View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Last_Elf začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:09 pm Post subject: S65 vs. SX1 |
|
|
Rád bych zde udělal takovou mensi anketu o těchto dvou mobilech (S65 a SX1). Pište sem všechno co si myslíte o rozdílu mezi těmito dvěma telefony. |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:44 pm Post subject: |
|
|
No, něco málo už se psalo. Já říkám, že kromě megapixelu (ten fotí v dobrých světelných podmínkách fakt skvěle) a normální klávesnice S65-ka nic víc oproti SX1-če nenabízí... Navíc SX1-čka stojí o 2 tisíce míň. |
|
Back to top |
|
 |
Last_Elf začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:22 pm Post subject: |
|
|
No, mně se zdá SX1 lepsi. Má Symbian, mp3 a radio, ... Ale zase je nezvyklý to uspořádání klávesnice. Na to by se dalo zvyknout, ne? |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:26 pm Post subject: |
|
|
Last_Elf wrote: | No, mně se zdá SX1 lepsi. Má Symbian, mp3 a radio, ... Ale zase je nezvyklý to uspořádání klávesnice. Na to by se dalo zvyknout, ne? |
No jasně. Dokonce bych řek', že až si zvykneš, dalo by se psát i rychleji než na klávesnici klasické - píšou obě ruce a jedna druhé si nepřekáží . V tom případě nepřemýšlej a kup si SX1-čku. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:28 pm Post subject: Re: S65 vs. SX1 |
|
|
Last_Elf wrote: | Rád bych zde udělal takovou mensi anketu o těchto dvou mobilech (S65 a SX1). Pište sem všechno co si myslíte o rozdílu mezi těmito dvěma telefony. | myslim ze sx1, ako uz napisal Mr. Hahn alias ConPower ma mp3, radio, symbian... |
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:29 pm Post subject: |
|
|
No hlave kazdy ten telefon je uplne o necem jinem a uplne pro jiny zpusob prace. Je to spis takove srovnavani hrusek s jablkama
OS ma vyhody i nevyhody a podle toho si musis urcit, co ti vice vyhovuje. Pro kazdeho je lepsi jiny z tehle dvou vybornych telefonu  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:40 pm Post subject: |
|
|
huncut wrote: | No hlave kazdy ten telefon je uplne o necem jinem a uplne pro jiny zpusob prace. Je to spis takove srovnavani hrusek s jablkama
OS ma vyhody i nevyhody a podle toho si musis urcit, co ti vice vyhovuje. Pro kazdeho je lepsi jiny z tehle dvou vybornych telefonu  |
Muzu se zeptat, jaky nevyhody ma OS? Ja na zadnou nemuzu prijit... Jinak taky myslim, ze SX1 asi bude lepsi volba, pokud si zvyknes na klavesnici. Pro me by to ale asi nebylo, dve ruce jsou pro me moc...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:45 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | huncut wrote: | No hlave kazdy ten telefon je uplne o necem jinem a uplne pro jiny zpusob prace. Je to spis takove srovnavani hrusek s jablkama
Muzu se zeptat, jaky nevyhody ma OS? Ja na zadnou nemuzu prijit... Jinak taky myslim, ze SX1 asi bude lepsi volba, pokud si zvyknes na klavesnici. Pro me by to ale asi nebylo, dve ruce jsou pro me moc...  |
Já vím nevýhodu OS - viry. Však kolik už symbianových virů existuje . |
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:47 pm Post subject: |
|
|
Nevyhody OS jsou:
Zere hodne baterky, je nutne neustale si kontrolovat jestli mate vypnute programy, nebo jsou jen schovane v pameti, dale je tu rychlost, S65 bez OS je o dost rychlejsi telefon (napriklas pri vstupu do sms zprav), dale uz zminene viry, pro nekoho take velka slozitost... |
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
Take OS sem tam spadne, sem tam se zanese kdyz instalujete vice programu, pak se treba jeste zpomali nebo na nem neco nefunguje, atd... |
|
Back to top |
|
 |
Last_Elf začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:10 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Last_Elf wrote: | No, mně se zdá SX1 lepsi. Má Symbian, mp3 a radio, ... Ale zase je nezvyklý to uspořádání klávesnice. Na to by se dalo zvyknout, ne? |
No jasně. Dokonce bych řek', že až si zvykneš, dalo by se psát i rychleji než na klávesnici klasické - píšou obě ruce a jedna druhé si nepřekáží . V tom případě nepřemýšlej a kup si SX1-čku. |
No, píše se rychleji, to určitě. Já jsem dřív měl Nokii 5510, ta má klávesnici qwerty, jako na počítači a tam to psaní sms byla pohoda. Porblém nastal, když jsi chtěl psát sms v šalině (=tramvaj, pro nebrňáky). Jednou rukou se držíš a pak máš jen jednu ruku na psaní, a to je málo.
Já teď mám právě S65 a uvažuji, že ji prodám a koupím SX1. Tak teď zvažuji, jestli se to vyplatí. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
Last_Elf wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Last_Elf wrote: | No, mně se zdá SX1 lepsi. Má Symbian, mp3 a radio, ... Ale zase je nezvyklý to uspořádání klávesnice. Na to by se dalo zvyknout, ne? |
No, píše se rychleji, to určitě. Já jsem dřív měl Nokii 5510, ta má klávesnici qwerty, jako na počítači a tam to psaní sms byla pohoda. Porblém nastal, když jsi chtěl psát sms v šalině (=tramvaj, pro nebrňáky). Jednou rukou se držíš a pak máš jen jednu ruku na psaní, a to je málo.
Já teď mám právě S65 a uvažuji, že ji prodám a koupím SX1. Tak teď zvažuji, jestli se to vyplatí. |
Aspon usetris za salinkarty... Nebo si porid berle, aby te pousteli lidi sednout.
2huncut: takze jako na windowsech a linuxu, porad ty stejny problemy... Ale je to proste krok dopredu, kterej s sebou sice nese nejaky pruvodni problemy, ale vyhody myslim doceal prevazujou. Sice je problem, ze ti muzou zustat bezet programy na pozadi, ale oproti S65, kde o programech v pravym slova smyslu nemuzes mluvit, je to rozhodne krok spravnym smerem...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
Počkám čo ukáže SX2 . _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:41 pm Post subject: |
|
|
oookoook: no s operacnimi systemy na PC bych to zase moc nesrovnaval. Ja sem chtel jen naznacit, ze co je pro nekoho vyhoda, muze byt pro jineho nevyhoda. Ja sam sem sahnul po SX1 a sem s ni velmi spokojeny a uz bych telefon bez OS nechtel. Ale zase tu mate lidi, kteri nemaji trpelivost na to si s telefonem hrat, nechteji o telefonu nic vedet a chteji ho jen co nejpohodlneji a pokud mozno bez problemu hned pouzivat. Pro ty bych prave spis doporucil S65. Kdo je naopak spise technoid, tak SX1  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|