View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ravie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:09 am Post subject: MC60 a melodie |
|
|
Zdravím,
zkoušel jsem si nahrát melodie (wav) přes datový kabel přímo do mé MC60, ale telefon je nepřehraje - stejně jako počítač nepřehraje melodie z telefonu (wav).
Kde je problém? Zkoušel jsem různě kvalitní zvuk, různé frekvence, ale bezúspěšně.
Nahrát přes mikrofon telefon umí, ale kvalita nic moc (šumy), chci to zkusit přes kabel.
Díky za radu! :-)
ravie. |
|
Back to top |
|
 |
fadeedi začátečník

Joined: 28 Oct 2004 Posts: 68 Location: dolný Kubín & Otrava-poruba
61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:42 am Post subject: Re: MC60 a melodie |
|
|
ravie wrote: | Zdravím,
zkoušel jsem si nahrát melodie (wav) přes datový kabel přímo do mé MC60, ale telefon je nepřehraje - stejně jako počítač nepřehraje melodie z telefonu (wav).
Kde je problém? Zkoušel jsem různě kvalitní zvuk, různé frekvence, ale bezúspěšně.
Nahrát přes mikrofon telefon umí, ale kvalita nic moc (šumy), chci to zkusit přes kabel.
Díky za radu! :-)
ravie. |
musis to skonvertovat do IMADPCM ked si das vo winampe output plugin tak to tam najdes to ti uz prehra ako nic  _________________ siemens MC60 fw13 + vlastné patche |
|
Back to top |
|
 |
Galthran badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:47 am Post subject: |
|
|
kbybys hledal, tak bys to nasel jak na foru tak mezi clankama na Siemensmanii... _________________ Siemens SX1 |
|
Back to top |
|
 |
xs kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:47 am Post subject: Melodie |
|
|
Choď na www.sekeroudohlavy.host.sk tam su aj hotove wav,ja ich mam v mojej Mc60 a funguju dobre...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|