Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mkasiak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 11:27 pm Předmět: mobil straca signal po zapojeni upraveneho data USB kabla |
|
|
Podla navodu na tejto stranke som upravil kabel z C55 na svoj novy CX65 mobil. Vsetko mi funguje, akurat po zapojeni poklesne prijem signalu o 2-3 "palicky". Kedze byvam na mieste , kde horkotazko nejaky chytam, casto kvoli tomu nemozem ist na internet.
V navodoch na tychto strankach je spomenute, ze sa to moze stat, ak je kabel pochybnej produkcie - moj je made in china :-( Vtedy vraj pusta do mobilu vyssie napatia a ten je na to citlivy.
Da sa s tym nieco robit? Nikde som nenasiel riesenie, ako na to.
Vdaka za pomoc! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 11:33 pm Předmět: |
|
|
bud sa s tym zmierit, alebo novy kabel, co myslim nieje az tak potrebne...
skus hladat dalej. S tymto skusenosti nemam _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 11:49 pm Předmět: Re: mobil straca signal po zapojeni upraveneho data USB kabl |
|
|
mkasiak napsal: | Podla navodu na tejto stranke som upravil kabel z C55 na svoj novy CX65 mobil. Vsetko mi funguje, akurat po zapojeni poklesne prijem signalu o 2-3 "palicky". Kedze byvam na mieste , kde horkotazko nejaky chytam, casto kvoli tomu nemozem ist na internet.
V navodoch na tychto strankach je spomenute, ze sa to moze stat, ak je kabel pochybnej produkcie - moj je made in china :-( Vtedy vraj pusta do mobilu vyssie napatia a ten je na to citlivy.
Vdaka za pomoc! | a robilo ti to aj predtym ako si ho upravil? _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 12:00 am Předmět: |
|
|
A není to náhodou tím místem, kam ho pokládáš???  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mkasiak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 12:10 am Předmět: Re: mobil straca signal po zapojeni upraveneho data USB kabl |
|
|
vbvbvb napsal: | mkasiak napsal: | Podla navodu na tejto stranke som upravil kabel z C55 na svoj novy CX65 mobil. Vsetko mi funguje, akurat po zapojeni poklesne prijem signalu o 2-3 "palicky". Kedze byvam na mieste , kde horkotazko nejaky chytam, casto kvoli tomu nemozem ist na internet.
Vdaka za pomoc! | a robilo ti to aj predtym ako si ho upravil? |
predtym som ten kabel pouzival na C55 a nic take mi to nerobilo. Aj ked problemy so signalom som mal aj s nou. Po case prestala byt citliva a tak ju teraz mozem pouzivat akurat v meste. To vsak suvisi asi skor s pripajanim na externu antenu, lebo sa mi to stalo aj s inymi mobilmi.
Pred upravou mi kabel na CX65 nesiel, ale nevsimol som si, ci aj "vycuciaval" signal. Mam pocit , ze nie, ale ruku do ohna by som za to nedal. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 12:28 am Předmět: |
|
|
tak podla mna to je tym kablom na 90% _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mkasiak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 10:26 am Předmět: |
|
|
maximus napsal: | tak podla mna to je tym kablom na 90% |
To si myslim aj ja, preto sa pytam, co s nim urobit, aby mi to slapalo. Mozno tam staci dat nejaky odpor? mate s tym niekto skusenosti?
kabel je od PROLIFIC TECHNOLOGIES (USB\VID_067B&PID_2303)
v mobile mam SW36. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 10:07 pm Předmět: |
|
|
Precti si co tu o prolific 2303 uz padlo, jinak se pokus odstinit rusive signaly jdouci po kabelu:
1.) Zkus odpojit/prelepit napajeci pin kabelu
2.) Uzemni vodic GND na mistni pospojovani proti zemi
(pokud by potom byli problemy z komunikaci uzemni misto toho case tveho PC a spoj ho s GND napajeciho zdroje)
Ruseni muze byt zpusobeno plovouci zemi z pocitace a rusivymi signaly z nej, obzvlaste jesli ti nektere prvky pocitace pracuji na kmitoctech 900 nebo 1800 MHz _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|