Nokii |
|
|
1)Doufam, ze to neni nejaky FAQ a ja ho nenasel, ale mam problem s Agile Messengerem, kdyz ho nainstaluju tak misto pisma sou ctverecky, funguje perfektne, ale menu jsou ctverecky misto pisma. Nevi nekdo prosim proc a co s tim?
Pak by mne zajimalo, jestli to nejde nasatvit nejak tak, aby to nebylo furt connected ale jen v nejakym nastavitelnym intervalu jako to slo u cMessengeru, takhle mi to totiz vyzere baterku docela rychle )o:
2)Druha prosba...jak nejjednosduseji pretahat kontakty z Nokia6100 a z Nokia6230? Po jednom pres BT mi to jde v pohode (o; ale mam jich tam docela hodne. Dik za tip.
A jeden bonus dotaz, jak dlouho vydrzi baterka, mne vydrzi sotva den, cim to muze byt? Jo, jasne docela si s nim pohravam, mam ho chvilku, ale zase celej den do nej nebusim...
Díkes KaZaN _________________ VR6 Rulezzzz |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 11:04 am Post subject: |
|
|
lol.. ctverecky se mi obcas objevuji taky a opravdu netusim cim to je.. a co se tyce vydrze me by to vydrzelo i den a pul ale kyzdy vecer si sednu a vybiju si tu baterku protoze nemam rad kdyz mi to klekne uprostred dne.... _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|