Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zetko badatel

Založen: 14. 05. 2004 Příspěvky: 127 Bydliště: Banská Bystrica - SR
261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 8:30 pm Předmět: Potrebujem pomoc |
|
|
Potrebujem pomoc, kúpil som si komp. domov, a mám na ňom Win XP Pro, ale DES mi nenájde telefón, ktorý je pripojený na COM port. Ani MPM to nedokáže, jediný to vie SiMoCo, s tým som spokojný, ale ten mi nedokáže do telefónu (M55) nahrať WAV väčší ako 85kb. Mimochodom mám aj SP1 aj SP2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Založen: 06. 04. 2004 Příspěvky: 307 Bydliště: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 21, 2005 8:59 am Předmět: |
|
|
me obcas dela problemy kvuli tomu, ze ma nastaveny jiny port.. asi jsi to uz zkousel, ale je to jediny co me napada.. zkus mu nastavit port.. (vlastnosi).. snad je to tim.. nic jinyho me nenapada _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zetko badatel

Založen: 14. 05. 2004 Příspěvky: 127 Bydliště: Banská Bystrica - SR
261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 21, 2005 9:52 am Předmět: |
|
|
No dík aj za ochotu, ale v tom to niej, už som skúšal.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út únor 22, 2005 12:36 am Předmět: |
|
|
V MPM mi pomohlo zadat v nastaveni pripojeni do polozky telefon jiny typ a v DES jsem musel mit zadane neco jako pouzit alternativni metedu (uz si presne nevzpominam...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|