View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lightning začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:00 pm Post subject: Problém s Javou (chyba systému) |
|
|
Prosím o radu - mám FW12CZ a vůbec mi nefunguje Java. Stalo se to takhle:
Nainstaloval jsem několik java her a zjistil, že dvě z nich nefungují. Tak jsem je přes "Java aplik." odinstaloval, ale zbyli po nich v menu zástupci se standardní java ikonou a neměli se ke zmizení. Tak jsem na jeden z nich kliknul a bác ho - Java aplik.: Chyba systému!
Restart -> nic -> trojhmat -> furt nic, hláška se opakuje kdykoliv se ta aplikace spouští a tudíž mi nefunguje nic, co je v Javě. Hlavně mě mrzí prográmek na SMS přes GPRS, o hry mi tak nejde.
Co radíte? FW14CZ po kabelu? Servis (musel bych jet do Prahy)? Něco úplně jinýho?
Díky za odpověď. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:34 pm Post subject: |
|
|
Je to jednoduchy v E: nebo C: je soubor v System jmenuje se MIDP smaz ho a je po srande!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Lightning začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
Jestli myslíš C:/System/midp/midp.něco (asi .tmp), tak tan jsem smazal a žádná změna. Asi jsem se vyjádřil trochu chaoticky, ale mě nefunguje symbianovská aplikace "Java aplik." a tudíž všechny java aplikace a hry. Vždy se objeví ta hláška.
Jestli jsi myslel odstranit něco z E:/System/midp/autorprogramu/untrusted/jménoprogramu/nějakýčíslo/ kde jsou všechny soubory konkrétního java programu, tak to už jsem u těch dvou zlobivých taky udělal (smazal jsem celou jejich složku). _________________ M55 -> SX1 -> Symbian forever |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 10:56 am Post subject: |
|
|
Musis vymazat vsechno z midp a MidpUi pak to pobezi preste vsechnu javu z C: i E: me se to stalo taky!Prinejhorsim prehraj FW! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Lightning začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
Díky za radu Vytryole, Java už funguje. Sice jsem složku midpUi nenašel, ale stačilo smazat všechno z C: a E: /midp a /MIDlets (to možná zbytečně, nevím) a funguje to!
Musim říct, že nebejt tepe, je českej servis Siemensu doslova zavalenej SXkama
Offtopic: všimnul jsem si, že když je na SIMce spešl číslo (vypočtené z jejího IMSI) na poslední pozici podle postupu pro aktivaci servisního menu na Siemensech do řady x60, zabírá to i na SX1 - v menu -> # je servisní menu hodně podobné tomu co znám z M55 a (to hlavně) - integrovaný správce souborů pak zobrazuje všechny disky a systémové složky! Docela by se to mohlo hodit do tipů & triků, co se tady na SM občas objeví, nebo na vaši stránku... _________________ M55 -> SX1 -> Symbian forever |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 7:38 pm Post subject: |
|
|
V pohode me se to stalo taky!!!A ten tip co uvadis myslim uz v tipech a tricich v jednom clanku na SM vysel! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 11:28 pm Post subject: |
|
|
Lightning wrote: | Díky za radu Vytryole, Java už funguje. Sice jsem složku midpUi nenašel, ale stačilo smazat všechno z C: a E: /midp a /MIDlets (to možná zbytečně, nevím) a funguje to!
Musim říct, že nebejt tepe, je českej servis Siemensu doslova zavalenej SXkama
Offtopic: všimnul jsem si, že když je na SIMce spešl číslo (vypočtené z jejího IMSI) na poslední pozici podle postupu pro aktivaci servisního menu na Siemensech do řady x60, zabírá to i na SX1 - v menu -> # je servisní menu hodně podobné tomu co znám z M55 a (to hlavně) - integrovaný správce souborů pak zobrazuje všechny disky a systémové složky! Docela by se to mohlo hodit do tipů & triků, co se tady na SM občas objeví, nebo na vaši stránku... |
Na SX1 dělá servisní menu problémy. (Co sem slyšel) _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|