View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
boarek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:41 am Post subject: Rychlost prenosu na kartu? (S65, DC510,win,linux) |
|
|
Ahoj lidi, docela by me zajimalo, jestli mate nekdo zkusenosti s x65 a linuxem.
Mobil pouzivam trosku jako prenosny medium, a proto se snazim zjistit, jak pristupovat na karu co nejrychleji. precejen nahravat 10MB pul hodiny neni idealni.
jinak mam tu gentoo, rozebehly siefs, mountuju pres radek:
mount -t siefs -o uid=root,gid=user,baudrate=1228800,device=/dev/usb/tts/1,nohide /dev/mobile /mnt/s
ale porad si myslim, ze by to melo jit nejak rychlejc.
VIdel jsem este obexFTP, ale to se mi pres usb nejak nedari rozbehat, porad konci Timeoutem, a pak mi na mobil nesahne nic, musim replugnout USB (hardwerove)
a ten samej problem mam we windows. jakej pouzivate programek ve woknech, na praci s kartou v mobilu? simoco je strasne pomaly (mam pocit, ze leze jen rychlosti 115200kb/s), a MPM mi taky nelreze extra rychle. mam tu W2K, nejakej starsi comp, a jak uz jsem rekl, pouzivam USB kabel, DC-510
Predem diky za rady
BoaR |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:44 am Post subject: |
|
|
Riesenie?Citacka pametovych kariet.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|