View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
elementarni kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 12:32 am Post subject: ICQ v mc60+chyba „server neodpovídá (# 118.0)“ |
|
|
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nepoužíváte icq Jimm. Potřeboval bych vědět nastavení i nastavení GPRS v telefonu. A na kolik to asi vyjde peněz při gprs basic u oskara. Nevím jestli mám mít zatrhlé v telefonu Oskar wap gprs, nebo Oskar gprs, ale ať dám jedno nebo druhé i tak mi to při připojení píše "chyba spojení GPRS".
Když stahuji wap stránky přes GPRS tak to funguje bez problémů, ale když dám v Jimm ICQ připojení tak telefon napíše „chyba spojení GPRS“ a když dám opakovat tak napíše „server neodpovídá (# 118.0)“
Dá se ICQ Jimm spustit na pozadí telefonu a když ne je nějaký jiný program ICQ na kterém to v javě jde?
Tak už jsem tu chybu „server neodpovídá (# 118.0)“ vyřešil: menu/nastavení/výměna dat/HTTP profil/GPRS-data/ a do APN: napsat internet a už to jede.
Ale mám další problém, po připojení mi to nezobrazí kontakt list. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 12:09 pm Post subject: Re: ICQ v mc60+chyba „server neodpovídá (# 118.0)“ |
|
|
pouzivam micq a funguje bez problemov |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|