View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bobhy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 9:25 pm Post subject: GPRS Profil .... |
|
|
mam jednu otazku ohledne datoych prenosu taky.. Mam v mobilu nekolik aplikaci (MobilICQ, Colibry, BossMail) a pokazde kdyz se chci pripojit tou aplikaci k netu tak mi to vypise nespravny GPRS profil. Mam nastaveny GPRS pro WAP i MMS, ale nejak si s tim nevim rady. Vzdy mi to ukaze upozorneni pripojeni (povolit pro sekci, jednou povolit ........ ) at dam cokoliv, bud mi to vyhodi hned nejakou chybu a nebo to chvilku komunikuje a pak Chybny GPRS profil. MMS i WAP prihlizec mi jede ok .... Prosim poradte ... |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:09 pm Post subject: Re: GPRS Profil .... |
|
|
bobhy wrote: | mam jednu otazku ohledne datoych prenosu taky.. Mam v mobilu nekolik aplikaci (MobilICQ, Colibry, BossMail) a pokazde kdyz se chci pripojit tou aplikaci k netu tak mi to vypise nespravny GPRS profil. Mam nastaveny GPRS pro WAP i MMS, ale nejak si s tim nevim rady. Vzdy mi to ukaze upozorneni pripojeni (povolit pro sekci, jednou povolit ........ ) at dam cokoliv, bud mi to vyhodi hned nejakou chybu a nebo to chvilku komunikuje a pak Chybny GPRS profil. MMS i WAP prihlizec mi jede ok .... Prosim poradte ... | java sa na internet pripaja cez iny profil ako wap a mms. aspon u slovenskeho pomaranca mam nastavene rozne profily na wap, na mms, a na javu  |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 11:09 pm Post subject: |
|
|
Jak napsal igi, mas sice nastaveny profil pro WAP a MMS, ale chybi ti presne ten jeden spravny.
http://cx65.fansiemens.com/index.php, tam si najdi nastaveni datovych profilu a nastav si to. Ten spravny clanek se bude jmenovat APN Internet, takze si jeden z nich vyber podle operatora a je to.  _________________ S6->S10->C25->C35i->C55->S55->S65,M75,SL75 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 10:22 pm Post subject: |
|
|
ano, zalozit spojovaci profil: vyplnit jen apn: internet (podle operatora), nic jineho...
+ tento profil nastavit do: vymena dat -> HTTP profil |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|