clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Datový kabel nefunguje!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Datový kabel nefunguje!

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
radavacatko
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 2:06 pm    Předmět: Datový kabel nefunguje! Odpovědět s citátem

Ahojte lidicky,mam jeden problem s datovym kabelem.Je to znacka Forever a kdyz na mobilu napisu *#06#,tak to napise typ kabelu DCA-540.Jak otevru souborovy prohlizec,tak se nic nenacte.Ovladace by mely byt v poradku.hlp pls
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
capo di tutti capi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 2:09 pm    Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Odpovědět s citátem

radavacatko napsal:
Ahojte lidicky,mam jeden problem s datovym kabelem.Je to znacka Forever a kdyz na mobilu napisu *#06#,tak to napise typ kabelu DCA-540.Jak otevru souborovy prohlizec,tak se nic nenacte.Ovladace by mely byt v poradku.hlp pls
mohol by si dat trosku menej vykricnikov v topicu Exclamation
scater
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 2:09 pm    Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Odpovědět s citátem

radavacatko napsal:

A emuloval si USB na COM port??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Yahoo Messenger
radavacatko
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 2:13 pm    Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Odpovědět s citátem

scater napsal:
radavacatko napsal:

Hm,tak to jeste ne.Zkusim to a dam vedet..
scater
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 2:15 pm    Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Odpovědět s citátem

radavacatko napsal:
scater napsal:
radavacatko napsal:

Hm,tak to jeste ne.Zkusim to a dam vedet..

jesi chces návod- http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_clanky/comport.htm
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Yahoo Messenger
scater
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám taky DCA-540 a nefunguje.Proklikám se až k tomu z diskety,vyberu ty ovladače a nic se neděje.Zatim mi na to nikdo nenapsal.Jesi se ti to podarí tak napis!!
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 2:40 pm    Předmět: Re: Datový kabel nefunguje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Odpovědět s citátem

scater napsal:
radavacatko napsal:

Pri DCA540 sa nic neemuluje, virtualny COM port sa pouziva pri DCA510. Mobil na DCA540 sa nainstaluje ako GPRS modem, teda treba pozriet COM port tohto modemu a podla toho nastavit MPM (alebo iny soft).

NiceOne
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaky mate system? Na Windows 98 se mi to nepodarilo rozchodit, na XP bez problemu. Taky je treba dat pozor aby se USB modem (telefon) nenainstaloval na stejny COM port jako jiny modem (pokud jej v PC mate,.. pripadne jej z PC fyzicky odstrante)

Me funguji bez problemu ovladace obsazene v MPM.
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NiceOne napsal:
Jaky mate system? Na Windows 98 se mi to nepodarilo rozchodit, na XP bez problemu. Taky je treba dat pozor aby se USB modem (telefon) nenainstaloval na stejny COM port jako jiny modem (pokud jej v PC mate,.. pripadne jej z PC fyzicky odstrante)

Me funguji bez problemu ovladace obsazene v MPM.
Jo,jo.Kamos ma win 98 a neslo mu to.Zkusil jsem tu u me na XP a baha v pohode Dancing To je windowsem..
Dxman
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 30, 2005 12:44 pm    Předmět: Muj kabel take nekomunikuje :-/ Odpovědět s citátem

Mam trochu podobny problem...
Koupil jsem si pred casem tento datovy kabel. Ted si chci poridit C65 a nedari se mi ho rozchodit s timto kabelem. Provedl jsem nasledujici upravy: propojil pin 5 a 7 pres R15k na pin 2. Bez odezvy. Dale jsem tedy propojil piny 5+6. C65 nyni hlasi DCA-540 a to i bez pripojeni k PC. Pokud pripojim kabel k PC hlasi i A60 a CF62 tusim plugged in DC-5 a oba komunikuji(servisni funkce nezkouseny). S C65 muj pocitac ale odmita komunikovat (zkouseno SiMoCo,GSM com,SDSuite..) Mate s timto nekdo zkusenosti ? Co jeste kde upravit aby kabel fungoval ?
Zkouseno na:OS Win95+W2k+WinXP, Sie C65 (FW09)&(FW12)
PS: s MC60 tento kabel (zkouseno v originalnim zapojeni) take nekomunikuje,presto ze v popisu vyrobku je uvedeno ze by mel.
DX'
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: