View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jardat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 7:22 pm Post subject: Kombinace kláves pro vstup do menu ME45 |
|
|
Jaká je kombinace kláves pro zjištění na kterého providera je telefon blokován, a pro vložení odblokovávacího kódu? někde jsem to zašil a nemohu to najít. Samozřejmě mám na mysli bez vložené simkarty. |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:11 am Post subject: Re: Kombinace kláves pro vstup do menu ME45 |
|
|
Jardat wrote: | Jaká je kombinace kláves pro zjištění na kterého providera je telefon blokován, a pro vložení odblokovávacího kódu? někde jsem to zašil a nemohu to najít. Samozřejmě mám na mysli bez vložené simkarty. |
ten kod jsem taky kdysi vedel, ale nemohu si vzpomenout. odblokovani resim programem SM45Tools: http://abnormal.wz.cz/Siemens/Software/SM45Toolsv12.zip, ale potrebujes k tomu servisni kabel |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|