View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:27 pm Post subject: Vše co jste chtěli vědět o bluejackingu... |
|
|
Autor: koscik
Co to vlastně je fenomén poslední doby zvaný bluejacking? Při vyslovení toho slova se někdo jen lišácky usměje, jiný trošku ví, ale většina netuší. V tomto článku se Vám pokusím vysvětlit co to vlastně bluejacking je, jak se to dělá a kdo jsou lidé, kteří se této činnosti věnují.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=336 |
|
Back to top |
|
 |
Axeli Machal Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:34 am Post subject: RedTaction |
|
|
Myslim že technologie Bluetooth je už přežitek,i když dle mého je to pořád výhodna a dobrá komunikace.Spíše mě ale zaujal nástupce Bluetooth a to RedTaction Human Area Network neboli HAN,který dle mého bude určitě taková menší revoluce ). |
|
Back to top |
|
 |
boarek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:45 am Post subject: |
|
|
Hele jak je to s tim posilanim? podle me jde poslat i notes bez sparovani (alespon z myho S65) |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 9:45 am Post subject: |
|
|
boarek wrote: | Hele jak je to s tim posilanim? podle me jde poslat i notes bez sparovani (alespon z myho S65) |
Ono zalezi hodne na tech telefonech na ktere se to posila - siemensy si na parovani moc nehrajou, ale treba kdyz jsem chtel poslat neco z S65 na Nokii6600 tak uz jsem musem zadavat kod atd. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:41 am Post subject: |
|
|
Fakt dobrej clanek, ocenuju, ze se to nevenuje ani tolik te technice jako spis te samotne "hre". Mensi upozorneni na "etickou" stranku veci je dulezity... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:41 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Fakt dobrej clanek, ocenuju, ze se to nevenuje ani tolik te technice jako spis te samotne "hre". Mensi upozorneni na "etickou" stranku veci je dulezity... |
To je moje dilo.  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Fakt dobrej clanek, ocenuju, ze se to nevenuje ani tolik te technice jako spis te samotne "hre". Mensi upozorneni na "etickou" stranku veci je dulezity... |
Bude li zajem, muze se casem objevit dalsi clanek venovany spis prave ty technice... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:51 am Post subject: |
|
|
Smůla, že C65 nemá BT...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:53 am Post subject: Re: RedTaction |
|
|
Axeli Machal wrote: | Myslim že technologie Bluetooth je už přežitek,i když dle mého je to pořád výhodna a dobrá komunikace.Spíše mě ale zaujal nástupce Bluetooth a to RedTaction Human Area Network neboli HAN,který dle mého bude určitě taková menší revoluce ). |
Bluetooth neni prezitek. Jedna vec je technologie a vyvoj a druha je praxe, neboli to co se pouziva. Teprve ted zacina situace na trhu vypadat tak, ze se zacina bluetooth poradne rozsirovat. To je jako s IrDa- taky je to v dnesni dobe zastarala zalezitost, ale prave diky svoji cene a jednoduchosti se montuje pomalu do kazdeho mobila- a jak sme za to radi ze si muzeme posilat mezi sebou veci byt pres pomalou a zastaralou technologii. Lepsi brabec v hrsti nez holub na strese  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 12:18 pm Post subject: |
|
|
Presne tak, BT rozhodne prezitek neni. Naopak, spis se teprve poradne rozjizdi
Jeste bych doplnil clanek, ze existuje i vyjimka, jeden mobilni telefon, ktery ma javu MIDP 1 a presto ma podporu Bluetooth v jave. Tim telefonem je SX1 od firmware vyssi nez 10. Ale je to opravdu vyjimka. |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 12:22 pm Post subject: |
|
|
huncut wrote: | Presne tak, BT rozhodne prezitek neni. Naopak, spis se teprve poradne rozjizdi
Jeste bych doplnil clanek, ze existuje i vyjimka, jeden mobilni telefon, ktery ma javu MIDP 1 a presto ma podporu Bluetooth v jave. Tim telefonem je SX1 od firmware vyssi nez 10. Ale je to opravdu vyjimka. |
Ano, toho jsem si vedom- nicmene v clanku je to s MIDP2 uvedeno v souvislosti s "obycejnymi" mobily. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
bugenhagen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 12:59 pm Post subject: Re: RedTaction |
|
|
koscik wrote: | Axeli Machal wrote: | Myslim že technologie Bluetooth je už přežitek,i když dle mého je to pořád výhodna a dobrá komunikace.Spíše mě ale zaujal nástupce Bluetooth a to RedTaction Human Area Network neboli HAN,který dle mého bude určitě taková menší revoluce ). |
Bluetooth neni prezitek. Jedna vec je technologie a vyvoj a druha je praxe, neboli to co se pouziva. Teprve ted zacina situace na trhu vypadat tak, ze se zacina bluetooth poradne rozsirovat. To je jako s IrDa- taky je to v dnesni dobe zastarala zalezitost, ale prave diky svoji cene a jednoduchosti se montuje pomalu do kazdeho mobila- a jak sme za to radi ze si muzeme posilat mezi sebou veci byt pres pomalou a zastaralou technologii. Lepsi brabec v hrsti nez holub na strese  |
ano,ano jen souhlasim, každý nemá tolik peněz aby si mohl dovolit hi-tech mobil s nejnovější technologií. Mě bohatě stačí Ir port pro komunikaci s kompem, stačí mi když nemusím stahovat z wapu za těžce vydělaný peníz, když je spousta věcí stažitelných gratis, nebo nemusim posilat mms za hodně draho, když si stejně dobře můžeme s kamarády vyměňovat volovinky přes Irda port.
Škoda že BT není u M65.  |
|
Back to top |
|
 |
modri začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:56 pm Post subject: |
|
|
jaky siemensi podporuji Bluetooth ?? |