Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 8:05 pm Předmět: Re: ikona IRDA |
|
|
Gas napsal: | ked som zadal *#06# a skumal som ci mi vsetko ide,vsak viete nie? a az som dosiel do IDA,tak som to vtedy zrusil a ikonka IRDA ostala na displeji stale ale v menu bola vypnuta .a este mam nastavenu na klavesu 3-osvetlenie (rychla volba) niekedy musim dat aj na 0% lebo baterak ma stve,tak ked dam ok,tak ked to zrusim tak sa to rozsvieti znova na povodnu hodnotu. .ale ked to dam v menu tak to uz funguje,toto sa mi robi od FW25. | To osvetlenie mi funguje normalne a tiez mam FW25 ale teraz som skusal *#06# a ked dam IRDA, vzdy mi napise zariadenie sa nenaslo ale inak funguje normalne _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 269 Bydliště: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:31 am Předmět: Re: ikona IRDA |
|
|
Gas napsal: | ked som zadal *#06# a skumal som ci mi vsetko ide,vsak viete nie? a az som dosiel do IDA,tak som to vtedy zrusil a ikonka IRDA ostala na displeji stale ale v menu bola vypnuta .a este mam nastavenu na klavesu 3-osvetlenie (rychla volba) niekedy musim dat aj na 0% lebo baterak ma stve,tak ked dam ok,tak ked to zrusim tak sa to rozsvieti znova na povodnu hodnotu. .ale ked to dam v menu tak to uz funguje,toto sa mi robi od FW25. |
Mně to píše s tou IRDOU že nelze najít zařízení, ale to je v pořádku, když tam nemáš druhý mobil, ale když to máš vypnutý a přitom tu ikonku máš, to je teda divné. _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|