View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:19 am Post subject: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:21 am Post subject: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
n.smilly wrote: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc | ha, to poznam. vymazes to jenom cez PC pomocou infra, nebo kabla _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:21 am Post subject: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
n.smilly wrote: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc | to sa mi uz stalo viackrat a islo to vymazat len cez infra - cez pc alebo cez kabel  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:22 am Post subject: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
maximus wrote: | n.smilly wrote: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc | ha, to poznam. vymazes to jenom cez PC pomocou infra, nebo kabla | bol si rychlejsi  _________________
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:22 am Post subject: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
vbvbvb wrote: | maximus wrote: | n.smilly wrote: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc | ha, to poznam. vymazes to jenom cez PC pomocou infra, nebo kabla | bol si rychlejsi  |  _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
Franta Hřídel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:18 am Post subject: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
n.smilly wrote: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc |
Nemusíš na to přes PC, stačí jen na to jít přes MENU>EXTRA>SYSTÉM SOUBORŮ>SLOŽKA MISC>DATA INBOX (což je ta složka doručené). A tady to můžeš smazat, nebo přesunout kamkoliv, nebo to rovnou aktivovat 8) _________________ N3310> ME45> C65 fw 4,12,25,33,41cz+ upravený joystick + 14 patchů>prodáno> CX65 fw25, 43cz, > SX1 , core 180MHz, 30 patchů/1GB MMC Pretec, joy N6600. |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:48 am Post subject: |
|
|
jjj presne tak bud pres PC nebo v syst.souborech... _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:52 am Post subject: |
|
|
Toto je to iste ako ked prijmem java hru cez irda ulozim si ju a stale mi to ukazuje prijaty objekt aj ked to zmazem pomoze len vypnutie , zapnutie no . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:54 am Post subject: |
|
|
jjj presne tak musis vypnout a zapnout mobil a pak je to oki! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:37 pm Post subject: |
|
|
vypnut zapnut mobil nestaci ked kopirujes temu ale v syst.souborech som to neskusal  _________________
|
Back to top |
|
 |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
omyl ono to vymazat nejde, hlásí mi to že tento soubor je jen pro čtení a proto vymazat nelze a aktivovat taktéž ne, protože v tom je náká chyba...!Lidi ja sem z toho už fakt blbý, ani nevím jak se lze připojit s MT přes infra do PC a tam to vymazat...potřebuji k tomu náký prográmek a jak vůbec poznam že mám v kompu něco jako infra??? |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:12 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Toto je to iste ako ked prijmem java hru cez irda ulozim si ju a stale mi to ukazuje prijaty objekt aj ked to zmazem pomoze len vypnutie , zapnutie no . |
Udělej to tak, že v Systemu souborů ten *.jar soubor Přesuneš do cílové složky a ne, že to děláš přes Doručeno . Ikona složky Doručeno zmizne .
Jinak k tématu: Dá se to smazat i přes Asistenta paměti a je to OK, nebo pomůže vypnutí a zapnutí telefonu (předtím jste to ale museli "smazat"). |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
hned vyzkouším, lidi ste báječní... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:00 pm Post subject: |
|
|
jo jo jo jo jo..vypnul a zapl a ono to fakt zmizlo!!!!moc díky |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:03 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | jjj presne tak musis vypnout a zapnout mobil a pak je to oki! |
Muzes prestat prikivovat
Radsi napis neco, co by mohlo nekomu pomoct... _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|