View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 9:45 pm Post subject: 2Admins of SM: loader pre fw43 |
|
|
Mam jeden navrh smerovany k ludom co spravuju obsah Siemensmanie.
Ide o to, ze kazdu chvilu sa tu niekto cuduje, ze ma fw43 a nejde mu patchnut bootcore ani vygenerovat loader. Je tu sice o tom clanok, ale asi ho nikto necita.
Mozno by bolo dobre dat do sekcie firmware upozornenie velkym cervenym pismom, ze vo fw43 sa neda vygenerovat loader a treba ho pripravit este pred prechodom na novu verziu. Tento den som odpovedal ludom co sa na toto pytali asi 3x, uz mam pocit, ze tu nikto nepouziva hladat, ale hned klika Nova tema.... Prosim, napiste to tam. _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:02 pm Post subject: |
|
|
No, co ja viem.. No, nieco by sa dalo spravit.. |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 08, 2005 10:35 pm Post subject: |
|
|
Este som nad tym tak rozmyslal, mozno by tam stacil vyrazny odkaz na ten clanok kde sa to spomina + ten clanok ozivit, nech sa objavi znovu na uvodnej strane....
EDIT: a este sudiac podla toho, ze sa to teraz tak rozsirilo po uvedeni CZ/SK langpacku by mozno nebolo odveci napisat do toho clanku s langpackom nieco stylom: !! Ak este len prechadzate na fw43, vygenerujte si loader !! _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 09, 2005 9:48 am Post subject: |
|
|
MLB wrote: | Este som nad tym tak rozmyslal, mozno by tam stacil vyrazny odkaz na ten clanok kde sa to spomina + ten clanok ozivit, nech sa objavi znovu na uvodnej strane....
EDIT: a este sudiac podla toho, ze sa to teraz tak rozsirilo po uvedeni CZ/SK langpacku by mozno nebolo odveci napisat do toho clanku s langpackom nieco stylom: !! Ak este len prechadzate na fw43, vygenerujte si loader !! |
Díky, do článku přidáno upozornění s odkazem na článek na co nezapomenout. Je pravda že i já už jsme odpovídat snad desetkrát na ten samý problém. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|