Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 12:31 pm Předmět: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) |
|
|
Mám SX1, fw15cz, prográmek smartmaps 1.2 (ČR, Prahu, Ostravu, Brno) vše funguje OK kromě vyhledávání míst, kde se zobrazí pouze "..." (dělá to u všech verzí)
Jestli někdo víte co s tím tak prosím helpněte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 12:57 pm Předmět: Re: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) |
|
|
gfmnb napsal: | Mám SX1, fw15cz, prográmek smartmaps 1.2 (ČR, Prahu, Ostravu, Brno) vše funguje OK kromě vyhledávání míst, kde se zobrazí pouze "..." (dělá to u všech verzí)
Tohle "..." se sice objeví, ale když začneš psát, tak by ti to mělo normálně fungovat, nebo ne? Mě to šlape... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 1:02 pm Předmět: Re: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) |
|
|
jiji2004 napsal: | gfmnb napsal: | Mám SX1, fw15cz, prográmek smartmaps 1.2 (ČR, Prahu, Ostravu, Brno) vše funguje OK kromě vyhledávání míst, kde se zobrazí pouze "..." (dělá to u všech verzí)
Tohle "..." se sice objeví, ale když začneš psát, tak by ti to mělo normálně fungovat, nebo ne? Mě to šlape... |
Jo tohle funguje ale pokud hleddám místo které existuje vícekrát tak by právě v tom seznamu mělo být vidět kolik jich skutečně je abych mezi nima mohl snadno najít to pravé -> takhle musím poslepu klikat na ty tečky než najdu co chci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 1:10 pm Předmět: Re: smartmaps místo->hledat = tři tečky (ne názvy míst) |
|
|
gfmnb napsal: | jiji2004 napsal: | gfmnb napsal: | Mám SX1, fw15cz, prográmek smartmaps 1.2 (ČR, Prahu, Ostravu, Brno) vše funguje OK kromě vyhledávání míst, kde se zobrazí pouze "..." (dělá to u všech verzí)
Jo tohle funguje ale pokud hleddám místo které existuje vícekrát tak by právě v tom seznamu mělo být vidět kolik jich skutečně je abych mezi nima mohl snadno najít to pravé -> takhle musím poslepu klikat na ty tečky než najdu co chci. |
Jo tak to máš bohužel pravdu a mám obavu, že s tím nic udělat nepůjde. Ledvá snad učinit dotaz na výrobce
http://pdamapy.cz/info/kontakt/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 1:13 pm Předmět: Díky |
|
|
jiji2004: I když jsi mi moc nepomohl tak díky za snahu. Aspoň vím, že nejsem jediný komu to tak dělá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 1:15 pm Předmět: Re: Díky |
|
|
gfmnb napsal: | jiji2004: I když jsi mi moc nepomohl tak díky za snahu. Aspoň vím, že nejsem jediný komu to tak dělá. |
Sorry. Ještě zkus kouknout sem, je tam dost obsáhlá diskuse, třeba se to tam řešilo :
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=9444 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 4:34 pm Předmět: Re: Díky |
|
|
jiji2004 napsal: | gfmnb napsal: | jiji2004: I když jsi mi moc nepomohl tak díky za snahu. Aspoň vím, že nejsem jediný komu to tak dělá. |
Sorry. Ještě zkus kouknout sem, je tam dost obsáhlá diskuse, třeba se to tam řešilo :
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=9444 |
Takže děkuju ještě jednou a tentokrát už jsi mi opravdu pomohl. Sice mi trvalo fakt dlouho než jsem tam něco kloudného našel ale PODAŘILO SE:-)
Takže postup:
Stáhnout si demo -> http://pdassi.info/downloads/stadtplan/demo/stadtplandienst_s60_demo.sis
Smazat obsah E:\SINFO a nahrát tam mapy ze zipu(pouze adresář SINFO)
A hotovo :-)
V podstatě jde o to, že z toho demáče se použije vlastní program a ten už funguje jak má (je to verze 1.9 a je full). Jediný problémek je, že MENU bude anglicky a pokud jsou v POI (points of interest - body zájmu) české znaky tak to některé nezobrazí správně (jsou to však výjimky - myslím že jenom některé hotely jsou v češtině jinak všechno ostatní je v "cestine")
Takže ještě jednou dík za ten odkaz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gfmnb začátečník

61.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 6:52 pm Předmět: |
|
|
Tu češtinu jsem dělal já . Diakritika je normálně přístupná, vyjma právě "hledání" (z důvodu originální databáze by to ani nebylo možné).
P.S:Jinak poslední verze je stále 1.9 pro ní je i moje čeština). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|