View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Paladium kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 9:01 pm Post subject: Kompletně zablokovaná A55 |
|
|
Potřebuju poradit. Známej mi přinesl na opravu Siemens A55. Když jsem ho pustil, tak mi to ukázalo Přístroj blokován! KóD přístroje a vlevo dole je jenom SOS, vpravo nic. Zkoušel jsem tam napsat i libovolný kod, ale ani to nedělá hvězdičky a ať napíšu x místné heslo, neoběví se mi vpravo na tlačítku nic. Zkoušel jsem tam tedy nahrát Firmware se Siemense C55, a když jsem to pustil, dělá to neustále to samé... Prosí poraďte  |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 9:59 pm Post subject: Re: Kompletně zablokovaná A55 |
|
|
Paladium wrote: | Potřebuju poradit. Známej mi přinesl na opravu Siemens A55. Když jsem ho pustil, tak mi to ukázalo Přístroj blokován! KóD přístroje a vlevo dole je jenom SOS, vpravo nic. Zkoušel jsem tam napsat i libovolný kod, ale ani to nedělá hvězdičky a ať napíšu x místné heslo, neoběví se mi vpravo na tlačítku nic. Zkoušel jsem tam tedy nahrát Firmware se Siemense C55, a když jsem to pustil, dělá to neustále to samé... Prosí poraďte  |
Odblokuj ji. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 10:01 pm Post subject: Re: Kompletně zablokovaná A55 |
|
|
Johny007 wrote: | Paladium wrote: | Potřebuju poradit. Známej mi přinesl na opravu Siemens A55. Když jsem ho pustil, tak mi to ukázalo Přístroj blokován! KóD přístroje a vlevo dole je jenom SOS, vpravo nic. Zkoušel jsem tam napsat i libovolný kod, ale ani to nedělá hvězdičky a ať napíšu x místné heslo, neoběví se mi vpravo na tlačítku nic. Zkoušel jsem tam tedy nahrát Firmware se Siemense C55, a když jsem to pustil, dělá to neustále to samé... Prosí poraďte  |
Odblokuj ji. |
Trochu upřesním: Freia _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|