clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Divné menu ikony v CX65 a záloha FF C60 ???

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Divné menu ikony v CX65 a záloha FF C60 ???

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Meldo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 21, 2005 9:30 am    Post subject: Divné menu ikony v CX65 a záloha FF C60 ??? Reply with quote

Mám taký malý problém, keď zmením MENU ikony v CX65, tak mi nefunguje (nejde otvoriť) v Menu ikona vpravo hore SURF & FUN.
Vyhodí to hlášku, že could not open surf & fun.fs Shocked
Je kopec Menu ikon, ale robia to všetky.....na S65 to funguje bezproblémov. Poraďte čo s tým mám robiť Question Question

A daľej by som chcel vedieť, že cez aký soft spravím zálohu FF pre C60?
Skúšal som vytvoriť vlastný loader vo V_klay, ale to nefunguje a logicky nefunguje ani x65 Flasher a PapuaUtils, lebo sú len pre x65 radu. Sad

A poznáťe nejaký dobrý soft, ktorý by vedel z ikony (súbor *.ico) prekonvertovať TRANSPARENTÝ SÚBOR vo formáte *.png ?
Skúšal som už všeličo, ale stále mám rámik okolo ikony v menu d'oh!
A žiadny patch pre S65 na to nie je Confused

Dík!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
karci
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 21, 2005 3:17 pm    Post subject: Re: Divné menu ikony v CX65 a záloha FF C60 ??? Reply with quote

Meldo wrote:
Mám taký malý problém, keď zmením MENU ikony v CX65, tak mi nefunguje (nejde otvoriť) v Menu ikona vpravo hore SURF & FUN.
Je kopec Menu ikon, ale robia to všetky.....na S65 to funguje bezproblémov. Poraďte čo s tým mám robiť Question Question

Skúšal som vytvoriť vlastný loader vo V_klay, ale to nefunguje a logicky nefunguje ani x65 Flasher a PapuaUtils, lebo sú len pre x65 radu. Sad

A poznáťe nejaký dobrý soft, ktorý by vedel z ikony (súbor *.ico) prekonvertovať TRANSPARENTÝ SÚBOR vo formáte *.png ?

Dík!

Hm, s tými CX65 ikonami veľmi netuším, mne to frčalo bez problémov.
C60 sa ti vie spojiť s V_KLay až po tom, ako si stiahneš Java loader a aplikuješ ho do telefónu. Článok s popisom nájdeš na

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=109

a potom už len musíš vo V_KLay nastaviť C60 patched bootcore. Ale pri FF zálohe daj bacha, V_KLay sa ti vie s C60 spojiť dvoma spôsobmi (C60 patched bootcore a C60 BOOT patched bootcore) a jedna z nich, neviem ktorá, robí nekompletný fullflash. Zistíš to z veľkosti výstupného súboru.
Back to top
View user's profile Send private message
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 21, 2005 4:24 pm    Post subject: Re: Divné menu ikony v CX65 a záloha FF C60 ??? Reply with quote

Meldo wrote:

Dík!

Nevím, ale s těmi ikonami - musel jsi asi smazat moc souborů (surf_fun.fs tam musíš nechat, přepisuješ jenom main.fs, někdy ještě main.properties nebo jak se to jmenuje, ale nic nemaž!) Confused

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum