Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LdV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 11:26 am Předmět: ME 45 - novy fw, patch atd. |
|
|
Mam ME45 s fw 23. Prolezl jsem tu poctive cele forum a vse ohledne ME45 co tu bylo v nem napsane. Mel bych ted par dotazu...
Lze teda uz s jistotou rict, zda jde vubec neco s originalnim kabelem zmenit? To nemuzu pres nej nahrat ani tu tricitiku fw co tu je ke stazeni? Funguje s nim aspon nejaky program ze zde zminovanych pro flashovani a patchovani? Aspon tu zalohu stavajiciho fw by nebylo od veci udelat...
Byla tu rec o nejakem cipu(kodove oznaceni si nepamatuji) - jak poznam ktery mam v mobilu ja? Jake jsou mezi nimi rozdily?
Koukal jsem i do sekce patchu na S(ME)45(i) a zadny z tech patchu uz jaxi nesel stahnout. Chyba pri presunu na novou domenu nebo uz tam proste vazne nejsou protoze, jak jsem koukal na forum, x45 rada je pro vas uz totalne out?
Pokud bych si chtel prekuchat ME45 na S45i (jakoze to nemam nejak v planu protoze primarni vyhody jsou pro me nevyuzitelne a patche nejspis teda bez servis. kabelu cpat nemuzu), neslo by tu novou hru nacpat misto toho stupidniho strileni balonku? Kdyz uz se tu v kdecem hrabalo v hex editoru a da se odstranovat casti T9 slovniku v jinych jazycich pro zisk vetsi pameti, tak by to snad i mohlo jit, ne?
Ono me mozna jeste neco napadne Sorry za tu delku  _________________ I am, what I am (:
C25 -> ME45 a dodnes mi to bohatě stačí (((:
(ale chystam se na HTC TyTn II ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daddyy badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 11:44 am Předmět: Re: ME 45 - novy fw, patch atd. |
|
|
LdV napsal: | Lze teda uz s jistotou rict, zda jde vubec neco s originalnim kabelem zmenit? To nemuzu pres nej nahrat ani tu tricitiku fw co tu je ke stazeni? Funguje s nim aspon nejaky program ze zde zminovanych pro flashovani a patchovani? Aspon tu zalohu stavajiciho fw by nebylo od veci udelat... |
muzes pomoci originalniho softwaru fw_53
ale nasel jsme ho jen v anglictine ... a myslim dokonce tento je na sl45i ale to ti vadit nemusi :-)
citace: | Byla tu rec o nejakem cipu(kodove oznaceni si nepamatuji) - jak poznam ktery mam v mobilu ja? Jake jsou mezi nimi rozdily? |
rekl bych ze rozdil v tom neni :-) jediny rozdil ktery bych videl je v fw a rychlosti javy :-)
citace: | Koukal jsem i do sekce patchu na S(ME)45(i) a zadny z tech patchu uz jaxi nesel stahnout. Chyba pri presunu na novou domenu nebo uz tam proste vazne nejsou protoze, jak jsem koukal na forum, x45 rada je pro vas uz totalne out? |
hledej jinde :-)
citace: | Pokud bych si chtel prekuchat ME45 na S45i (jakoze to nemam nejak v planu protoze primarni vyhody jsou pro me nevyuzitelne a patche nejspis teda bez servis. kabelu cpat nemuzu), neslo by tu novou hru nacpat misto toho stupidniho strileni balonku? Kdyz uz se tu v kdecem hrabalo v hex editoru a da se odstranovat casti T9 slovniku v jinych jazycich pro zisk vetsi pameti, tak by to snad i mohlo jit, ne? |
hry jsou ale pouze wapove (jdou prehrat na kazdem mobilu ktery umi s wapem) a ty muzes prehrat pomoci normlaniho datoveho kabelu tady a tady _________________ alcatel DB = >sony J5 => c10 => S45 => S45i => ME45i => M65
Siemens S45i, M65
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LdV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 01, 2005 2:39 pm Předmět: |
|
|
Mno, tak doufam, ze to nebyla jedina odpoved protoze me tak nejak neuspokojila...  _________________ I am, what I am (:
C25 -> ME45 a dodnes mi to bohatě stačí (((:
(ale chystam se na HTC TyTn II ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 1:57 pm Předmět: |
|
|
s originalnim káblem se muzes pripojovat na NET pres GPRS, muzes si nahravat obrazky, melodie, v SiMoCo - muzes psat SMSky, zalohovat je, pracovat s kontakty v adresari... no neni to nadhera? :c)
Na flashovani ale holt potrebujes spešl kablíq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|