View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Franio kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 12:32 pm Post subject: Usb kabel - M55 |
|
|
Zdravím,chci si koupit usb kabel k M55 k připojení na internet a ostatní,můžete mi nějaký doporučit respektive kontakt.Díkes |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
martincaj kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:46 pm Post subject: Vytaceni datanonstop spojeni pres C55 <=> USB kabel |
|
|
nedavno Jsem tenhle kabel koupil ... funguje ! :-) telefon mi najde, obsuznymi programy se do nej dostnu ... pohoda. Ovsem nechce mi to vytacet internet (eutotel datanonstop)..... vse mam nastavene jak ma byt, linka se vytoci a pak rustane vyset s hlaskou "registruji se do site" .... a nic. telefon zustane zapojen/odpojen.... dal se na nej nedostanu takze pomuze jedine reser woken (XP SP2 profi cz)..... koukal jsem se do logu modemu: vse vypada ok az na podivnou hlasku " slaby signal CD, ktera se cca 20x opakuje a pak spojeni spadne ..... nevite nekdo cim by to mohlo byt ? /drivery ? modemu /kabelu ? ... vcera jsem nad tim stravil cca 3 hodinky a na nic jsem neprisel ... na netu /google.com/ taky nic ... fakt nevim .... predchozi telefon M45 kabel COM byl v pohode .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|