clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Kód přístroje- nevím co mám dělat

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Kód přístroje- nevím co mám dělat

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dave's!!!
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 20, 2005 10:08 pm    Post subject: Kód přístroje- nevím co mám dělat Reply with quote

Telefon mám teprve druhý den a pokoušel jsem se nastavit automatické blokování kláves. Aktivoval jsem tedy automatické blokování telefonu vše proběhlo bez problému ale potom se telofon zablokoval a píše: telefon je zablokován. Prosím zadejte kód přístroje. Dík za každou radu jsem už celkem bezradný...
Back to top
View user's profile Send private message
maximus
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 20, 2005 10:29 pm    Post subject: Re: Kód přístroje- nevím co mám dělat Reply with quote

Dave's!!! wrote:
Telefon mám teprve druhý den a pokoušel jsem se nastavit automatické blokování kláves. Aktivoval jsem tedy automatické blokování telefonu vše proběhlo bez problému ale potom se telofon zablokoval a píše: telefon je zablokován. Prosím zadejte kód přístroje. Dík za každou radu jsem už celkem bezradný...
bylo by dobre ak by si povedal aky mas mobil....
FLiP.
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 20, 2005 10:32 pm    Post subject: Re: Kód přístroje- nevím co mám dělat Reply with quote

maximus wrote:
Dave's!!! wrote:
bylo by dobre ak by si povedal aky mas mobil....

hmmm, forum SX1, blokovani telefonu, hmm, jakej to asi bude telefon ? asi siemens S35 ! to je jasny ze to je SX1

ted nechapu v jaky ses situaci, budto tam napis 12345 nebo ses v prdeli a odblokuj si mobil za 619 Kc v siemens servisu, nebo zkus pozadat Zdoba o master code
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 21, 2005 6:58 am    Post subject: Re: Kód přístroje- nevím co mám dělat Reply with quote

Dave's!!! wrote:

Takze pokud jsi ho bloknul takhle tak bud naps chlapkovi na www.gsmforum.com ktery ti vygeneruje masterkod(ma sve podminky) nebo pro vytazen dat z telefonu pouzij obejiti masterkodu viz clanek na uvodni strance!Jinak ten telefon asi stejne budes muset odblokovat takze si priprav neco kolem 600

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 21, 2005 12:47 pm    Post subject: Problém vyřešen Reply with quote

Mobil jsem dal do servisu s tim ze si pockam co mi na to reknou a v servisu jsem se dozvedel ze mam jeden z nejnovejsich modelu sx1 a ze ma pokrocilou ochranu proti obejiti nejruznejsich kodu a ochran a ze mi pomuze jen kdyz zaslu mobil do Prahy do servisu siemensu kde maji zarizeni a pracovniky kteri mobil vrati do puvodniho stavu. Vyhoda je ze neprijdu o zarucak ale nevyhoda je ze si na mobil budu muset pockat asi 14 dnu a ze me to prijde na 1000Kc!!!!
Back to top
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 21, 2005 10:53 pm    Post subject: Reply with quote

Jo tak to je dobrej blábol..... To tam máte servis jak fík...
Je známo že obejetí kódu u SX je spíše machrovina.Nechápu tě ale v tom,že napíšeš dotaz a už se dále nevijádříš.To se nedělá.Pokud mám problém a chci aby mi někdo poradil,tak je základ komunikace.To si laskavě uvědom.Takže napsat dotaz s tím že to bestak dáš do servisu,nemá cenu a obdiv si nezískáš.

Pokud sis nic neměnil,tak kód SX je 12345 a jeto i v manuálu.Takže pokud si toto nezkoušel,tak si právě vyhodil litr.Co se kódu týče,tak to je SW záležitost FW a čistě vzato s tím nemá HW co dočinění,nehledě na to že SX se HW neliší od ostatních verzí.Liší se jen joistikem a repráčkem.Ty se jako jediný v novějších verzích měnili.Jinak žádnej novej vylepšenej typ SX neni.............

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
mirdro
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

Xfantasy wrote:
Jo tak to je dobrej blábol..... To tam máte servis jak fík...
Je známo že obejetí kódu u SX je spíše machrovina.Nechápu tě ale v tom,že napíšeš dotaz a už se dále nevijádříš.To se nedělá.Pokud mám problém a chci aby mi někdo poradil,tak je základ komunikace.To si laskavě uvědom.Takže napsat dotaz s tím že to bestak dáš do servisu,nemá cenu a obdiv si nezískáš.

Pokud sis nic neměnil,tak kód SX je 12345 a jeto i v manuálu.Takže pokud si toto nezkoušel,tak si právě vyhodil litr.Co se kódu týče,tak to je SW záležitost FW a čistě vzato s tím nemá HW co dočinění,nehledě na to že SX se HW neliší od ostatních verzí.Liší se jen joistikem a repráčkem.Ty se jako jediný v novějších verzích měnili.Jinak žádnej novej vylepšenej typ SX neni.............

japa se měnil ten joy?

http://bodysport.tk
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 22, 2005 11:06 pm    Post subject: Reply with quote

To Midro:
To že se do novějších SX dává lepší joy neni nikde uvedeno.Jedná se o poznatky uživatelů,a tyto informace čerpám převážně ze symbianfora.

Věc se má takto:novější joy má menší vychýlení a lepší ovladatelnost;repráček je taky lepší-Siemens byl nucen stáhnout ve FW zvuk,kvůli poruchám reproduktoru,tak již mají být nové.

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
Darisss
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

Nazdarek, ja uz jsem kod na odblokovani od Zdoba ziskala, ale kdyz ho tam zadam, tak mi to napise, ze neni pristupny. V cem je chyba???
Back to top
View user's profile Send private message
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

Darisss wrote:
Nazdarek, ja uz jsem kod na odblokovani od Zdoba ziskala, ale kdyz ho tam zadam, tak mi to napise, ze neni pristupny. V cem je chyba???
A zadavala jsi tam jen mastercode??Pred MC musi byt predpona v charakteristickem ciselnem tvaru!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum