View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dave's!!! kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:08 pm Post subject: Kód přístroje- nevím co mám dělat |
|
|
Telefon mám teprve druhý den a pokoušel jsem se nastavit automatické blokování kláves. Aktivoval jsem tedy automatické blokování telefonu vše proběhlo bez problému ale potom se telofon zablokoval a píše: telefon je zablokován. Prosím zadejte kód přístroje. Dík za každou radu jsem už celkem bezradný... |
|
Back to top |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:29 pm Post subject: Re: Kód přístroje- nevím co mám dělat |
|
|
Dave's!!! wrote: | Telefon mám teprve druhý den a pokoušel jsem se nastavit automatické blokování kláves. Aktivoval jsem tedy automatické blokování telefonu vše proběhlo bez problému ale potom se telofon zablokoval a píše: telefon je zablokován. Prosím zadejte kód přístroje. Dík za každou radu jsem už celkem bezradný... | bylo by dobre ak by si povedal aky mas mobil.... _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Back to top |
|
 |
FLiP. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:32 pm Post subject: Re: Kód přístroje- nevím co mám dělat |
|
|
maximus wrote: | Dave's!!! wrote: | Telefon mám teprve druhý den a pokoušel jsem se nastavit automatické blokování kláves. Aktivoval jsem tedy automatické blokování telefonu vše proběhlo bez problému ale potom se telofon zablokoval a píše: telefon je zablokován. Prosím zadejte kód přístroje. Dík za každou radu jsem už celkem bezradný... | bylo by dobre ak by si povedal aky mas mobil.... |
hmmm, forum SX1, blokovani telefonu, hmm, jakej to asi bude telefon ? asi siemens S35 ! to je jasny ze to je SX1
ted nechapu v jaky ses situaci, budto tam napis 12345 nebo ses v prdeli a odblokuj si mobil za 619 Kc v siemens servisu, nebo zkus pozadat Zdoba o master code |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 6:58 am Post subject: Re: Kód přístroje- nevím co mám dělat |
|
|
Dave's!!! wrote: | Telefon mám teprve druhý den a pokoušel jsem se nastavit automatické blokování kláves. Aktivoval jsem tedy automatické blokování telefonu vše proběhlo bez problému ale potom se telofon zablokoval a píše: telefon je zablokován. Prosím zadejte kód přístroje. Dík za každou radu jsem už celkem bezradný... |
Takze pokud jsi ho bloknul takhle tak bud naps chlapkovi na www.gsmforum.com ktery ti vygeneruje masterkod(ma sve podminky) nebo pro vytazen dat z telefonu pouzij obejiti masterkodu viz clanek na uvodni strance!Jinak ten telefon asi stejne budes muset odblokovat takze si priprav neco kolem 600 _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 12:47 pm Post subject: Problém vyřešen |
|
|
Mobil jsem dal do servisu s tim ze si pockam co mi na to reknou a v servisu jsem se dozvedel ze mam jeden z nejnovejsich modelu sx1 a ze ma pokrocilou ochranu proti obejiti nejruznejsich kodu a ochran a ze mi pomuze jen kdyz zaslu mobil do Prahy do servisu siemensu kde maji zarizeni a pracovniky kteri mobil vrati do puvodniho stavu. Vyhoda je ze neprijdu o zarucak ale nevyhoda je ze si na mobil budu muset pockat asi 14 dnu a ze me to prijde na 1000Kc!!!! |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 10:53 pm Post subject: |
|
|
Jo tak to je dobrej blábol..... To tam máte servis jak fík...
Je známo že obejetí kódu u SX je spíše machrovina.Nechápu tě ale v tom,že napíšeš dotaz a už se dále nevijádříš.To se nedělá.Pokud mám problém a chci aby mi někdo poradil,tak je základ komunikace.To si laskavě uvědom.Takže napsat dotaz s tím že to bestak dáš do servisu,nemá cenu a obdiv si nezískáš.
Pokud sis nic neměnil,tak kód SX je 12345 a jeto i v manuálu.Takže pokud si toto nezkoušel,tak si právě vyhodil litr.Co se kódu týče,tak to je SW záležitost FW a čistě vzato s tím nemá HW co dočinění,nehledě na to že SX se HW neliší od ostatních verzí.Liší se jen joistikem a repráčkem.Ty se jako jediný v novějších verzích měnili.Jinak žádnej novej vylepšenej typ SX neni............. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
mirdro věrný diskusník

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 484 Location: Plzeň, Praha, Poděbrady :o)
2061.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 4:48 pm Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | Jo tak to je dobrej blábol..... To tam máte servis jak fík...
Je známo že obejetí kódu u SX je spíše machrovina.Nechápu tě ale v tom,že napíšeš dotaz a už se dále nevijádříš.To se nedělá.Pokud mám problém a chci aby mi někdo poradil,tak je základ komunikace.To si laskavě uvědom.Takže napsat dotaz s tím že to bestak dáš do servisu,nemá cenu a obdiv si nezískáš.
Pokud sis nic neměnil,tak kód SX je 12345 a jeto i v manuálu.Takže pokud si toto nezkoušel,tak si právě vyhodil litr.Co se kódu týče,tak to je SW záležitost FW a čistě vzato s tím nemá HW co dočinění,nehledě na to že SX se HW neliší od ostatních verzí.Liší se jen joistikem a repráčkem.Ty se jako jediný v novějších verzích měnili.Jinak žádnej novej vylepšenej typ SX neni............. |
japa se měnil ten joy? _________________ Siemens SX1 - je to dělo!!!!
http://bodysport.tk |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:06 pm Post subject: |
|
|
To Midro:
To že se do novějších SX dává lepší joy neni nikde uvedeno.Jedná se o poznatky uživatelů,a tyto informace čerpám převážně ze symbianfora.
Věc se má takto:novější joy má menší vychýlení a lepší ovladatelnost;repráček je taky lepší-Siemens byl nucen stáhnout ve FW zvuk,kvůli poruchám reproduktoru,tak již mají být nové. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Darisss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:01 pm Post subject: |
|
|
Nazdarek, ja uz jsem kod na odblokovani od Zdoba ziskala, ale kdyz ho tam zadam, tak mi to napise, ze neni pristupny. V cem je chyba??? |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 12:32 pm Post subject: |
|
|
Darisss wrote: | Nazdarek, ja uz jsem kod na odblokovani od Zdoba ziskala, ale kdyz ho tam zadam, tak mi to napise, ze neni pristupny. V cem je chyba??? | A zadavala jsi tam jen mastercode??Pred MC musi byt predpona v charakteristickem ciselnem tvaru!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|