View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kill_me604 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:50 pm Post subject: Me45 > Me45i displej neukazuje |
|
|
Zdary lidi,
po oziveni Me45i nezobrazuje displej. Existuje nejaka pomoc kdyz nejsou zadne zalohy?
Dikec. |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:03 am Post subject: |
|
|
To witty:
Doporučuji ti přečíst si pravidla fóra a dodržovat je. Pokud se na těchto stránkách něco nenachází nikdo nemá nic proti aby se poskytla informace kde se co nachází, ale odkazovat na své čo cizí stránky automaticky při jakémkoli dotazu není to pravé ořechové.
Pro propagaci vlastních stránek slouží projekt KamarádiSiemensManie
to kill_me604:
Postupy pro oživení telefonu jsou zde
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=107
Problém s kontrastem, což byl na 99% tvůj připad, je řešen v tomto článku:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=98 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:59 am Post subject: |
|
|
Mas na mysli tento bod?
nevkládejte odkazy, které nesouvisí s tématem, na stránky s nelegálním obsahem, zbytečné velké obrázky a podobně. Neodpovídejte jen smajlíky
Myslim, ze jsem nic neporusil, kdyz jsem napsal vlastni navod. O vsech clancich prehled mit nemuzu, jelikoz nejsem jejich autorem. Abych to tu zbytecne nepsal znova, taxe snazim pomoci alespon svym navodem, ktery uz jsem napsal. |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:15 am Post subject: |
|
|
To Krokodýl:
... jeste by me zajimalo, kde naleznu navod, jaxe do "Kamaradu Siemens manie" pripadni zajemci mohou dostat - nejake podminky nebo tak ;c) |
|
Back to top |
|
 |
mina kolemjdoucí
4.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:17 pm Post subject: |
|
|
Stáhni si ten contrast tool, mě to pomohlo... 8) |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
Diky všem co měli snahu. Problém byl vyřešen, že se sehnala záloha Epromky z jiného telefonu se stejným Firmwarem. |
|
Back to top |
|
 |
REGE kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 3:09 pm Post subject: ME45 displej - nechci zakladat novy... |
|
|
Obcas 1-2x za rok se stane, ze muj mobil zacne stavkovat, bud se stane to, ze sporic-analogove hodiny zatuhnou, nebo zustane nejake aktualni zobrazeni, ale pod nim telefon normalne funguje. Nekdy staci vypnout, zapnout(popr. vytahnout batery).Naposled ale nepomohlo vubec nic.Vypnul, zapnul,displej se prosvitil, ale nic neukazal, zkusil jsem zadat heslo, a slysel jsem jak se normalne prihlasil k siti a fungoval,ale bohuzel naslepo.Po 3-4hod, se umoudril a uz zase funguje.
ME45,ver23 _________________ Free neznamena zadarmo... |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
Me se stava neco podobneho, az na to, ze to mam v kontaktech mezi displayem a deskou - staci sikovne zatlacit a obraz je na svete _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 1:42 pm Post subject: |
|
|
Whitek wrote: | Me se stava neco podobneho, az na to, ze to mam v kontaktech mezi displayem a deskou - staci sikovne zatlacit a obraz je na svete |
jeeejej, tak to uz je ale hardwarova chyba  |
|
Back to top |
|
 |
TH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 9:00 pm Post subject: Nefunkční displej |
|
|
Tak teď mi moje ME45 udělala to samé, také zatuhla na hodinách, po vytažení baterky se rozsvítilo jen podsvětlení displeje, ale na displeji nic. Po několika minutách mobil zase naběhnul...
Docela mě to vystrašilo, protože telefon je 3dny po záruce...
Jaké jsou ještě problémy s těmito telefony?
U mě se projevil ještě jeden - vadná čtečka SIM karty, píše hlášku Chyba karty, mám SIMplus od Oskara...
Last edited by TH on Thu Jun 09, 2005 9:05 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 9:08 am Post subject: Re: Nefunkční displej |
|
|
TH wrote: | Tak teď mi moje ME45 udělala to samé, také zatuhla na hodinách, po vytažení baterky se rozsvítilo jen podsvětlení displeje, ale na displeji nic. Po několika minutách mobil zase naběhnul...
Docela mě to vystrašilo, protože telefon je 3dny po záruce...
Jaké jsou ještě problémy s těmito telefony?
U mě se projevil ještě jeden - vadná čtečka SIM karty, píše hlášku Chyba karty, mám SIMplus od Oskara... |
Az na ten display, kterej nekdy nejde(pry se to ale u ME45 stava) a az na horsi kontakt na hornim bocnim tlacitku(musi se zmacknout kolmo na telefon a trochu vic pritlacit) OK _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 8:53 am Post subject: |
|
|
Myslim, ze s nim spatne zachazite, pokud vam odstavaji kontakty, nefunguji tlacitka atd.
To, ze se o nem na letacich pise, ze je odolny vuci vode, prachu, padum... tomu neverte! Neznamena to, ze je neznicitelny! Je to elektronicke zarizeni jako jakekoliv jine, akorat ma kvalitnejsi obal. Vydrzi toho sice vic, ale s mirou. Nekoukejte se na reklamy, ale do uzivatelsky prirucky. Nalistujte si stranku 89 (Specifikace/udrzba) a tam si prectete pokyny vyrobce, jak se k nemu mate chovat :c)
Ja jsem s nim zadne vyse uvedeny problemy nikdy nemel a to uz ho mam 2 roky. Priznam se, ze jsem s nim parkrat trisknul o zed, o topeni, parkrat jsem ho nakopnul, hodil na zem, jednou mi vypadl z naprsni kapsy a priletel primo do primalexu, nasledne byl oplachnut pod tekouci vodou (vse nechtene), koupel jsem mu dopraval i pod sprchou nebo v desti, uz jsem se mu ze zvedavosti i parkrat koukal na vnitrnosti... Vsechno prezil, proto si ode me zaslouzil svou uctu ;c) |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 9:04 am Post subject: |
|
|
no ono taky ma vsechno svoji zivotnost
- sebenejnovejsi sebedrazsi super-moderni telefon stejne za par let zacne blbnout, odmitat spolehlive fungovat atd.
Jak rikam, mam ten svuj 2roky a zatim si nestezuji.
Pravda bocni tlacitka se trosku vymackala - musim vyvijet vetsi tlak. Guma neni nejtvrdsi material, mozna by se to dalo resit podlozenim neceho pod ni. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|