View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
drobnik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 12:41 pm Post subject: Musí se použít originální sluchátka? |
|
|
Mám telefon, ale bez sluchatek, dají se nějaká sehnat levnější než ta originální, nebo funguje radio i na na obycejne mono handsfree? |
|
Back to top |
|
 |
Dwwwayne začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:37 pm Post subject: |
|
|
Sluchatka si muzes koupit na www.mobiltec24.de za 708 kc. Nebo tady nekde na foru byl odkaz, jak si to udelat tak, abys mohl pouzivat normalni sluchatka na jack. _________________ D520->3330->OT302->SX1 forever! |
|
Back to top |
|
 |
Dwwwayne začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 1:12 pm Post subject: |
|
|
Lidi k tem sluchadlum!!!!!:
Volal jsem do Siemensu ze mi sluchatka klekla!Zvedla mi to velmi mila slecna!Rkala ze mam poslat sluchatka do Prahy a tam se na ne podivaji a URCITE JE VYMENI!!!Poslal jsem jim tam i svou GOLD kartu !Sluchadla mi prisla za tyden zpet s dopisem ktery pravil:Na sluchatka se zaruka nevztahuje!Mel jste si overit na co vsechno zaruka plati...atd atd...Tak jsem se zdrave na*ral a zasel jsem do elektra koupil sluchatka za 78 kc (Origos Siemens=1000KC to my bylo receno!!)vytrhal spoje z mikrofonu a vse tam napajel a vysledek:JEDE TO A JEN ZA 78kc!!! Takhle si treba muzete prepajet na SX1 svoje KOSSY!!!  _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:19 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Lidi k tem sluchadlum!!!!!:
Volal jsem do Siemensu ze mi sluchatka klekla!Zvedla mi to velmi mila slecna!Rkala ze mam poslat sluchatka do Prahy a tam se na ne podivaji a URCITE JE VYMENI!!!Poslal jsem jim tam i svou GOLD kartu !Sluchadla mi prisla za tyden zpet s dopisem ktery pravil:Na sluchatka se zaruka nevztahuje!Mel jste si overit na co vsechno zaruka plati...atd atd...Tak jsem se zdrave na*ral a zasel jsem do elektra koupil sluchatka za 78 kc (Origos Siemens=1000KC to my bylo receno!!)vytrhal spoje z mikrofonu a vse tam napajel a vysledek:JEDE TO A JEN ZA 78kc!!! Takhle si treba muzete prepajet na SX1 svoje KOSSY!!!  |
v radlický maj sluchátka siemens - teda HF ty co sou v základním balení sx1 za něco kolem 400 _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
mirdro wrote: | Vytryol wrote: | Lidi k tem sluchadlum!!!!!:
Volal jsem do Siemensu ze mi sluchatka klekla!Zvedla mi to velmi mila slecna!Rkala ze mam poslat sluchatka do Prahy a tam se na ne podivaji a URCITE JE VYMENI!!!Poslal jsem jim tam i svou GOLD kartu !Sluchadla mi prisla za tyden zpet s dopisem ktery pravil:Na sluchatka se zaruka nevztahuje!Mel jste si overit na co vsechno zaruka plati...atd atd...Tak jsem se zdrave na*ral a zasel jsem do elektra koupil sluchatka za 78 kc (Origos Siemens=1000KC to my bylo receno!!)vytrhal spoje z mikrofonu a vse tam napajel a vysledek:JEDE TO A JEN ZA 78kc!!! Takhle si treba muzete prepajet na SX1 svoje KOSSY!!!  |
v radlický maj sluchátka siemens - teda HF ty co sou v základním balení sx1 za něco kolem 400 | No to jsem si taky myslel ale volal jsem tam je to tak mesic zpet a ten telefonista rikal 1000!!OPRAVDU!Asi v tom maji taky trochu bordel!A navic jsou pry sluchatka podle toho telefonisty nedostatkovy zbozi!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:27 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | mirdro wrote: | Vytryol wrote: | Lidi k tem sluchadlum!!!!!:
v radlický maj sluchátka siemens - teda HF ty co sou v základním balení sx1 za něco kolem 400 | No to jsem si taky myslel ale volal jsem tam je to tak mesic zpet a ten telefonista rikal 1000!!OPRAVDU!Asi v tom maji taky trochu bordel!A navic jsou pry sluchatka podle toho telefonisty nedostatkovy zbozi!! |
neni to tak dávno co sem tam byl pro FW14cz a měli jich tam na stojanu tak 7 - 8 balení... _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
Jo ja ti verim ale docela me mrzi neserioznost ve zdelovani informaci Siemens kontra zakaznik! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 3:33 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Jo ja ti verim ale docela me mrzi neserioznost ve zdelovani informaci Siemens kontra zakaznik! |
jo jo, tak je to ale všude... kdo je dneska seriózní tak si to nechá velmi dobře zaplatit.. _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
|
Back to top |
|
 |
dragoun začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:13 am Post subject: |
|
|
jo a nešlo by to nějak pořešit tak aby: 1)nemusel nic pájet nebo tak 2) nemusel kupovat origo Siemens sluchátka 3) a šlo mi rádio ? _________________ C65 F41 A411
SX1 F12 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:35 pm Post subject: |
|
|
dragoun wrote: | jo a nešlo by to nějak pořešit tak aby: 1)nemusel nic pájet nebo tak 2) nemusel kupovat origo Siemens sluchátka 3) a šlo mi rádio ? | No ja sice nejsem odbornik pres elektro ale uz nekolikrat tu meli schema zappojeni konektoru!!Napajet by se dala jakakoli sluchadla ale nevim jak by to bylo s chybejicim mikrofonem!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|