Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:06 pm Předmět: Datový kabel nefunguje! |
|
|
Ahojte lidicky,mam jeden problem s datovym kabelem.Je to znacka Forever a kdyz na mobilu napisu *#06#,tak to napise typ kabelu DCA-540.Jak otevru souborovy prohlizec,tak se nic nenacte.Ovladace by mely byt v poradku.hlp pls |
|
Návrat nahoru |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:09 pm Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: |
|
|
radavacatko napsal: | Ahojte lidicky,mam jeden problem s datovym kabelem.Je to znacka Forever a kdyz na mobilu napisu *#06#,tak to napise typ kabelu DCA-540.Jak otevru souborovy prohlizec,tak se nic nenacte.Ovladace by mely byt v poradku.hlp pls | mohol by si dat trosku menej vykricnikov v topicu  _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scater věrný diskusník

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 496 Bydliště: Praha-Modřany
2061.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:09 pm Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: |
|
|
radavacatko napsal: | Ahojte lidicky,mam jeden problem s datovym kabelem.Je to znacka Forever a kdyz na mobilu napisu *#06#,tak to napise typ kabelu DCA-540.Jak otevru souborovy prohlizec,tak se nic nenacte.Ovladace by mely byt v poradku.hlp pls |
A emuloval si USB na COM port?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:13 pm Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: |
|
|
scater napsal: | radavacatko napsal: | Ahojte lidicky,mam jeden problem s datovym kabelem.Je to znacka Forever a kdyz na mobilu napisu *#06#,tak to napise typ kabelu DCA-540.Jak otevru souborovy prohlizec,tak se nic nenacte.Ovladace by mely byt v poradku.hlp pls |
A emuloval si USB na COM port?? | Hm,tak to jeste ne.Zkusim to a dam vedet.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:15 pm Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: |
|
|
radavacatko napsal: | scater napsal: | radavacatko napsal: | Ahojte lidicky,mam jeden problem s datovym kabelem.Je to znacka Forever a kdyz na mobilu napisu *#06#,tak to napise typ kabelu DCA-540.Jak otevru souborovy prohlizec,tak se nic nenacte.Ovladace by mely byt v poradku.hlp pls |
A emuloval si USB na COM port?? | Hm,tak to jeste ne.Zkusim to a dam vedet.. |
jesi chces návod- http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_clanky/comport.htm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:20 pm Předmět: |
|
|
já mám taky DCA-540 a nefunguje.Proklikám se až k tomu z diskety,vyberu ty ovladače a nic se neděje.Zatim mi na to nikdo nenapsal.Jesi se ti to podarí tak napis!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 2:40 pm Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: |
|
|
scater napsal: | radavacatko napsal: | Ahojte lidicky,mam jeden problem s datovym kabelem.Je to znacka Forever a kdyz na mobilu napisu *#06#,tak to napise typ kabelu DCA-540.Jak otevru souborovy prohlizec,tak se nic nenacte.Ovladace by mely byt v poradku.hlp pls |
A emuloval si USB na COM port?? |
Pri DCA540 sa nic neemuluje, virtualny COM port sa pouziva pri DCA510. Mobil na DCA540 sa nainstaluje ako GPRS modem, teda treba pozriet COM port tohto modemu a podla toho nastavit MPM (alebo iny soft). _________________ CX70 fw56 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NiceOne kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 7:10 am Předmět: |
|
|
Jaky mate system? Na Windows 98 se mi to nepodarilo rozchodit, na XP bez problemu. Taky je treba dat pozor aby se USB modem (telefon) nenainstaloval na stejny COM port jako jiny modem (pokud jej v PC mate,.. pripadne jej z PC fyzicky odstrante)
Me funguji bez problemu ovladace obsazene v MPM. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 6:31 pm Předmět: |
|
|
NiceOne napsal: | Jaky mate system? Na Windows 98 se mi to nepodarilo rozchodit, na XP bez problemu. Taky je treba dat pozor aby se USB modem (telefon) nenainstaloval na stejny COM port jako jiny modem (pokud jej v PC mate,.. pripadne jej z PC fyzicky odstrante)
Me funguji bez problemu ovladace obsazene v MPM. | Jo,jo.Kamos ma win 98 a neslo mu to.Zkusil jsem tu u me na XP a baha v pohode To je windowsem.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dxman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 12:44 pm Předmět: Muj kabel take nekomunikuje :-/ |
|
|
Mam trochu podobny problem...
Koupil jsem si pred casem tento datovy kabel. Ted si chci poridit C65 a nedari se mi ho rozchodit s timto kabelem. Provedl jsem nasledujici upravy: propojil pin 5 a 7 pres R15k na pin 2. Bez odezvy. Dale jsem tedy propojil piny 5+6. C65 nyni hlasi DCA-540 a to i bez pripojeni k PC. Pokud pripojim kabel k PC hlasi i A60 a CF62 tusim plugged in DC-5 a oba komunikuji(servisni funkce nezkouseny). S C65 muj pocitac ale odmita komunikovat (zkouseno SiMoCo,GSM com,SDSuite..) Mate s timto nekdo zkusenosti ? Co jeste kde upravit aby kabel fungoval ?
Zkouseno na:OS Win95+W2k+WinXP, Sie C65 (FW09)&(FW12)
PS: s MC60 tento kabel (zkouseno v originalnim zapojeni) take nekomunikuje,presto ze v popisu vyrobku je uvedeno ze by mel.
DX' |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|