View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stinger. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:15 pm Post subject: Je to na reklamaci ? |
|
|
Uz jsem se tady o tom zminoval.Ale zacina me to cim dal tim vic list na nervy! Proste vcera se mi mobil sam prepl o hodinu nazpet (nevim jestli nebylo tim ze sem mel nastaveno automaticke zjisteni casu)
A porad se radi spatne ty smsky.Proste mi za den dojde pres 50 sms a je to pohazeny jak chce e je uplne jedno jestli mam nastaveno tridit podle stavu nebo casu
Kamosovi to nedela a fw mame oba 25.Takze me to docela hodne stve:(Ale zase bez nej byt mesic...to nevim.
Poradte prosim... |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:31 pm Post subject: |
|
|
na reklamaci asi ne ale skus prehrat FW!!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:44 pm Post subject: Re: Je to na reklamaci ? |
|
|
stinger. wrote: | Uz jsem se tady o tom zminoval.Ale zacina me to cim dal tim vic list na nervy! Proste vcera se mi mobil sam prepl o hodinu nazpet (nevim jestli nebylo tim ze sem mel nastaveno automaticke zjisteni casu)
A porad se radi spatne ty smsky.Proste mi za den dojde pres 50 sms a je to pohazeny jak chce e je uplne jedno jestli mam nastaveno tridit podle stavu nebo casu
Kamosovi to nedela a fw mame oba 25.Takze me to docela hodne stve:(Ale zase bez nej byt mesic...to nevim.
Poradte prosim... |
S timhle bys na reklamaci nepochodil... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:46 pm Post subject: |
|
|
no to asi ne ale kdyz zajdes do servisu tak jim rekni bud tvuj problem a nebo radsi jen at ti prahraji FW!!!!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:48 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | no to asi ne ale kdyz zajdes do servisu tak jim rekni bud tvuj problem a nebo radsi jen at ti prahraji FW!!!!! |
Jojo to udelej- 100% software zalezitost _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:51 pm Post subject: |
|
|
nic vic poradit nemuzeme...sand ti novej FW pomuze!!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
stinger. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 9:57 pm Post subject: |
|
|
diky moc !! Mel sem tam fw 16 a prehral na 25 takze jedine prehrat znovu.
Tel se snazi dat sms od stejnych odesilatela k sobe  |
|
Back to top |
|
 |
Stanley497 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:48 pm Post subject: Re: Je to na reklamaci ? |
|
|
stinger. wrote: | Uz jsem se tady o tom zminoval.Ale zacina me to cim dal tim vic list na nervy! Proste vcera se mi mobil sam prepl o hodinu nazpet (nevim jestli nebylo tim ze sem mel nastaveno automaticke zjisteni casu)
Poradte prosim... |
a to jak se ti prepl nazpet tak to je tim ze mas nastavene spatne casove pasmo nevm jestli jsem spravne pochopil otazku |
|
Back to top |
|
 |
|