View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 9:56 pm Post subject: nemožná synchronizace u s45i |
|
|
Mám podobný problém jako ten týpek s ME45 v jednom z posledních příspěvků, mám S45 předělanou na S45i fw04 a telefon šlape uplně v pohodě, až minulý týden mi hodil záludnou hlášku "Adresář zničen, smazat všechny kontakty?", zkusil sem teda telefon vypnout, ale nepomohlo to. Do adresáře nešlo vůbec najet, tak sem dal ano a všechny kontakty tak smazal. Tím pádem sem si chtěl nahrát do telefonu zálohu adresáře přes originál program XTND Connect PC, ale bohužel mi to vůbec nenačte telefon, stejně tak DataExchangeSoftware, už sem docela zoufalý... Nevíte někdo, jak jinak tam ty kontakty dostat nebo v čem může být chyba??? Dík moc |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 1:37 pm Post subject: Re: nemožná synchronizace u s45i |
|
|
MOFO wrote: | Mám podobný problém jako ten týpek s ME45 v jednom z posledních příspěvků, mám S45 předělanou na S45i fw04 a telefon šlape uplně v pohodě, až minulý týden mi hodil záludnou hlášku "Adresář zničen, smazat všechny kontakty?", zkusil sem teda telefon vypnout, ale nepomohlo to. Do adresáře nešlo vůbec najet, tak sem dal ano a všechny kontakty tak smazal. Tím pádem sem si chtěl nahrát do telefonu zálohu adresáře přes originál program XTND Connect PC, ale bohužel mi to vůbec nenačte telefon, stejně tak DataExchangeSoftware, už sem docela zoufalý... Nevíte někdo, jak jinak tam ty kontakty dostat nebo v čem může být chyba??? Dík moc |
ja si zalohuji kontakty pres SiMoCo (siemens mobile control), pokud by mi to neslo ani pres nej=>preflashoval bych founa |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|