Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st leden 12, 2005 4:56 pm Předmět: Jak správně ulocknout ME45 ? |
|
|
Kámoš chce, abych mu odbloknul ME45, kde má blokovací kód, který zapomněl, ale telefon si ještě nezablokoval (zbývá 1 pokus) - přehrátím firmwaru se kód přemaže, žejo... (Například u SX1 ne - vyzkoušeno na mé SX1,kterou jsem si úspěšně zablokoval - dal jsem za to 600,- jen to švihlo, tam přehrání firmwaru nepomohlo.
No, kábl mám Freiu 15 mám, všechno mám, jen potřebuju vědět, co zvolit po klepnutí na tlačítko Unlock - jsou tam Create map(s) fom log(s), direct ulock s uložením, nebo neuložením map - tak nevím, co s tím. Jo, kdyby to byl můj telefon, tak zkouším :-) Ale bohužel, tohle není můj teleofn, velmi nerad bych mu to po*ral takže prosím ZKUŠENÉ o RADU.
Prosím a děkuju _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: st leden 12, 2005 6:03 pm Předmět: |
|
|
Podovej se do řady x45,tam je diskuze jak předělat ME45 a v ní je link na ten návod,no a v tom návodu je taky popsáno jak odblokovat ME45
A příště,když napíšeš příspěvek kam patří(řada x45),tak se třeba nebudeš muset ptát,pač to tam najdeš
Pokud by se Ti nechtělo hledat,mužu Ti sem hodit link  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 10:11 am Předmět: Re: Jak správně ulocknout ME45 ? |
|
|
Doporucuji stahnout jednoduchy, ucinny a hlavne mnou odzkouseny programek SM45Toolsv12.exe (Siemens S45/ME45 Tools v1.2 Beta). Sice si uz nepamatuji, odkud jsem ho stahl, ale pres googla ho urcite najdes.
Je tu zalozka IMEI. Macknes na prikaz Read phone, program bude cekat na potvrzeni... Pri vypnutem, pripojenem telefonu stiskni dlouze tlacitko power.Program nacte IMEI a phone ID. Pak staci jen vesele macknout na tlacitko UNLOCK a mas po starostech. Odblokuje se ti lock operatora i blokovaci kod telefonu. Jak snadne ;c)
Je to zaruceny postup, takhle jsem odblokoval uz radu těchle founů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út únor 08, 2005 8:53 am Předmět: |
|
|
Dost stary program,bol zakladom pre Allsiemens,z ktoreho vznikla Freia.Ale funguje spolahlivo  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 11, 2005 8:53 am Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Dost stary program,bol zakladom pre Allsiemens,z ktoreho vznikla Freia.Ale funguje spolahlivo  |
stary, ale jednoduchy, spolehlivy a maximalne funkcni ;c) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mina kolemjdoucí
4.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 06, 2005 10:23 pm Předmět: |
|
|
já jsem si taky takhle zablokoval svoje ME45, ale odblokoval jsem ho normálně přes freiu-direct unlock a vše mi funguje... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|