View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Triss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:20 pm Post subject: Hry u CF62 |
|
|
Omlouvám se za případnou duplicitu, ale nemam cas prochazet vsechny fora a vyhledat to co potrebuji zjistit
dneska jsem se stala hrdou majitelkou cf 62, neopatrnosti jsem si smazala jednu z her nahranych do telefonu vyrobcem, jde to nejak obnovit, nebo jsem o ni definitivne prisla (zadna skoda to neni, ale presto by me to zajimalo)
dekuji za odpovedi |
|
Back to top |
|
 |
Michaell začátečník

0.36 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Feb 10, 2005 6:16 am Post subject: |
|
|
Mám dojem, že vrátit to nejde, ale můžeš si ji nahrát spátky přes wap. A nebo pokud máš kabel tak si ji sehnat na internetu. |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 6:51 am Post subject: |
|
|
Ak máš kábel tak tuna na SM by mala byť záloha Flex Memory.Ak by si nevedela čo to je tak mi povedz názov hry a pošlem ti ju cez ICQ alebo na mail.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|