View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 6:13 pm Post subject: DCA-540 dirver |
|
|
Zdar lidi
upřímně doufám, že le to poslední fórum o mojem kabelu, co tady zakládám =P~ , ale potřeboval bych aby mi sem někdo hodil link na nějakej univerzální ovladač na neoriginální DCA-540, zkoušel jsem ten od Siemensáků a napíše mi to nějakej USB modem a hlásí konflikt HW. Uvazoval jsem, jestli by to mohlo byt XP SP2, protoze ho v Microsoftu pekne odflakli. Takze jak rikam prosim vas o nejakou linku, protoze jaksi neznam ani presnej typ kablu.
Diky |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:23 pm Post subject: Re: DCA-540 dirver |
|
|
szkepek wrote: | Zdar lidi
upřímně doufám, že le to poslední fórum o mojem kabelu, co tady zakládám =P~ , ale potřeboval bych aby mi sem někdo hodil link na nějakej univerzální ovladač na neoriginální DCA-540, zkoušel jsem ten od Siemensáků a napíše mi to nějakej USB modem a hlásí konflikt HW. Uvazoval jsem, jestli by to mohlo byt XP SP2, protoze ho v Microsoftu pekne odflakli. Takze jak rikam prosim vas o nejakou linku, protoze jaksi neznam ani presnej typ kablu.
Diky |
A byl to skutečně ovladač kabelu a ne modemu? Ne že bych tě podceňval, ale ta hláška by tomu odpovídala.
Byl to skutečně tento ovladač? http://communications.siemens.com/repository/481/48156/USBdriver_DCA-540_v0.71.zip _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
No ocividne jo, ale at jsem to delal rucne nebo automaticky tak me vzdycky nabidl jenom Siemens USB Modem nebo Siemens USB Modem (Debug). Prece nebude chyby ve me ne? Uz jsem nainstaloval peknejch par kousku zeleza do pocalu. Navic jsem uvazoval jestli by t nemohl delat XPSP2 protoze kdyz uz jsem si konecne sehnal nejakej orig. ovladac pro muj kabel, nahlasi ze zarizeni nelze pripojit. |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:35 pm Post subject: |
|
|
Jo pravděpodobně budeš mít 540 (jinak zjistíš to když napíšeš na display *#06# dáš více, tak uplně dole máš napsaný typ připojeného kabelu (Acc.)) A ta 540 není servisní, ale má GPRS modem, takže ho klidně instaluj jako modem, pak si dáš jenom vlastnosti, zjistíš na kterém com portu ten modem je a frčí.....
Připadne problémy: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7107 _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 10:31 am Post subject: |
|
|
Frčí jsk frčí, ale to už se mi povedlo dřív, já to potřebuju udělat jinak, protože mi to nenajde FW update od siemense (jestli to přes ten kabel jde nevim, ale udajne by melo)? |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:29 pm Post subject: |
|
|
szkepek wrote: | Frčí jsk frčí, ale to už se mi povedlo dřív, já to potřebuju udělat jinak, protože mi to nenajde FW update od siemense (jestli to přes ten kabel jde nevim, ale udajne by melo)? |
540-ka je opravdu jen modemový kabel, ne servisní, nemá napájení... Takže neupdatuješ ani firmware, páč jakmile vypneš tel. tak se kabel stratí, jak kdybys ho odpojil. Buď si udělej servisní kabel podle návodu tady sm, nebo jestli si ho koupil nedávno zkus zajít do toho obchodu jestli by ti ho nevyměnili za servisní (mě ho vyměnili v poho), většinou nabíjecí sou servisní. _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
Nakashi wrote: | szkepek wrote: | Frčí jsk frčí, ale to už se mi povedlo dřív, já to potřebuju udělat jinak, protože mi to nenajde FW update od siemense (jestli to přes ten kabel jde nevim, ale udajne by melo)? |
540-ka je opravdu jen modemový kabel, ne servisní, nemá napájení... Takže neupdatuješ ani firmware, páč jakmile vypneš tel. tak se kabel stratí, jak kdybys ho odpojil. Buď si udělej servisní kabel podle návodu tady sm, nebo jestli si ho koupil nedávno zkus zajít do toho obchodu jestli by ti ho nevyměnili za servisní (mě ho vyměnili v poho), většinou nabíjecí sou servisní. |
Mam DCA-540 od SX1, takze fw na CX65 nelze prehrat ani kdybych se rozkrajel? S DCA-510 to ale funguje ne? |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:51 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Nakashi wrote: | szkepek wrote: | Frčí jsk frčí, ale to už se mi povedlo dřív, já to potřebuju udělat jinak, protože mi to nenajde FW update od siemense (jestli to přes ten kabel jde nevim, ale udajne by melo)? |
540-ka je opravdu jen modemový kabel, ne servisní, nemá napájení... Takže neupdatuješ ani firmware, páč jakmile vypneš tel. tak se kabel stratí, jak kdybys ho odpojil. Buď si udělej servisní kabel podle návodu tady sm, nebo jestli si ho koupil nedávno zkus zajít do toho obchodu jestli by ti ho nevyměnili za servisní (mě ho vyměnili v poho), většinou nabíjecí sou servisní. |
Mam DCA-540 od SX1, takze fw na CX65 nelze prehrat ani kdybych se rozkrajel? S DCA-510 to ale funguje ne? |
jojo 510 mám teď a v poho funguje... _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
|
Back to top |
|
 |
BiLL Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 11:34 am Post subject: Ktery koupit???? |
|
|
Nakashi wrote: | Anonymous wrote: | Nakashi wrote: | szkepek wrote: | Frčí jsk frčí, ale to už se mi povedlo dřív, já to potřebuju udělat jinak, protože mi to nenajde FW update od siemense (jestli to přes ten kabel jde nevim, ale udajne by melo)? |
jojo 510 mám teď a v poho funguje... |
Mel bych jeden dotaz,chci si koupit datak k CX65 a podle toho co jsem cetl tak s 510 v pohode synchronisuju veci v mobilu s PC zaroven to nabiji mobil a tudiz si muzu prehrat i Firmware????? Cili vse co potrebuju, tak jakej je teda rozdil mezi 510 a 540(nemela by byt 540 lepsi podle cisla oznaceni)????? |
|
Back to top |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 1:38 pm Post subject: Re: Ktery koupit???? |
|
|
BiLL wrote: | Mel bych jeden dotaz,chci si koupit datak k CX65 a podle toho co jsem cetl tak s 510 v pohode synchronisuju veci v mobilu s PC zaroven to nabiji mobil a tudiz si muzu prehrat i Firmware????? Cili vse co potrebuju, tak jakej je teda rozdil mezi 510 a 540(nemela by byt 540 lepsi podle cisla oznaceni)????? |
DCA-510 ma na sebe taký "medzikus", kde sa dá vypnúť/zapnúť nabíjanie a sú tam 3 diody (kontrolujú resp. oznamujú nabíjanie, tok dát do telefónu, tok dát z telefónu). To stými číslami nefunguje, že väčšie číslo = lepší kábel. Originál DCA-510 je asi najlepšia voľba, aj keď nie najlacnejšia _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|