clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst)

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 12:31 pm    Předmět: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) Odpovědět s citátem

Mám SX1, fw15cz, prográmek smartmaps 1.2 (ČR, Prahu, Ostravu, Brno) vše funguje OK kromě vyhledávání míst, kde se zobrazí pouze "..." (dělá to u všech verzí)
Jestli někdo víte co s tím tak prosím helpněte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 12:57 pm    Předmět: Re: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) Odpovědět s citátem

gfmnb napsal:
Mám SX1, fw15cz, prográmek smartmaps 1.2 (ČR, Prahu, Ostravu, Brno) vše funguje OK kromě vyhledávání míst, kde se zobrazí pouze "..." (dělá to u všech verzí)

Tohle "..." se sice objeví, ale když začneš psát, tak by ti to mělo normálně fungovat, nebo ne? Mě to šlape...
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 1:02 pm    Předmět: Re: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) Odpovědět s citátem

jiji2004 napsal:
gfmnb napsal:

Tohle "..." se sice objeví, ale když začneš psát, tak by ti to mělo normálně fungovat, nebo ne? Mě to šlape...

Jo tohle funguje ale pokud hleddám místo které existuje vícekrát tak by právě v tom seznamu mělo být vidět kolik jich skutečně je abych mezi nima mohl snadno najít to pravé -> takhle musím poslepu klikat na ty tečky než najdu co chci.
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 1:10 pm    Předmět: Re: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) Odpovědět s citátem

gfmnb napsal:
jiji2004 napsal:
gfmnb napsal:

Jo tohle funguje ale pokud hleddám místo které existuje vícekrát tak by právě v tom seznamu mělo být vidět kolik jich skutečně je abych mezi nima mohl snadno najít to pravé -> takhle musím poslepu klikat na ty tečky než najdu co chci.

Jo tak to máš bohužel pravdu a mám obavu, že s tím nic udělat nepůjde. Ledvá snad učinit dotaz na výrobce
Arrow http://pdamapy.cz/info/kontakt/
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 1:13 pm    Předmět: Díky Odpovědět s citátem

jiji2004: I když jsi mi moc nepomohl tak díky za snahu. Aspoň vím, že nejsem jediný komu to tak dělá.
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 1:15 pm    Předmět: Re: Díky Odpovědět s citátem

gfmnb napsal:
jiji2004: I když jsi mi moc nepomohl tak díky za snahu. Aspoň vím, že nejsem jediný komu to tak dělá.

Sorry. Ještě zkus kouknout sem, je tam dost obsáhlá diskuse, třeba se to tam řešilo :
Arrow http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=9444
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 4:34 pm    Předmět: Re: Díky Odpovědět s citátem

jiji2004 napsal:
gfmnb napsal:

Sorry. Ještě zkus kouknout sem, je tam dost obsáhlá diskuse, třeba se to tam řešilo :
Arrow http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=9444

Takže děkuju ještě jednou a tentokrát už jsi mi opravdu pomohl. Sice mi trvalo fakt dlouho než jsem tam něco kloudného našel ale PODAŘILO SE:-)
Takže postup:
Stáhnout si demo -> http://pdassi.info/downloads/stadtplan/demo/stadtplandienst_s60_demo.sis
Smazat obsah E:\SINFO a nahrát tam mapy ze zipu(pouze adresář SINFO)

A hotovo :-)

V podstatě jde o to, že z toho demáče se použije vlastní program a ten už funguje jak má (je to verze 1.9 a je full). Jediný problémek je, že MENU bude anglicky a pokud jsou v POI (points of interest - body zájmu) české znaky tak to některé nezobrazí správně (jsou to však výjimky - myslím že jenom některé hotely jsou v češtině jinak všechno ostatní je v "cestine")

Takže ještě jednou dík za ten odkaz.
gfmnb
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak oprava to co je v adresáři SINFO se mazat nemusí (je to jenom neškodná mapka Berlína) a čeština existuje tady:
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=9444&postdays=0&postorder=asc&start=476

ALE stejně si neporadí s českými znaky :-)
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu češtinu jsem dělal já Smile . Diakritika je normálně přístupná, vyjma právě "hledání" (z důvodu originální databáze by to ani nebylo možné).
P.S:Jinak poslední verze je stále 1.9 pro ní je i moje čeština).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: