View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 1:55 pm Post subject: kolik stojí nová baterka do cx65 |
|
|
můžete mi napsat nškdo prosím přibližnou cenu originální baterky do cx? |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 3:53 pm Post subject: Re: kolik stojí nová baterka do cx65 |
|
|
n.smilly wrote: | můžete mi napsat nškdo prosím přibližnou cenu originální baterky do cx? |
cenu nevím ale doporucil bych ti výkonejsí |
|
Back to top |
|
 |
Fishbone X kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:31 pm Post subject: |
|
|
Jak dlouho ti ta baterka vydrzela??? Pokud pod 6 mesicu a nemas bazarovej mobil, tak by ti ji meli zdarma vymenit. Myslim...  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 5:32 pm Post subject: |
|
|
No ta originalna baterka je dajaky shit jak som si vsimol ale niekdo tu pisal neco o Li-Pol baterke 900 mAh ale kde sa da kupit na slovensku ?? _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 7:25 pm Post subject: |
|
|
Mate s tym iniekdo skusenosti ?? Cena je lakava kapacita tiez takze ma to dost laka a kedze mam ja naviac urvatu tu blbost na origos baterke co ju drzi v tom telefone by som tuto bateriu zobral !! Tak co nemate skusenosti ??
Videl som v spravach ze nejaka baterka ALIGATOR odbuchla daku tetku z 3310 tak by som nerad tak dopadol aj ked je sanca velice mala 8) _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
Pro upřesnění, jsem z Opavy a zde jsem dal aktualizovat fw z 12 na 25 v prodejně s MT. Po dvou dnech jsem si pro něj šel a nemohl sem uvěřit svým očím!Když mi ho dali do ruky, normálně se mi rozpadl!!!Poškrábaný zadní kryt a baterka - ulomené zobáčky, takže by to ted drželo tak max. kdybych to celé olepil lepící páskou! A nejhorší že tam příšla vedoucí když sem si stěžoval (mladá svině) která se mi normálně vysmála a řekla že tak už ten telefon ode mě převzala a že sem si to musel udělat sám ...nejspíš nákým páčidlem...!!!!Mobila sem tam nechal s tím že půjdu k soudu, jenže se to může táhnout až rok a to mám být tak dlouho bez něj?Vždyt za rok už to může být muzijní kousek (s ohledem na dnešní rychlý vývoj..)!Prostě můj cx65 ted leží v náké prodejně už 3 dny, práší se na něj a já si doma užívám se starou 3310!a to mi tam ještě nahrály fw16 a né 25(prý nešel...)! Takže Opaváci nedávat mobila do servisu ESO, Ostrožná ul. Opava! A celkově radši si vždy v servisu nechte podepsat papír, že jim svěřujete mobil bez zjevných závad a mechanického poškození, fakt to pomůže, vím o čem mluvím! |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:25 pm Post subject: |
|
|
Noo mne takto donicili baterku ked mi ju vimienali teda rozobrali ju vymenili zevraj , to vnutro a zlozili spet teraz ta baterka je akosi polorozpadnuta a naviac mam urvaty ten vystupok na boku co ju drzi v telefone tak som zaviedol papirky a zatim drzi ajtak ma stale laka ta baterka co sa spomina vyssie ,,,,, Li-Pol dost velka kapacita ale cakam ze nekdo napise nejaku skusenost alebo co a ked ne z baterkou tak aspon ako to u nich funguje poslu mi to v poriadku ?? Na Slovensko pri potvrdzovani mi to tam vyslo zhruba 16 EUR keby mi to poslali tu baterku aj by som peniaze dal ale neviem su spolahlivy ?§! nerad by som zaplatil a potom skoncil s  _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
n.smilly wrote: | Pro upřesnění, jsem z Opavy a zde jsem dal aktualizovat fw z 12 na 25 v prodejně s MT. Po dvou dnech jsem si pro něj šel a nemohl sem uvěřit svým očím!Když mi ho dali do ruky, normálně se mi rozpadl!!!Poškrábaný zadní kryt a baterka - ulomené zobáčky, takže by to ted drželo tak max. kdybych to celé olepil lepící páskou! A nejhorší že tam příšla vedoucí když sem si stěžoval (mladá svině) která se mi normálně vysmála a řekla že tak už ten telefon ode mě převzala a že sem si to musel udělat sám ...nejspíš nákým páčidlem...!!!!Mobila sem tam nechal s tím že půjdu k soudu, jenže se to může táhnout až rok a to mám být tak dlouho bez něj?Vždyt za rok už to může být muzijní kousek (s ohledem na dnešní rychlý vývoj..)!Prostě můj cx65 ted leží v náké prodejně už 3 dny, práší se na něj a já si doma užívám se starou 3310!a to mi tam ještě nahrály fw16 a né 25(prý nešel...)! Takže Opaváci nedávat mobila do servisu ESO, Ostrožná ul. Opava! A celkově radši si vždy v servisu nechte podepsat papír, že jim svěřujete mobil bez zjevných závad a mechanického poškození, fakt to pomůže, vím o čem mluvím! |
