View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 12:25 am Post subject: Dá se poslat obrázek z mobilu (C60) na email??? |
|
|
Mam takovej dotaz. Když jsem třeba na dovolené a nafotim náký fotky, je možné je nějakym způsobem poslat na Email, abych mohl paměť telefonu vyprázdnit a fotky si doma přes internet vyzvednout z toho E-mailu? C60 nemá vestavěný E-mailový klient a posílat je přes MMS je docela drahá záležitost. Zajímá mně tedy zda existuje nějaká JAVA aplikace, případně wapová služba, která by toto umožnila. |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 9:19 am Post subject: Re: Dá se poslat obrázek z mobilu (C60) na email??? |
|
|
MichalMasek wrote: | Mam takovej dotaz. Když jsem třeba na dovolené a nafotim náký fotky, je možné je nějakym způsobem poslat na Email, abych mohl paměť telefonu vyprázdnit a fotky si doma přes internet vyzvednout z toho E-mailu? C60 nemá vestavěný E-mailový klient a posílat je přes MMS je docela drahá záležitost. Zajímá mně tedy zda existuje nějaká JAVA aplikace, případně wapová služba, která by toto umožnila. |
Exisujú nejaké také programi. Asi najlepší, ktorý je zadarmo je Mailboss, jeho aktuálnu verziu nájdeš na http://www.gralig.net/mailboss/ . Aj keď neviem na čo ti to je však ja na mojej C60 mám 4,14 Mb a tam sa mi zmestí 80 fotiek, čo len tak ľahko nevyfotím. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 10:56 am Post subject: Re: Dá se poslat obrázek z mobilu (C60) na email??? |
|
|
Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Mam takovej dotaz. Když jsem třeba na dovolené a nafotim náký fotky, je možné je nějakym způsobem poslat na Email, abych mohl paměť telefonu vyprázdnit a fotky si doma přes internet vyzvednout z toho E-mailu? C60 nemá vestavěný E-mailový klient a posílat je přes MMS je docela drahá záležitost. Zajímá mně tedy zda existuje nějaká JAVA aplikace, případně wapová služba, která by toto umožnila. |
Exisujú nejaké také programi. Asi najlepší, ktorý je zadarmo je Mailboss, jeho aktuálnu verziu nájdeš na http://www.gralig.net/mailboss/ . Aj keď neviem na čo ti to je však ja na mojej C60 mám 4,14 Mb a tam sa mi zmestí 80 fotiek, čo len tak ľahko nevyfotím. |
MailBoss zatím přílohy posílat neumí, ale jeho autor má tuhle funkci ve výhledovým plánu, tak snad někdy  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:32 am Post subject: Re: Dá se poslat obrázek z mobilu (C60) na email??? |
|
|
jiji2004 wrote: | Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Mam takovej dotaz. Když jsem třeba na dovolené a nafotim náký fotky, je možné je nějakym způsobem poslat na Email, abych mohl paměť telefonu vyprázdnit a fotky si doma přes internet vyzvednout z toho E-mailu? C60 nemá vestavěný E-mailový klient a posílat je přes MMS je docela drahá záležitost. Zajímá mně tedy zda existuje nějaká JAVA aplikace, případně wapová služba, která by toto umožnila. |
Exisujú nejaké také programi. Asi najlepší, ktorý je zadarmo je Mailboss, jeho aktuálnu verziu nájdeš na http://www.gralig.net/mailboss/ . Aj keď neviem na čo ti to je však ja na mojej C60 mám 4,14 Mb a tam sa mi zmestí 80 fotiek, čo len tak ľahko nevyfotím. |
MailBoss zatím přílohy posílat neumí, ale jeho autor má tuhle funkci ve výhledovým plánu, tak snad někdy  |
Ale na tej stránke som čítal, že vie prílohy prijímať(teda aspon Mialboss2). Tak som si nejako domyslel, že och vie aj odosielať . _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:50 am Post subject: Re: Dá se poslat obrázek z mobilu (C60) na email??? |
|
|
Borix wrote: | Ale na tej stránke som čítal, že vie prílohy prijímať(teda aspon Mialboss2). Tak som si nejako domyslel, že och vie aj odosielať . |
Jo, otevírá je, ale neodesílá. A když je v tý příloze velkej obrázek tak ho chvála bohu zmenší. (Jednou jsem s tim otevřel email ve kterým byly 4 fotky z digitálu v plným rozlišení)  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:17 pm Post subject: Re: Dá se poslat obrázek z mobilu (C60) na email??? |
|
|
Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Mam takovej dotaz. Když jsem třeba na dovolené a nafotim náký fotky, je možné je nějakym způsobem poslat na Email, abych mohl paměť telefonu vyprázdnit a fotky si doma přes internet vyzvednout z toho E-mailu? C60 nemá vestavěný E-mailový klient a posílat je přes MMS je docela drahá záležitost. Zajímá mně tedy zda existuje nějaká JAVA aplikace, případně wapová služba, která by toto umožnila. |
Jo,jo, to by se mi taky libilo mit 4MB mista, ale kde mam vzit servisni kabel? Kdyby aspon nebyl tak drahej, nebo se dal nekde pujcit  |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:43 pm Post subject: Re: Dá se poslat obrázek z mobilu (C60) na email??? |
|
|
MichalMasek wrote: | Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Mam takovej dotaz. Když jsem třeba na dovolené a nafotim náký fotky, je možné je nějakym způsobem poslat na Email, abych mohl paměť telefonu vyprázdnit a fotky si doma přes internet vyzvednout z toho E-mailu? C60 nemá vestavěný E-mailový klient a posílat je přes MMS je docela drahá záležitost. Zajímá mně tedy zda existuje nějaká JAVA aplikace, případně wapová služba, která by toto umožnila. |
Jo,jo, to by se mi taky libilo mit 4MB mista, ale kde mam vzit servisni kabel? Kdyby aspon nebyl tak drahej, nebo se dal nekde pujcit  |
Na přetahování dat z founu do PC nemusíš mít servisní kabel. Stačí datový a ten se dá sehnat poměrně lacino. Já jsem kdysi koupil DCA500 za 300 káčé  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 5:59 pm Post subject: Re: Dá se poslat obrázek z mobilu (C60) na email??? |
|
|
jiji2004 wrote: | MichalMasek wrote: | Borix wrote: | MichalMasek wrote: | Mam takovej dotaz. Když jsem třeba na dovolené a nafotim náký fotky, je možné je nějakym způsobem poslat na Email, abych mohl paměť telefonu vyprázdnit a fotky si doma přes internet vyzvednout z toho E-mailu? C60 nemá vestavěný E-mailový klient a posílat je přes MMS je docela drahá záležitost. Zajímá mně tedy zda existuje nějaká JAVA aplikace, případně wapová služba, která by toto umožnila. |
Na přetahování dat z founu do PC nemusíš mít servisní kabel. Stačí datový a ten se dá sehnat poměrně lacino. Já jsem kdysi koupil DCA500 za 300 káčé  |
No a ja som kúpil servisný za 400 SK. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 7:08 pm Post subject: to: jiji2004 |
|
|
jo,jo,jo, ale nebudu prece vsude tahat komp abych si do nej ty fotky nahral :o) |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 2:03 pm Post subject: |
|
|
Možná je lepší koupit si digitál, jsou už dneska celkem levný a kvalita je o dost lepší než z mobilu... _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|