View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 10:11 am Post subject: Neprijaté hovory |
|
|
Preco ak mam neprijate hovory a telefon sa vypne - vybije baterka, po zapnuty uz nezistim ze som mal neprijaty hovor ani v zozname neprijatych ani nijak.  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 3:02 pm Post subject: Re: Neprijaté hovory |
|
|
vbvbvb wrote: | Preco ak mam neprijate hovory a telefon sa vypne - vybije baterka, po zapnuty uz nezistim ze som mal neprijaty hovor ani v zozname neprijatych ani nijak.  |
Docela jsem to nepochopil. Když tě někdo např. prozvoní a tobě se vypne mobil tak to je jsné že se ti to neuloží ale jestli tě někdo prozvoní a ty se koukneš kdo to byl tak by se ti to mělo uložit do nepřijatých a při vypnutí a zapnutí by to tam mělo zůstat.  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Stefi věrný diskusník

Joined: 16 Sep 2004 Posts: 468 Location: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 3:13 pm Post subject: Re: Neprijaté hovory |
|
|
TJ Marlowe wrote: | vbvbvb wrote: | Preco ak mam neprijate hovory a telefon sa vypne - vybije baterka, po zapnuty uz nezistim ze som mal neprijaty hovor ani v zozname neprijatych ani nijak.  |
Docela jsem to nepochopil. Když tě někdo např. prozvoní a tobě se vypne mobil tak to je jsné že se ti to neuloží ale jestli tě někdo prozvoní a ty se koukneš kdo to byl tak by se ti to mělo uložit do nepřijatých a při vypnutí a zapnutí by to tam mělo zůstat.  |
Rekl bych, ze takto:
Nekdo mu zavolal, on to nesebral-->neprijaty hovor. Nemel mobil u sebe a mezi tim se mu vybil. Pri dalsim zapnuti mu to uz zadny neprijaty hovor neukazovalo. Je to tak???
nevsimam si _________________ Zadny uceny z nebe nespadl
N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 3:29 pm Post subject: |
|
|
Ak mam neprijate hovory napriklad mam tri neprijate a nepozriem kto a mobil sa vybije a vypne a ked ho zapnem uz tam tie neprijate niesu. |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 3:32 pm Post subject: |
|
|
a díváš se do menu - drznamy volání - ztrac. volání? nedíváš se jen do rychlovolby? (joystick doprava) _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Ak mam neprijate hovory napriklad mam tri neprijate a nepozriem kto a mobil sa vybije a vypne a ked ho zapnem uz tam tie neprijate niesu. | to som bol ja  _________________
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 5:55 pm Post subject: Re: Neprijaté hovory |
|
|
Stefi wrote: | TJ Marlowe wrote: | vbvbvb wrote: | Preco ak mam neprijate hovory a telefon sa vypne - vybije baterka, po zapnuty uz nezistim ze som mal neprijaty hovor ani v zozname neprijatych ani nijak.  |
Docela jsem to nepochopil. Když tě někdo např. prozvoní a tobě se vypne mobil tak to je jsné že se ti to neuloží ale jestli tě někdo prozvoní a ty se koukneš kdo to byl tak by se ti to mělo uložit do nepřijatých a při vypnutí a zapnutí by to tam mělo zůstat.  |
Rekl bych, ze takto:
Nekdo mu zavolal, on to nesebral-->neprijaty hovor. Nemel mobil u sebe a mezi tim se mu vybil. Pri dalsim zapnuti mu to uz zadny neprijaty hovor neukazovalo. Je to tak???
nevsimam si |
ano je to presne tak len co s tym _________________
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 5:55 pm Post subject: Re: Neprijaté hovory |
|
|
Stefi wrote: | TJ Marlowe wrote: | vbvbvb wrote: | Preco ak mam neprijate hovory a telefon sa vypne - vybije baterka, po zapnuty uz nezistim ze som mal neprijaty hovor ani v zozname neprijatych ani nijak.  |
Rekl bych, ze takto:
nevsimam si |
ano je to presne tak len co s tym _________________
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 5:57 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | a díváš se do menu - drznamy volání - ztrac. volání? nedíváš se jen do rychlovolby? (joystick doprava) | Neprijate hovory mam nastavene na tlacitku 5. Ale skusal som aj cez menu do neprijatych a nic. Ak niekto mozete tak to skuste a napiste. _________________
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
Mne to zustava i v dorucenejch i ve ztracenejch hovorech... Jenom tam samozrejme nemam po zapnuti tu ikonku a neblikaj DL. CX65, fw25. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 10:46 am Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Mne to zustava i v dorucenejch i ve ztracenejch hovorech... Jenom tam samozrejme nemam po zapnuti tu ikonku a neblikaj DL. CX65, fw25. |
Tak jsem to zkusil a taktéž, telefon i fw stejný jako oookoookáč  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:05 pm Post subject: |
|
|
Mark Pawl wrote: | oookoook wrote: | Mne to zustava i v dorucenejch i ve ztracenejch hovorech... Jenom tam samozrejme nemam po zapnuti tu ikonku a neblikaj DL. CX65, fw25. |
Tak jsem to zkusil a taktéž, telefon i fw stejný jako oookoookáč  | mne taky _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
|