View previous topic :: View next topic |
Taky se tu nudíte? |
ANO |
|
50% |
[ 15 ] |
NE |
|
50% |
[ 15 ] |
|
Total Votes : 30 |
|
Author |
Message |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:05 pm Post subject: CO SE TU DĚJE??? |
|
|
Už to tu pozoruju skoro 14 dní,tady snad chcíp pes!Debatuje se tu o blbostech a nic kloudnýho se tu neděje Na co čekáme Až vyjedou nový řady siemense,pak to tu bude 4měsíce zajímavý a co pak
Zas tu bude nuda Dřív sem tu trávil spoustu času,teď jen projedu fórum,odhlásim se a jedu jinam na net  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:15 pm Post subject: Re: CO SE TU DĚJE??? |
|
|
jamaica wrote: | Už to tu pozoruju skoro 14 dní,tady snad chcíp pes!Debatuje se tu o blbostech a nic kloudnýho se tu neděje Na co čekáme Až vyjedou nový řady siemense,pak to tu bude 4měsíce zajímavý a co pak
Zas tu bude nuda Dřív sem tu trávil spoustu času,teď jen projedu fórum,odhlásim se a jedu jinam na net  |
A co bys chtel delat? Rusaci nemaj zadny novy nebezpecny patche, takze neni s cim radit a pomahat, CEBIT bude za chvili, tak to trochu ozije... Sekce ostatni (debata o blbostech) ti od nudy muze pomoct...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
To je to,moc mě to neba Čochnil bych foun nějakejma kravinkama nebo tak něco,jenže patchů už tam je že se bojim aby náhodou po dalšim nezakukal Prostě mě svrběj pacičky  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Last edited by jamaica on Fri Mar 04, 2005 5:19 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:18 pm Post subject: Re: CO SE TU DĚJE??? |
|
|
jamaica wrote: | Už to tu pozoruju skoro 14 dní,tady snad chcíp pes!Debatuje se tu o blbostech a nic kloudnýho se tu neděje Na co čekáme Až vyjedou nový řady siemense,pak to tu bude 4měsíce zajímavý a co pak
Zas tu bude nuda Dřív sem tu trávil spoustu času,teď jen projedu fórum,odhlásim se a jedu jinam na net  |
To sa musíš fakt nudiť, keď zakladáš takéto topici . Ale uznávam, už sa tu nudím. Ty máš aspon x65, to je relatívne obkecávaná rada, ale čo ja. Ja mám C60 a ten už má to svoje za sebou. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:27 pm Post subject: |
|
|
No čekal bych že nás moderátoři nebo admini nějak zabavěj,vezmou někam na výlet,tak jak ve škole,ale vono nic Jen Krokouš nás vzal do siemenssova a nedávno sme byli v číně Ale jinak nic.Takhle u nás ta výchova moc dobře nedopadne,to zachvilku zvlčíme a polezem přes plot očumovat i jiný stránky
Vim ale prd jak to dnes ve škole chodí,já tam chodil ještě za "indiánů"
(indián-rozuměj komanč,tedy komunisti) _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:33 pm Post subject: |
|
|
Taky souhlasim s tim, že je tu poslední dobou nuda.  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:38 pm Post subject: |
|
|
Ted se objevil clanek o M75, snad vas to zabavi...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:42 pm Post subject: |
|
|
Nic noveho, len kazdy den 300 novych topicov ktore maju take stupidne otazky, alebo taku otazku na ktoru staci hladat. Clovek v tom pomaly straca prehlad. |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:50 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Nic noveho, len kazdy den 300 novych topicov ktore maju take stupidne otazky, alebo taku otazku na ktoru staci hladat. Clovek v tom pomaly straca prehlad. |
To slovko pomaly sa mi moc nedá. Ukáž mi toho užívateľa SM, ktorý si vsetkých tých 300 topicov prečíta. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:52 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Orpheus wrote: | Nic noveho, len kazdy den 300 novych topicov ktore maju take stupidne otazky, alebo taku otazku na ktoru staci hladat. Clovek v tom pomaly straca prehlad. |
To slovko pomaly sa mi moc nedá. Ukáž mi toho užívateľa SM, ktorý si vsetkých tých 300 topicov prečíta. |
njn, bolo to myslene obrazne, podla mna, by to tu bodlo dako zjednodusit. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Ted se objevil clanek o M75, snad vas to zabavi...  |
Hop a už nám tu Lukašisko a Krokouš šoupli něco o CX75,další malej výlet do siemensova  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:57 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | oookoook wrote: | Ted se objevil clanek o M75, snad vas to zabavi...  |
Hop a už nám tu Lukašisko a Krokouš šoupli něco o CX75,další malej výlet do siemensova  |
Ked si pozres allsiemens.com , najdes aj SXG75 a CF75!  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | jamaica wrote: | oookoook wrote: | Ted se objevil clanek o M75, snad vas to zabavi...  |
Hop a už nám tu Lukašisko a Krokouš šoupli něco o CX75,další malej výlet do siemensova  |
Ked si pozres allsiemens.com , najdes aj SXG75 a CF75!  |
Ty už sem viděl,ale na mobilmanii
SXG75 mě bere,do toho bych šel  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:06 pm Post subject: |
|
|
Pánové? Pokud se tak podívám zpětně do historie posledního měsíce, tak zde přibylo docela dost článků, desítky patchů, firmwarů a nemluvím o tisících příspěvků ve fóru. Nevšímám si, že bychom psali méně než kdykoliv předtím. Vy si myslíte, že se s jedním telefonem dá dělat stovky nových věcí každý týden? Pokud bychom byli stránka o LEGU, tak můžeme denně psát o tom, kolik nových kosteček jsme zase naskládali na sebe a jaké nové panáčky jsme si přikoupili. Nic takového bohudík nejsme, tak prosím zkuste trochu považovat naši práci.
Za kluky děkuji |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:07 pm Post subject: |
|
|
Vaší práce si vážíme... hmmm. To s tim legem neni špatnej nápad  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|