Tak to je drsny... Pekny mrchy... Tohle se snad v Brnenskym autorizovynym Agorackym Siemens servisu nestane... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Tlumex začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 7:14 am Post subject: For Oook |
|
|
A sis si jisty?? Me sice mobil neznicili mechanicky ale po jejich tuningu fw z 12 na 16 / chtel sem 25 ale nebyl minuly rok v prosincu/ zmeny v telefonu:
1. Sam se vypina bez duvodu bez priciny zamruci a umre
2. Pri pristupu do do adresare mi napise chyba pri pristupu do databaze pomuze jen zapnuti a vypnuti mobilu
3. GPRS nekdy jede nekdy ne / to muze byt vec oskara ale kdyz zase rebootnu mobil vse OK /
Cekam ted na gold class kartu a vyraim reklamovat a reklamovat
Chtel sem skusit nejaky patche ale dokud mi mobil mi ho neda siemens do kupy tak aby byl funkcni tak nema smysl prijit o zaruku!  _________________ S25(odesel)->ME45(odesel)->S65(blby tlacitka)->CX65(pres nanos prachu nebylo videt na displej)->M65 verze Rescue mazlik :-)
Co se muze podelat to se urcite podela a nadela to co nejvetsi skody! Murphy |
|
Back to top |
|
 |
Tlumex začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 9:36 am Post subject: Tlumex |
|
|
zdar siemenzaci udelal sem provas pruzkum trhu a zasel sem na sidlo KABELMANIE!
No nebudu to nejak natahovat je to radovy dum kde temer pred barakem prisla starsi pani a davala mi fakturu na kerou sem si musel original razitko vyprosit no a jaky byl muj sok kdyz sem zasunul baterii do moje CX65 a kryt nesedel a nesel dovrit! A podle konstrukce baterie bych rekl ze ani do S65/taky sem ju mel / se nevejde! Takze nevahejte a vyuzijte sluzeb teto sqele firmy vrele doporuciju!
Pokud by byl zajem o blizsi podrobnosti neni problem
Tlumex a.s. _________________ S25(odesel)->ME45(odesel)->S65(blby tlacitka)->CX65(pres nanos prachu nebylo videt na displej)->M65 verze Rescue mazlik :-)
|
Back to top |
|
 |
joshuas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:23 am Post subject: |
|
|
tak podle toho co tady čtu, tak sem rád že si tyto věci dělám sám doma a nemám nervi že se mi s ním něco stane  |
|
Back to top |
|
 |
Tlumex začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 1:33 pm Post subject: Hesky |
|
|
napsal sem mu tam do diskuze pod baterku jedovaty dovet a uz ho smazal jak vidno nemylil sem v teto fime  _________________ S25(odesel)->ME45(odesel)->S65(blby tlacitka)->CX65(pres nanos prachu nebylo videt na displej)->M65 verze Rescue mazlik :-)
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 3:34 pm Post subject: Re: For Oook |
|
|
Tlumex wrote: | A sis si jisty?? Me sice mobil neznicili mechanicky ale po jejich tuningu fw z 12 na 16 / chtel sem 25 ale nebyl minuly rok v prosincu/ zmeny v telefonu:
1. Sam se vypina bez duvodu bez priciny zamruci a umre
2. Pri pristupu do do adresare mi napise chyba pri pristupu do databaze pomuze jen zapnuti a vypnuti mobilu
3. GPRS nekdy jede nekdy ne / to muze byt vec oskara ale kdyz zase rebootnu mobil vse OK /
Cekam ted na gold class kartu a vyraim reklamovat a reklamovat
Chtel sem skusit nejaky patche ale dokud mi mobil mi ho neda siemens do kupy tak aby byl funkcni tak nema smysl prijit o zaruku!  |
Jistej si nejsem, vsak tam pisu snad... No aspon ti ten mobil nepolili benzinem a nezapalili. Vidim, ze verit se neda nikomu. Ja jim to daval pri prehrani z fw05 na fw12 a bylo to v pohode. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|