View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 3:48 pm Post subject: N-GAGE HRY - NEVÍM JAK DÁL, CO MÁM DĚLAT ATD... |
|
|
Tady piště co nevíte v n-gage hrách, napište seznam které hry máte a kde se nacházíte !
Červená - nevím, když víte poraďte
Zelená - hraju, poradím, jestli ještě vím
Můj seznam:
Call of Duty - Jsem v Rusku v kole Penzeskaia street už v budově a tam v druhým patře furt dokola chodí náš chlap a nevím jak se dostat do dalšího patra
Tomb Raider - Jsem v šestým kole (ST. FRANCIS FOLLY) a tam nevím jak přeskočit jednoho kvádru navrch kde jsem si předtím pákou otevřel dveře
SonicN - Všechny charaktery kromě Amy Rose mám hotový. S ní mě nejde udělat ZONE6 ACT2 (boss)
Rayman 3 - dohrál jsem
Pandemonium - dohrál jsem
Bomberman - jsem ve Volcano world _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition

Last edited by novakl on Tue Mar 15, 2005 8:07 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:42 am Post subject: |
|
|
Ja hram Requem of Hell a neviem ako pobit tie polopriesvitne kostricky hned v druhom leveli. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|