View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:56 pm Post subject: nový fw mi musí dat pokud jej chci? |
|
|
Někde sem slyšel že v autorizovaném servisu přehrají nový fw zadara, lae jen tehdy, jsou li náké problémy s tím starým... Je to pravda nebo jsou povinni vždy aktualizovat můj fw, pokud o to požádám? Nechal sem si u známého aktualizovat fw z 12 na 25. Ovšem 25 mu nešlo tak mi tam šupnul 16, neztratím tím záruku když to nemám přímo od servisu siemens??? |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:05 pm Post subject: Re: nový fw mi musí dat pokud jej chci? |
|
|
n.smilly wrote: | Někde sem slyšel že v autorizovaném servisu přehrají nový fw zadara, lae jen tehdy, jsou li náké problémy s tím starým... Je to pravda nebo jsou povinni vždy aktualizovat můj fw, pokud o to požádám? Nechal sem si u známého aktualizovat fw z 12 na 25. Ovšem 25 mu nešlo tak mi tam šupnul 16, neztratím tím záruku když to nemám přímo od servisu siemens??? |
No, až tak to úplně pravda není. FW Ti přehrajou zadara kdykoli chceš, ale musíš mít telefon v záruce a musíš předložit doklad o koupi. Jinak je to za poplatek. |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
Staci prist so zarucnym listom a mobilom do servisu a oni ti tam nahraju aktualnu verziu (ak je teda v zaruke).
Problem je v tom, ze 16 nie je oficialny update od Siemensu, ale mas to cez WinSwup a v takom pripade ked im to donesies ti rovno vezmu zaruku. Cez tu 16 by ale mala ist nahrat oficialna 25, pripadne vratit 12, takze ked ti to niekto spravi, tak ti to vezmu.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:15 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | Staci prist so zarucnym listom a mobilom do servisu a oni ti tam nahraju aktualnu verziu (ak je teda v zaruke).
Problem je v tom, ze 16 nie je oficialny update od Siemensu, ale mas to cez WinSwup a v takom pripade ked im to donesies ti rovno vezmu zaruku. Cez tu 16 by ale mala ist nahrat oficialna 25, pripadne vratit 12, takze ked ti to niekto spravi, tak ti to vezmu.... |
Ja kdyz jsem si nechal prehravat fw, tak to blondyna proste narazila na kabel a updatovala, nic nezkousela. Takze myslim, ze na nejakej Winswup nemaj sanci prijit. Moc ale nechapu, co by jsi s fw16 chtel delat. Dvanactku ti tam nenahrajou a petadvacitku nechces... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:17 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | MLB wrote: | Staci prist so zarucnym listom a mobilom do servisu a oni ti tam nahraju aktualnu verziu (ak je teda v zaruke).
Problem je v tom, ze 16 nie je oficialny update od Siemensu, ale mas to cez WinSwup a v takom pripade ked im to donesies ti rovno vezmu zaruku. Cez tu 16 by ale mala ist nahrat oficialna 25, pripadne vratit 12, takze ked ti to niekto spravi, tak ti to vezmu.... |
Ja kdyz jsem si nechal prehravat fw, tak to blondyna proste narazila na kabel a updatovala, nic nezkousela. Takze myslim, ze na nejakej Winswup nemaj sanci prijit. Moc ale nechapu, co by jsi s fw16 chtel delat. Dvanactku ti tam nenahrajou a petadvacitku nechces... | 25 pise ze mu neislo nie ze ju nechce  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:20 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | MLB wrote: | Staci prist so zarucnym listom a mobilom do servisu a oni ti tam nahraju aktualnu verziu (ak je teda v zaruke).
Ja kdyz jsem si nechal prehravat fw, tak to blondyna proste narazila na kabel a updatovala, nic nezkousela. Takze myslim, ze na nejakej Winswup nemaj sanci prijit. Moc ale nechapu, co by jsi s fw16 chtel delat. Dvanactku ti tam nenahrajou a petadvacitku nechces... |
No, ale ja by som to neskusal, nahodou sa na to predsa len pozru a mas po zaruke.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:09 pm Post subject: |
|
|
tak tak, někdy prostě blondýnka "narazí" kabel a stahuje, ale někdy se v tom začne vrtat náký blbý technik a ups je po záruce...díky jestě že to vím... |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
Inac, este je mozne, ze tam maju nejaky zakerny program a ked to daju na kabel, tak si to ten program preklepne a pokial zisti nejake patch alebo neorig. fw, tak pusti alarm ako pri prepade banky  _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:51 pm Post subject: |
|
|
jjj radsi na to pozor! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|