View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stinger. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:37 pm Post subject: M 65 a mizejici slova z T9 |
|
|
Zdravim, je mozna aby opravdu mizely ? Jako porad tam pridavam ty same slova ikdyz vim ze uz sem je jednou pridaval U stareho ME 45 si to po vyp/zap. nepamatovalo vubec zadny pridany.
Je to nejak omezene poctem? Doufam ze ne.
Ale mam ten tel celej nejakej zdrbanej...spatne radi sms a jeste toto.To mi stejne na reklamaci nevezmou
Nevim asi si rozmyslim koupi pristiho siemence.A to opravdu  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 8:25 am Post subject: |
|
|
Jasně že je počet oemeznej. Někde sme to vypočítali asi na 1500 slov. Ukládá se do do EEPROM a pokud se dosáhne maxima, tak se starý slova mažou _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:54 am Post subject: |
|
|
boze a kterej hnup to vymyslel ? :(jako hlavne ze ma ten phone pamet 10 mb proc tam nemuzu mit slova ktere chci ja ?  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:05 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | boze a kterej hnup to vymyslel ? :(jako hlavne ze ma ten phone pamet 10 mb proc tam nemuzu mit slova ktere chci ja ?  |
Paměť 10MB je vcelku nanic, když se to ukládá do EEPROM. Já osobně t9 nepoužívam, protože se mi píše líp a rychlej bez ní. Když už jí zapnu, tak proto abych moh napsat háček nebo čárku  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|