Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
blastfx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 1:46 am Předmět: SDS nejde instalovat pod Win98SE? |
|
|
Zdravím,
jsem tu úplný nováček, po delším rozhodování a hlavně po přečtení některých příspěvků a člénků z tohoto fóra a webu jsem nakonec pořídil taky SX1. Mám ji druhý den, ale ani za boha nemůžu nainstalovat cokoliv z CD, které bylo přiložené k founovi.
CD sice s menšími problémy spustím, ale SDS (Siemens Data Suite nebo jak se to nezývá) nemůžu nainstalovat. Pokaždé vyskočí varování:
Tento operační systém není podporován jako platforma pro Siemens Data Suite (volně přeloženo).
Mám Win98SE. Mám smůlu a jde to jen pod XP nebo to jde nějak obejít?
Předem díky za pomoc,
Patrik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 7:28 am Předmět: |
|
|
Mas smolu, nejde to. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 9:53 am Předmět: Re: SDS nejde instalovat pod Win98SE? |
|
|
blastfx napsal: | Zdravím,
jsem tu úplný nováček, po delším rozhodování a hlavně po přečtení některých příspěvků a člénků z tohoto fóra a webu jsem nakonec pořídil taky SX1. Mám ji druhý den, ale ani za boha nemůžu nainstalovat cokoliv z CD, které bylo přiložené k founovi.
CD sice s menšími problémy spustím, ale SDS (Siemens Data Suite nebo jak se to nezývá) nemůžu nainstalovat. Pokaždé vyskočí varování:
Tento operační systém není podporován jako platforma pro Siemens Data Suite (volně přeloženo).
Mám Win98SE. Mám smůlu a jde to jen pod XP nebo to jde nějak obejít?
Předem díky za pomoc,
Patrik. |
A zkousel jsi TC plugin ten by mohl jet nema s SDS nic spolecnyho! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 9:53 am Předmět: |
|
|
A nebo obycejna ctecka karet by to taky vyresila! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
blastfx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 11:00 am Předmět: |
|
|
Vytryol napsal: | A nebo obycejna ctecka karet by to taky vyresila! |
---
Plugin pro Total Commander (předpokládám, že je to ono "TC") vyžaduje nějaký mRouter či co, stáhnul jsem obojí a mRouter vyžaduje pro spuštění nějaké dll knihovny, které nemám, takže jsem zase tam, kde jsem byl.
Wokna přeinstalovat nemůžu, mám tu hromadu aplikací na provoz serveru a hlavně účetnictví, které musím dodělat a to jede zase jen pod W98. Přeinstalovat system nepřipadá v úvahu.
Čtečku karet nemám a MMC, kterou jsem si objednal (256MB Kingstone, za celkem slušných 740,-) bude až za týden.
Nejde to nějak obejít? Třeba nějakým patchem na PC (na dost programů, které jsou jen na XP jde stahnout patche a pak jedou i pod 98), ale žádný jsem na netu nenašel (?).
Nebo použít ekvivalentní soft, který nahradí SDS a jede spolehlivě pod W98SE.
Jestli to nevyřeším, tak budu nucen vrátit SX1 zpět prodejci, přece si kvůli tomu nebudu kupovat nový PC. Přístup Siemensu, resp. jejich aplikací mě dost s*re
Díky Vám moc za radu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 12:00 pm Předmět: |
|
|
mno uprimne podporovat porad takhle priserne starej system jako w98 sou nemuzou donekonecna
co to vyresit instalaci xp nebo w2k na jinej oddil disku apd?
eventuelne prenaset soubory pres BT a instalovat v mobilu _________________ just me:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jcs kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 12:06 pm Předmět: |
|
|
Ja sa s prepojenim win98 a SX1 borim uz 2 mesiace. Konzultoval som to aj v Siemense. Jednoducho to nejde. Mam ten isty problem, mam na pocitaci s win98 uctovnictvo a kopu dalsieho softu. Napriek tomu (uctovnictvo dokoncim) prejdem na win XP. S tou citackou je to riesenie. Ja som ju kupil za 400 SK, to nie je velka investicia a mas fon v kontakte s PC. SX1 nevracaj, je to "charakterovy" pristroj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
blastfx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 2:45 pm Předmět: |
|
|
Díky za pomoc, aspoň nemusím donekonečna vyhledávat na netu reakce a články, jestli to "nějak" jde nebo ne.
Asi to vyřeším instlačkou XP na jiný oddíl disku, protože potřebuji současně i 98.
Ach jo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 8:02 pm Předmět: |
|
|
tst napsal: | mno uprimne podporovat porad takhle priserne starej system jako w98 sou nemuzou donekonecna
|
Ale stejnak je to pěknej podraz. Každej má plnou hubu novejch technologií a pabmuvíčehoeště ale na zpětnou kompatibilitu a lidi s normálníma příjmama se v poslední době drobek zapomíná. No nic to jen tak na okraj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 8:45 am Předmět: |
|
|
Musis si uvedomit ze w98 sou pres 6 let starej system .. 6 let v pocitacich znamena prisernou vykopavku:) sem programator vim co to znamena ladit program i pro w98 a reknu ti je to hroznej opruz:(
i pro cloveka s normalnima prijmama je 2,5k za home win XP nebo nevim kolik za w2k docela malo za 6 let:) to das vic za HW _________________ just me:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|