clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - nový fw mi musí dat pokud jej chci?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

nový fw mi musí dat pokud jej chci?

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
n.smilly
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 4:56 pm    Post subject: nový fw mi musí dat pokud jej chci? Reply with quote

Někde sem slyšel že v autorizovaném servisu přehrají nový fw zadara, lae jen tehdy, jsou li náké problémy s tím starým... Je to pravda nebo jsou povinni vždy aktualizovat můj fw, pokud o to požádám? Nechal sem si u známého aktualizovat fw z 12 na 25. Ovšem 25 mu nešlo tak mi tam šupnul 16, neztratím tím záruku když to nemám přímo od servisu siemens???
Back to top
View user's profile Send private message
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:05 pm    Post subject: Re: nový fw mi musí dat pokud jej chci? Reply with quote

n.smilly wrote:
Někde sem slyšel že v autorizovaném servisu přehrají nový fw zadara, lae jen tehdy, jsou li náké problémy s tím starým... Je to pravda nebo jsou povinni vždy aktualizovat můj fw, pokud o to požádám? Nechal sem si u známého aktualizovat fw z 12 na 25. Ovšem 25 mu nešlo tak mi tam šupnul 16, neztratím tím záruku když to nemám přímo od servisu siemens???

No, až tak to úplně pravda není. FW Ti přehrajou zadara kdykoli chceš, ale musíš mít telefon v záruce a musíš předložit doklad o koupi. Jinak je to za poplatek.
Back to top
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

Staci prist so zarucnym listom a mobilom do servisu a oni ti tam nahraju aktualnu verziu (ak je teda v zaruke).

Problem je v tom, ze 16 nie je oficialny update od Siemensu, ale mas to cez WinSwup a v takom pripade ked im to donesies ti rovno vezmu zaruku. Cez tu 16 by ale mala ist nahrat oficialna 25, pripadne vratit 12, takze ked ti to niekto spravi, tak ti to vezmu....

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

MLB wrote:
Staci prist so zarucnym listom a mobilom do servisu a oni ti tam nahraju aktualnu verziu (ak je teda v zaruke).

Problem je v tom, ze 16 nie je oficialny update od Siemensu, ale mas to cez WinSwup a v takom pripade ked im to donesies ti rovno vezmu zaruku. Cez tu 16 by ale mala ist nahrat oficialna 25, pripadne vratit 12, takze ked ti to niekto spravi, tak ti to vezmu....

Ja kdyz jsem si nechal prehravat fw, tak to blondyna proste narazila na kabel a updatovala, nic nezkousela. Takze myslim, ze na nejakej Winswup nemaj sanci prijit. Moc ale nechapu, co by jsi s fw16 chtel delat. Dvanactku ti tam nenahrajou a petadvacitku nechces...

vbvbvb
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:
MLB wrote:

Ja kdyz jsem si nechal prehravat fw, tak to blondyna proste narazila na kabel a updatovala, nic nezkousela. Takze myslim, ze na nejakej Winswup nemaj sanci prijit. Moc ale nechapu, co by jsi s fw16 chtel delat. Dvanactku ti tam nenahrajou a petadvacitku nechces...
25 pise ze mu neislo nie ze ju nechce wink
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 5:20 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:
MLB wrote:

No, ale ja by som to neskusal, nahodou sa na to predsa len pozru a mas po zaruke....

n.smilly
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 1:09 pm    Post subject: Reply with quote

tak tak, někdy prostě blondýnka "narazí" kabel a stahuje, ale někdy se v tom začne vrtat náký blbý technik a ups je po záruce...díky jestě že to vím...
Back to top
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

Inac, este je mozne, ze tam maju nejaky zakerny program a ked to daju na kabel, tak si to ten program preklepne a pokial zisti nejake patch alebo neorig. fw, tak pusti alarm ako pri prepade banky
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

jjj radsi na to pozor!

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum