View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Meldo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:30 am Post subject: Divné menu ikony v CX65 a záloha FF C60 ??? |
|
|
Mám taký malý problém, keď zmením MENU ikony v CX65, tak mi nefunguje (nejde otvoriť) v Menu ikona vpravo hore SURF & FUN.
Vyhodí to hlášku, že could not open surf & fun.fs
Je kopec Menu ikon, ale robia to všetky.....na S65 to funguje bezproblémov. Poraďte čo s tým mám robiť
A daľej by som chcel vedieť, že cez aký soft spravím zálohu FF pre C60?
Skúšal som vytvoriť vlastný loader vo V_klay, ale to nefunguje a logicky nefunguje ani x65 Flasher a PapuaUtils, lebo sú len pre x65 radu.
A poznáťe nejaký dobrý soft, ktorý by vedel z ikony (súbor *.ico) prekonvertovať TRANSPARENTÝ SÚBOR vo formáte *.png ?
Skúšal som už všeličo, ale stále mám rámik okolo ikony v menu
A žiadny patch pre S65 na to nie je
Dík!  |
|
Back to top |
|
 |
karci (člen klubu SM) začátečník

Joined: 17 Dec 2004 Posts: 60 Location: Bratislava - prdel pri Modre
61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 3:17 pm Post subject: Re: Divné menu ikony v CX65 a záloha FF C60 ??? |
|
|
Meldo wrote: | Mám taký malý problém, keď zmením MENU ikony v CX65, tak mi nefunguje (nejde otvoriť) v Menu ikona vpravo hore SURF & FUN.
Je kopec Menu ikon, ale robia to všetky.....na S65 to funguje bezproblémov. Poraďte čo s tým mám robiť
Skúšal som vytvoriť vlastný loader vo V_klay, ale to nefunguje a logicky nefunguje ani x65 Flasher a PapuaUtils, lebo sú len pre x65 radu.
A poznáťe nejaký dobrý soft, ktorý by vedel z ikony (súbor *.ico) prekonvertovať TRANSPARENTÝ SÚBOR vo formáte *.png ?
Dík!  |
Hm, s tými CX65 ikonami veľmi netuším, mne to frčalo bez problémov.
C60 sa ti vie spojiť s V_KLay až po tom, ako si stiahneš Java loader a aplikuješ ho do telefónu. Článok s popisom nájdeš na
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=109
a potom už len musíš vo V_KLay nastaviť C60 patched bootcore. Ale pri FF zálohe daj bacha, V_KLay sa ti vie s C60 spojiť dvoma spôsobmi (C60 patched bootcore a C60 BOOT patched bootcore) a jedna z nich, neviem ktorá, robí nekompletný fullflash. Zistíš to z veľkosti výstupného súboru. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 4:24 pm Post subject: Re: Divné menu ikony v CX65 a záloha FF C60 ??? |
|
|
Meldo wrote: | Mám taký malý problém, keď zmením MENU ikony v CX65, tak mi nefunguje (nejde otvoriť) v Menu ikona vpravo hore SURF & FUN.
Dík!  |
Nevím, ale s těmi ikonami - musel jsi asi smazat moc souborů (surf_fun.fs tam musíš nechat, přepisuješ jenom main.fs, někdy ještě main.properties nebo jak se to jmenuje, ale nic nemaž!)  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|